Verliefd, verloofd, loveshoot

Als gespecialiseerd trouwfotograaf in Zeeland, fotografeer ik vaak stellen om de liefde te vieren. Ga je (nog) niet trouwen maar wil je wel samen met je lief op de foto? Dat kan gerust! Laat jullie liefde vastleggen op een zelf gekozen locatie zoals strand, bos of een mooi oud stadje (denk aan Veere)? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden.

Couple shoot

Er zijn altijd wel redenen waarom je samen op de foto kunt gaan. Omdat je zoveel maanden/jaren samen bent of vanwege een speciale gebeurtenis in jullie leven (zoals een verloving). Willen jullie samen op een ontspannen en 'echte' manier op de foto gezet worden? Je zult zien dat je op de foto's écht jullie zelf terug ziet en het geen geposeerde, ongemakkelijke foto's van jullie samen zijn. 

Door mijn jarenlange ervaring weet ik ook stellen die moeite hebben met voor de camera staan, op hun gemak te stellen. Vind jij het dus lastig om op de foto te gaan? Bekijk dan eens de foto's hieronder, lees de reviews en aarzel niet meer!

Een loveshoot inclusief fotoalbum met de mooiste foto's

en de foto's digitaal kost €245

Alleen in combinatie met bruiloft fotografie, is er een mini-loveshoot (kortere reportage zonder album) bij te boeken voor €195

✔ spontane en professionele trouwfoto's   ✔ altijd de foto's digitaal én in een album   ✔ gespecialiseerd in bruiloften!

Contact

bellen of WhatsApp:

0118 855367

email: andrea@zeeuwslief.nl

Gevestigd in Middelburg

BTW nr: NL002308682B14

© Beelden van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Deel geen fotos zonder toestemming!

© 2014-2021 Zeeuws Lief | privacy verklaring | cookies | Bruiloft fotograaf Middelburg - Zeeland