top of page

Baby en newborn

ZeeuwsLief-fotografie-web-27.jpg
ZeeuwsLief-fotografie-web-69.jpg

Gefeliciteerd met jullie baby!

Je bent in verwachting en wilt je komende kindje meteen mooi op de foto hebben? Of is je kleintje al geboren en kun je niet wachten om dat mooie gezichtje ook later nog terug te kunnen zien op professionele foto's? Voor een fotoreportage van jullie kindje kom ik bij jullie thuis. 

Een reportage van jullie kindje kan al kort na de bevalling, maar ik raad altijd aan om even te wachten tot je zelf weer wat fitter bent. Een fotoreportage kan tussen de 2 en 8 weken na de bevalling om echt de eerste periode met je baby vast te laten leggen, maar eigenlijk zit het hele eerste jaar van je baby vol met mooie eerste momentjes! Denk aan het eerste lachje, draaien, zitten, tandjes en ga zo maar door. Allemaal prachtige mijlpalen die het verdienen om mooi te worden vastgelegd! 

Wil je ál die mooie momenten graag vastgelegd hebben zodat je aan het einde een mooi jaar-album kunt laten maken met professionele foto's? Kies dan voor een 'eerste-jaar-pakket' met mooie extra's! Kies je hiervoor, dan krijg je na de eerste reportage een collection box voor afdrukken en na iedere reportage 5 afdrukken om in de box te bewaren! Vraag me gerust naar de mogelijkheden voor dit pakket.

Waarom een professionele fotograaf inhuren?

Natuurlijk wil je mooie foto's van je kindje! Zelf maak je er vast meer dan genoeg dus dan komt misschien de vraag omhoog; waarom ook nog foto's van een fotograaf? Allereerst zijn alle foto's van je kindje even waardevol, met telefoon of camera maakt wat dat betreft niets uit! Puur omdat jij je die momenten voor altijd wilt herinneren maak je foto's van je kindje. Ook ik heb honderden (zo niet duizenden) foto's van mijn kinderen, waarvan een groot deel gewoon met de telefoon genomen is.

 

Maar de vraag is; waarom dan ook nog door een professioneel fotograaf? Allereerst komt het maar wát vaak voor dat (1 van) de ouder(s) bijna altijd de foto's neemt en dus op heel weinig foto's staat. Hoe zonde is dat! Wanneer ik bij jullie langskom om foto's te maken zullen dat niet alleen foto's van de kleine zijn, maar ik maak ook foto's waar jij/jullie als ouder(s) op staan. 

Een fotoshoot vindt altijd plaats in harmonie met jullie gezinssituatie/structuur. De afspraak wordt gemaakt in overleg op een geschikte tijd, ik houdt rekening met eventuele broertjes/zusjes/huisdieren en zorg dat het fotograferen ontspannen verloopt. 

Wist je trouwens dat je bij een reportage altijd een mini verrassing album ontvangt zodat je altijd je favoriete foto's bij je kunt stoppen om te laten zien! Of je verrast op jouw beurt iemand uit je omgeving met dit minialbum met foto's van jullie kleine, dat kan natuurlijk ook ;-) Wist je dat een fotoalbum als 1 van de toppers op lijstjes van uitgestelde bezigheden van ouders staat? Laat gerust een compleet jaar album door mij ontwerpen met deels door jullie aangeleverde foto's, óf kies voor een jaar-pakket waarbij ik 4 keer in een jaar foto's van/bij jullie kom maken met uiteindelijk een prachtig jaarboek voor jullie kleine.

bottom of page