✔ spontane en professionele trouwfoto's   ✔ altijd de foto's digitaal én in een album   ✔ gespecialiseerd in bruiloften!

Contact

bellen of WhatsApp:

0118 855367

email: andrea@zeeuwslief.nl

Gevestigd in Middelburg

© 2019 Zeeuws Lief | Algemene voorwaarden & privacy verklaring | cookies | Bruiloft fotograaf Middelburg

Trouwen in Zeeland

Ik schat zomaar in dat je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je gaat trouwen in het mooie Zeeland, óf dat je een bedrijf hebt in de trouwbranche. Klopt dat? Dan is deze pagina inderdaad bedoeld voor jou!

Nee, niet verder lezen dus als je niet in deze categorieën valt ;-)

Vaak merk ik aan bruidsparen dat het zoeken naar de juiste leveranciers/bedrijven om hun bruiloft onvergetelijk te maken, best een lastige opgave blijkt. Er zijn zóveel mogelijkheden! Als fotograaf heb ik al met veel bedrijven samengewerkt en kan ik tijdens een kennismakingsgesprek altijd wat tips geven als je specifiek naar iets op zoek bent. Natuurlijk ken ik ook niet alle bedrijven, maar gelukkig is er wel een manier om veel Zeeuwse bedrijven naast elkaar te kunnen zien!

Er zijn veel landelijke websites waar je veel bedrijven onder elkaar ziet staan. Op zich heel fijn, maar dan heb je eindelijk een bedrijf gevonden waarvan je denkt; 'ja dat is het', blijkt het bedrijf in Groningen te zitten en zijn de reiskosten (en evt verblijfskosten) erg hoog of komen ze helemaal niet in Zeeland. Hoe makkelijk is het dan om gewoon één Zeeuws platform te hebben waar heel overzichtelijk een reeks met trouwbedrijven staat die állemaal uit Zeeland komen?

Dit vind je dus op ZEEUWS TROUWEN

Het prachtige platform Zeeuws Trouwen is een top voorbeeld van bedrijven die elkaar willen versterken en niet denken vanuit concurrentie, maar vanuit collegialiteit.

Natuurlijk zijn er veel fotografen, bloemisten en taartenbakkers op de markt, maar is dat verkeerd? Absoluut niet denk ik! Ieder bruidspaar heeft andere wensen, een ander budget en de werkwijze van een fotograaf kan het ene stel heel erg aanspreken, voor het andere bruidspaar werkt een andere aanpak beter. Dus. Elkaar versterken, dat is belangrijk. 

Wat is er nu zo interessant aan ZeeuwsTrouwen voor jullie als bruidspaar? Ik zet even een aantal voordelen op een rijtje:

- inspiratie

- contact met andere bruidsparen

- groot aantal Zeeuwse bedrijven bij elkaar

- bespaar geld op je trouwdag!

Ok, die laatste heeft wat uitleg nodig denk ik, maar die uitleg vind je op de website van Zeeuws Trouwen ▶ www.zeeuwstrouwen.nl

Voor ZeeuwsTrouwen mocht ik het logo en de website ontwerpen, en op dit moment zijn we bezig met een nieuwe vorm van het magazine wat intussen al meerdere keren is uitgebracht!

 

Photobooth

Deze Piaggio Ape is vanbinnen compleet omgebouwd tot functionerende photobooth. Past vanwege het kleine formaat bijna overal!

Ga je trouwen in gemeente Goes, Veere, Middelburg of Vlissingen? Ik neem jullie graag mee naar de mooiste plekjes. Als rasechte Zeeuw - opgegroeid in Oostkapelle, naar school gegaan in Middelburg en Goes (ok, nog een kleine omweg naar Breda voor 4 jaar) ben ik na mijn trouwen aanbeland in Middelburg. In de zomer is het op veel plaatsen in Zeeland erg druk en krijg je veel pottenkijkers bij het maken van de foto's. Vaak heb ik wel een alternatief in gedachten voor een rustiger locatie om ontspannen zonder toeristen foto's te kunnen maken.

 

Wist je dat ik samenwerk met een vaste second shooter (tweede fotograaf)

die een prachtige Photo Booth* heeft?

De Piaggio Ape is vanbinnen compleet leeggehaald en omgebouwd tot Photo Booth met een krachtige camera, veel attributen en een mooie printer. Onbeperkt afdrukken zit inbegrepen (alhoewel je hem ook kunt huren zonder afdrukken en de afdrukken apart afrekent). 

* een photobooth wordt ook wel eens fotohokje genoemd. Vroeger stonden deze geregeld op een station of andere openbare plaats. Je kon hier voor een bepaald bedrag een aantal foto's maken die meteen werden afgedrukt. Soms een pasfoto, maar vaak werden er hele leuke, vrolijke en gekke foto's gemaakt achter het gordijn. Tegenwoordig zie je de Photo Booth veel terug op feesten voor leuk vermaak van de gasten. Zo heeft iedereen een leuk aandenken aan de dag en jullie als bruidspaar ontvangen van iedere afdruk het digitale bestand!