top of page

Trouwen in Zeeland

Willen jullie trouwen in Zeeland? Check dan hier een aantal tips voor een fijne en liefdevolle bruiloft in jullie favoriete provincie!

Of het nu is dat jullie in Zeeland wonen, er graag op vakantie gaan of er oorspronkelijk vandaan komen, je trouwdag vieren in Zeeland is altijd een goed idee! Je hebt hier diverse mogelijkheden om aan het strand of in een bosrijke omgeving te trouwen. Voor het maken van unieke trouwfoto's zijn er prachtige locaties zowel binnen als buiten die straks een prachtig plekje in jullie trouwalbum of huiskamer zullen krijgen

Vaak merk ik aan bruidsparen dat het zoeken naar de juiste leveranciers/bedrijven om hun bruiloft onvergetelijk te maken, best een lastige opgave blijkt. Er zijn zóveel mogelijkheden! Als foto-/videograaf heb ik al met veel bedrijven samengewerkt en kan ik tijdens een kennismakingsgesprek altijd wat tips geven als je specifiek naar iets op zoek bent. 

Ga je trouwen in gemeente Goes, Veere, Middelburg of Vlissingen? Ik neem jullie graag mee naar de mooiste plekjes. Als rasechte Zeeuw (opgegroeid in Oostkapelle, naar school gegaan in Middelburg en Goes) woon ik nu met man en kinderen in het mooie stadshart van Middelburg.

In de zomer is het op veel plaatsen in Zeeland erg druk en krijg je veel pottenkijkers bij het maken van de foto's. Vaak heb ik wel een alternatief in gedachten voor een rustigere locatie om ontspannen zonder toeristen foto's te kunnen maken.

 

Wist je dat ik vaak samenwerk met een vaste second shooter (tweede fotograaf)? Zo kun je de bruiloft vanuit twee kanten laten fotograferen en is er zelfs de mogelijkheid tot video op de bruiloft!

bottom of page