top of page

Trouwen in Zeeland

Welkom bij Zeeuwslief - Jouw Bruidsfotograaf in Zeeland

Willen jullie trouwen in Zeeland? Check dan hier een aantal tips voor een fijne en liefdevolle bruiloft in jullie favoriete provincie!

Of het nu is dat jullie in Zeeland wonen, er graag op vakantie gaan of er oorspronkelijk vandaan komen, je trouwdag vieren in Zeeland is altijd een goed idee! Je hebt hier diverse mogelijkheden om aan het strand of in een bosrijke omgeving te trouwen. Voor het maken van unieke trouwfoto's zijn er prachtige locaties zowel binnen als buiten die straks een prachtig plekje in jullie trouwalbum of huiskamer zullen krijgen

Vaak merk ik aan bruidsparen dat het zoeken naar de juiste leveranciers/bedrijven om hun bruiloft onvergetelijk te maken, best een lastige opgave blijkt. Er zijn zóveel mogelijkheden! Als foto-/videograaf heb ik al met veel bedrijven samengewerkt en kan ik tijdens een kennismakingsgesprek altijd wat tips geven als je specifiek naar iets op zoek bent. 

Oostkapelle strand-3.jpg
Zeeuwslief-preview-lr-11.jpg

Ben je op zoek naar een betoverende herinnering van je trouwdag in het prachtige Zeeland? Bij Zeeuwslief leggen we de mooiste momenten van jullie speciale dag vast met passie en toewijding.

Over Ons

Met een diepe liefde voor de Zeeuwse kust en een oog voor detail, vangen wij de emoties en sfeer van jullie bruiloft op een unieke manier. Onze ervaren bruidsfotografen begrijpen het belang van ieder moment en zorgen ervoor dat geen enkel detail verloren gaat.

Onze Diensten

  • Bruidsfotografie op Maat: We begrijpen dat elke bruiloft uniek is. Een bruiloft reportage is daarom ook nooit het zelfde! De locatie, aankleding, sfeer, jullie eigen energie, alles vormt samen een perfecte setting voor de bruiloft die bij jullie past. Ik zorg er voor dat díe sfeer wordt vastgelegd zoals die is, dus geen geposeerde perfecte plaatjes, maar wel júllie perfecte plaatjes, door te observeren en vast te leggen wat er gebeurt.

  • Sfeervolle Locaties in Zeeland: Met een schat aan ervaring kennen we de meest adembenemende trouwlocaties in Zeeland. We weten hoe we het beste uit de omgeving kunnen halen voor jullie foto's

Trouwen in de mooiste provincie van Nederland, Zeeland!

Zeeland biedt een ongeëvenaarde achtergrond voor jullie trouwdag. Met uitgestrekte stranden, pittoreske dorpjes en mooie bossen, is het de perfecte plek om de liefde te vieren.

Maak een Afspraak

Wil je meer informatie over onze diensten of ben je benieuwd naar de beschikbaarheid op jullie trouwdatum? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Wij kunnen niet wachten om de magie van jullie trouwdag vast te leggen.

Ga je trouwen in gemeente Goes, Veere, Middelburg of Vlissingen? Ik neem jullie graag mee naar de mooiste plekjes. Als rasechte Zeeuw (opgegroeid in Oostkapelle, naar school gegaan in Middelburg en Goes) woon ik nu met man en kinderen in het mooie stadshart van Middelburg.

In de zomer is het op veel plaatsen in Zeeland erg druk en krijg je veel pottenkijkers bij het maken van de foto's. Vaak heb ik wel een alternatief in gedachten voor een rustigere locatie om ontspannen zonder toeristen foto's te kunnen maken.

 

Wist je dat ik vaak samenwerk met een vaste second shooter (tweede fotograaf)? Zo kun je de bruiloft vanuit twee kanten laten fotograferen en is er zelfs de mogelijkheid tot video op de bruiloft!

bottom of page