Trouwen in Zeeland

Oostkapelle strand-3.jpg

Ik schat zomaar in dat je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je gaat trouwen in het mooie Zeeland.

Als Zeeuwse (Middelburgse) fotografe leg ik jullie bruiloft in onze mooie provincie heel graag voor jullie vast. De mooiste plekjes zijn mij bekend en ik help jullie ook graag met tips voor de leukste bedrijven uit de buurt, mocht je nog op zoek zijn!

Vaak merk ik aan bruidsparen dat het zoeken naar de juiste leveranciers/bedrijven om hun bruiloft onvergetelijk te maken, best een lastige opgave blijkt. Er zijn zóveel mogelijkheden! Als fotograaf heb ik al met veel bedrijven samengewerkt en kan ik tijdens een kennismakingsgesprek altijd wat tips geven als je specifiek naar iets op zoek bent. 

Ga je trouwen in gemeente Goes, Veere, Middelburg of Vlissingen? Ik neem jullie graag mee naar de mooiste plekjes. Als rasechte Zeeuw - opgegroeid in Oostkapelle, naar school gegaan in Middelburg en Goes ben ik nu met mijn man en kinderen aanbeland in Middelburg.

In de zomer is het op veel plaatsen in Zeeland erg druk en krijg je veel pottenkijkers bij het maken van de foto's. Vaak heb ik wel een alternatief in gedachten voor een rustigere locatie om ontspannen zonder toeristen foto's te kunnen maken.

Wist je dat ik vaak samenwerk met een vaste second shooter (tweede fotograaf)? Zo kun je de bruiloft vanuit twee kanten laten fotograferen en is er zelfs de mogelijkheid tot video op de bruiloft!

✔ spontane en professionele trouwfoto's   ✔ altijd de foto's digitaal én in een album   ✔ gespecialiseerd in bruiloften!

Contact

bellen of WhatsApp:

0118 855367

email: andrea@zeeuwslief.nl

Gevestigd in Middelburg

BTW nr: NL002308682B14

© 2020 Zeeuws Lief | privacy verklaring | cookies | Bruiloft fotograaf Middelburg - Zeeland