top of page

Fotoproducten

ZeeuwsLief-fotografie-web-11.jpg
ZeeuwsLief-fotografie-web-13.jpg
Nphoto-23.jpg

Laat je foto's niet op de computer staan!

Laat je favoriete foto's professioneel afdrukken

Foto's kun je bijna overal wel afdrukken, maar wist je dat er heel veel kwaliteitsverschil zit tussen diverse afdruk-centrales? Dat verschil in kwaliteit kan in veel verschillende oorzaken liggen zoals een afdrukcentrale die de kleuren op je afdruk aanpast of de helderheid hoger of lager zet waardoor de foto er anders uitziet. Ook is de papiersoort en afdruk-methode van belang bij het kiezen van de juiste afdruk.

Ik kan me goed voorstellen dat het voor jou niet te doen is om alles op het gebied van afdrukken uit te zoeken, daarom leg ik je graag het e.e.a. uit over verschillende afdruk mogelijkheden met natuurlijk voorbeelden zodat je meteen ziet wat ik bedoel. 

Inspiratie blog

Wat voor fotoproducten biedt je aan?

 Bij iedere reportage ontvang je van mij een mini verrassingsalbum, wat inhoudt dat je na de reportage altijd kunt genieten van een boekje met foto's van de fotoshoot! Dit harmonica fotoboekje is al voor €25 per stuk bij te bestellen, en vanaf 3 stuks geldt een leuke korting!

Het is daarnaast mogelijk om via de galerij met foto's van de reportage, producten te bestellen zoals afdrukken, een luxe album of wanddecoratie.

Heb je geen fotoreportage bij mij gehad, maar wil je wel graag je foto's op hoge kwaliteit afdrukken? Ook dan kun je bij me terecht. Hieronder vindt je een selectie aan mogelijkheden. Wanneer je contact met mij opneemt geef je aan in welke producten je interesse hebt en we bespreken samen de mogelijkheden via videobellen of een persoonlijke afspraak. Let wel op: als je foto's hebt laten maken bij een andere fotograaf is het niet altijd toegestaan om deze zelf af te laten drukken. Lever alleen foto's aan waarvan je zeker weet dat jij de rechten hebt om deze af te drukken. Foto's kunnen zelfs met telefoon zijn gemaakt, ik adviseer dan tot hoe groot de foto's afgedrukt kunnen worden.

Collection box

Kun je niet kiezen welke foto je af wilt drukken, maar wil je ze ook niet allemaal tegelijk ophangen in je huiskamer? Kies dan voor een prachtige handgemaakte doos in zelf te kiezen in linnen- suède- of lederlook en bewaar je foto's in stijl. Een foto wisselen is super gemakkelijk en de foto's zijn altijd netjes opgeborgen in een stylish opbergbox. Hoe fijn is het om een praktische én mooie doos te hebben voor de herinneringen aan je bruiloft, babytijd van je kind(eren) of een andere speciale gebeurtenis?

 In de collection box zitten 5 tot 20 afdrukken van jullie reportage. De box zelf is volledig samen te stellen op kleur en materiaal en je kiest de afdrukken met of zonder passe-partout. Een collection box bestel je vanaf 75,-

Fotoalbums

Een uniek aandenken aan je bruiloft, vakantie, speciale gelegenheid of van je kinderen of jullie gezin. Een album is iets wat je jaren later nog openslaat en waarvan meteen de herinneringen aan die momenten terugkomen! 

Albums zijn beschikbaar in formaten van 15x15cm tot 35x35cm. Pagina's vallen altijd helemaal vlak zoals je kunt zien in de voorbeeld foto's. Indien gewenst kan een album in een bewaarbox geleverd worden, met of zonder usb. Op de USB kun je bijvoorbeeld alle foto's die in het album staan (en meer) bewaren als backup. Hoe fijn is het dat al die dierbare foto's veilig opgeslagen staan, en dan ook nog eens in zo'n stijlvolle opbergbox met een usb die in dezelfde kleur linnen geleverd wordt als je opbergbox.

Wanddecoratie

Je interieur is bepalend voor de keuzes die je maakt voor wanddecoratie. Kies je voor een mooie contrastrijke afdruk achter glas, een wanddecoratie systeem met verwisselbare fotoblokken of wordt het een afdruk in een houten lijst? De mogelijkheden zijn wat dit betreft enorm! Graag denk ik met je mee met de mogelijkheden voor in jullie huis. Stuur me een foto van de wand waar jullie afdrukken op willen of ik kom bij jullie langs. Ik laat jullie opties zien en geef een impressie hoe dat er op jullie eigen muur uit komt te zien. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om een keuze te maken, denk je niet?

 Voor alle mogelijkheden neem je gerust contact met me op via email of telefonisch.

Voorbeelden

Bekijk hier verschillende voorbeelden van producten die ik heb mogen leveren, zoals fotoalbums, foto in lijst, losse fotoafdrukken en bewaardozen

bottom of page