top of page

Verliefd, verloofd, loveshoot

Zeeuwslief-preview-lr-6.jpg
Zeeuwslief-preview-lr-4.jpg

Couple shoot

Er zijn altijd wel redenen waarom je samen op de foto kunt gaan. Omdat je zoveel maanden/jaren samen bent of vanwege een speciale gebeurtenis in jullie leven (zoals een verloving). Willen jullie samen op een ontspannen en 'echte' manier op de foto gezet worden? Je zult zien dat je op de foto's écht jullie zelf terug ziet en het geen geposeerde, ongemakkelijke foto's van jullie samen zijn. 

Door mijn jarenlange ervaring weet ik ook stellen die moeite hebben met voor de camera staan, op hun gemak te stellen. Vind jij het dus lastig om op de foto te gaan? Bekijk dan eens de foto's hieronder, lees de reviews en aarzel niet meer!

""Ontzettend fijne shoot gehad met Andrea. Heel relaxt en ze heeft oog voor mooie plekjes en legt net die leuke intieme momentjes vast. We hebben prachtige foto's mogen ontvangen. Heel waardevol!"


Marloes

zeeuwslief-strand-zoutelande-1.jpg

Als gespecialiseerd trouwfotograaf in Zeeland, fotografeer ik vaak stellen om de liefde te vieren. Ga je (nog) niet trouwen maar wil je wel samen met je lief op de foto? Dat kan gerust! Laat jullie liefde vastleggen op een zelf gekozen locatie zoals strand, bos of een mooie oude stad (denk aan Middelburg, Goes, Veere)! 

Vind je een fotoshoot spannend? Ben je bang dat het ongemakkelijk gaat zijn, of vind jij jezelf nooit leuk op foto's staan? Laat mij je het tegendeel bewijzen! Een fotoshoot van jullie samen hoeft echt niet statisch of saai te zijn, we maken er eigenlijk gewoon een leuk uitje van, wat voor jullie ook nog eens goed te combineren valt met een heerlijk etentje buiten de deur, of een fijne wandeling over het strand. En ben je nog niet helemaal overtuigd? Lees gerust de reviews door, om ervaringen van anderen te lezen, óf neem contact met me op om je vragen te stellen!

bottom of page