top of page

Fotografie in Zeeland

Zeeuwslief fotografie

Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen! Hier vind je meer informatie over de verschillende soorten fotoreportages die je kunt boeken bij Zeeuwslief fotografie. Op mijn website deel ik graag alvast veel informatie met je (zelf vind ik het altijd heerlijk om vooraf even online rond te kijken voordat ik iets reserveer), dus kijk lekker rond, en vul het contactformulier in als je vragen hebt, of je een reportage wilt reserveren.

Zie ik jou binnenkort ook voor mijn camera? 

Zeeuwslief-preview-lr-5.jpg

Marjolijn | Familie reportage

Afgelopen zomer hebben wij als gezin hele waardevolle foto’s mogen ontvangen van Zeeuws lief. Ze heeft tijd vrij gemaakt om dit voor ons te doen. Ze gaat heel ontspannen om met kinderen en ‘grotere’ groepen, hierdoor komen er spontane foto’s, waar de emoties van afspatten. Vier weken na de fotoshoot is onze lieve moeder overleden, wat zijn wij blij met deze foto’s en de flexibiliteit die Zeeuws lief voor ons had.

Nogmaals bedankt!

Reviews 

Miriam | Newborn reportage

Andrea legt de mooiste momenten vast, zonder dat het geposeerd of onnatuurlijk voelt. Met een flinke dosis humor, gevoel voor de beste lichtinval en geduld maakte ze de prachtigste foto's tijdens onze newbornshoot.

Neem contact met me op

Naast alle reguliere opdrachten heb ik een jaarlijks terugkerend persoonlijk project lopen, genaamd 'Beauty of Downsyndrome', waarbij ik prachtige mensen met het syndroom van Down fotografeer rondom wereld downsyndroomdag, ieder jaar op 21-3. 

Ook zet ik me vrijwillig in voor fotografie in onze kerk, op de school van de kinderen, en voor stichting Still. Bij deze laatste stichting maak ik foto's voor ouders die hun kindje tijdens of vlak na de geboorte zijn verloren. Hierover vind je meer informatie op de website van stichting Still.

Logo_Tekengebied 1 kopie 7.png

Laat je inspireren door eerdere reportages

bottom of page