top of page

Fotocursus nabewerking

Leer je foto's nabewerken in Middelburg

Welkom bij de cursus leren nabewerken van Zeeuwslief fotografie. Ik ben Andrea, een gepassioneerde professionele fotografe met meer dan 10 jaar ervaring als fotograaf van gezinnen, bedrijven en bruiloften. 

Ben jij toe aan het verbeteren van jouw nabewerking-skills? Houd je van praktisch aan de slag gaan, en leer jij van veel proberen en het gewoon DOEN? Dan is een fotocursus bij Zeeuwslief misschien wel precies wat jij nodig hebt! Deze cursus bestaat uit één ochtend en kan perfect gevolgd worden als vervolg op de gevorderden cursus, maar uiteraard ook los daarvan als je alleen aan je nabewerking-skills wilt werken!

zeeuwslief-nabewerking-3424.jpg
IMG_4482.HEIC
zeeuwslief-cursus-gevorderden-4.jpg
zeeuwslief-cursus-gevorderden-5.jpg
fotocursus-middelburg-zeeuwslief-3.jpg

Wat kun je verwachten?

Elke fotocursus die je volgt bij Zeeuwslief fotografie, is heel praktisch ingericht. Je krijg hier niet alleen theoretische informatie toegereikt met behulp van voorbeelden, maar we gaan ook meteen in de praktijk aan de slag! Zorg dus voor een opgeladen laptop met de nieuwste versie van Adobe Lightroom en een hoop RAW-bestanden van verschillende soorten foto's (binnen, buiten, zonnig, bewolkt etc.) 

Deze cursus is ideaal als jij:

 

* Hobbyfotograaf bent of beginnend professioneel 

* Je graag consistente nabewerking wilt toepassen op al je foto's

* Je Lightroom nogal overweldigend vindt en graag hulp wilt bij wat je daadwerkelijk nodig hebt 

Investering

Voor deze cursus is 1 ochtend van jouw tijd nodig en de kosten zijn €129 inclusief btw en koffie/thee + lekkers.

Maximaal 6 personen per ronde vanwege intensieve persoonlijke begeleiding.

Wat wordt er behandeld in de cursus?

De onderwerpen die onder andere behandeld worden zijn workflow, basis nabewerking en gecompliceerde editing. De vragen die deelnemers hebben zijn voor mij leidend in de cursus. Stuur dus vooraf zeker alvast door waar je nu tegenaan loopt. Hoe beter de cursus aansluit op jouw behoefte, hoe meer je er aan hebt! 

Bij deze cursus beginnen we met een korte introductie, waarbij ik je al heel veel functies laat zien en je voorbeelden geef hoe ik foto's nabewerk. Ook zal ik (live) enkele foto's van jullie nabewerken, om te laten zien wat je met je eigen foto's kunt bereiken. 

Iedere cursus heeft wel vaste onderwerpen, maar waar de focus op ligt kun je eventueel zelf bepalen. Vind je het lastig om foto's consistent na te bewerken? Of werk je nu met een gekochte preset, maar is het resultaat nog steeds niet helemaal naar je zin? Hoe meer je met me deelt; hoe specifieker ik je hiermee kan helpen. 

Datum fotocursus nabewerking

Ben je benieuwd wanneer de fotocursus nabewerking plaatsvindt? De volgende cursus-data staan hier vermeld. Bij aanmelding kies je de datum die het beste bij jou past.

3 juni van 9.00u - 12.00u | Middelburg

Wat kun je verwachten

Jessica | gevorderden cursus

Ik ben bij Andrea op fotocursus geweest waarbij de belangrijkste basistools voor fotografie aan bod kwamen. Andrea neemt alle tijd om dingen uit te leggen en toe te lichten aan de hand van praktijkvoorbeelden. Met haar ervaring weet ze goed waar ze het over heeft, dat merk je aan alles. Haar feedback en hulp was erg fijn. In een paar uurtjes tijd heel wat wijzer geworden. Hier kan ik wat mee, dankjewel!!

Reviews 

Linda | cursist gevorderden fotocursus

Deze cursus is zeker een aanrader voor fotografen die qua kennis nog nét even de puntjes op de i willen zetten. Door deze cursus bij Andrea te volgen kreeg ik precies de uitleg en feedback ik nodig had om zo nog mooiere en betere foto’s te maken.

Dit wil ik!

Ben je klaar om jouw fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en meld je vandaag nog aan voor een van mijn inspirerende fotografiecursussen! Of je nu een beginner bent die de eerste stappen wil zetten in de wereld van de fotografie of een ervaren fotograaf die zijn technieken wil verfijnen, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw creatieve reis.

Ontdek de schoonheid van fotografie en leer hoe je jouw visie kunt vastleggen met verbluffende beelden. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van jouw vaardigheden en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met me op om je aan te melden voor een cursus en begin jouw fotografie avontuur!

Meld je vandaag nog aan en laat je passie voor fotografie tot leven komen!

zeeuwslief-cursus-gevorderden-3.jpg

Sinds 2012 heb ik als professioneel fotograaf al veel dierbare herinneringen mogen vastleggen. Van een pasgeboren baby, een heerlijke bruiloft, tot aan uitvaarten toe. Mijn camera is als een tweede natuur! Of ik nu mijn professionele camera vast heb of mijn iPhone, ik zoek altijd naar mooi licht, een prettige hoek of doorkijkje, en leg dan de momenten vast zoals ze zijn. Heerlijk!

Wil jij ook een fotocursus volgen van een professioneel fotograaf? Kies dan een geschikte cursus uit die past bij je niveau en wat je wilt leren, en ik zie er naar uit om je meer te kunnen bijbrengen over fotografie!

bottom of page