top of page
Business-shoot-zeeuwslief-16.jpg
zeeuwslief-drone-meiwerf-web-1.jpg
ZLF-nicole-33.jpg

Professionele beeldbank

Een eigen database vol foto's en video van jouw bedrijf. Hoe fijn klinkt dat!

Stockfoto's. Gebruik jij ze ook? Wist je dat dit de meest onpersoonlijke beelden zijn die je maar kunt gebruiken? Een persoonlijke uitstraling is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Laat zien wie jij bent, wat voor producten of diensten je aanbiedt, en wat er achter de schermen allemaal gebeurt!

 

Een website met kleurrijke, professionele foto's die het hart van het bedrijf laten zien. Dat is wat klanten opvalt als ze online aan het zoeken zijn! 

Met ruim 10 jaar ervaring als fotograaf, heb ik al veel verschillende reportages mogen verzorgen. 

Door die uitgebreide ervaring ga ik een uitdaging ook niet snel uit de weg. Ik geniet er van om samen met jou een passende oplossing te bedenken voor je bedrijf. 

Waarom een professionele beeldbank?

Zien doet verkopen! De juiste uitstraling met beelden die passen bij jouw bedrijf, zorgen voor een mooi visitekaartje. Bij Zeeuwslief ben je aan het juiste adres voor kleurrijke foto's met oog voor detail. De wensen en mogelijkheden worden vooraf altijd duidelijk besproken. Waar wil je de foto's gaan gebruiken? Zijn er bepaalde kleuren in de huisstijl die terug mogen komen in de foto's? Wat wil je graag laten zien aan potentiële klanten / gasten?

Wat kost deze zakelijke fotoreportage?

Voor een beeldbank reportage gaan we 2-5 uur op pad. Voorafgaand aan de reportage plannen we een telefoongesprek in om alvast kennis te maken! Kijk voor meer informatie en de kosten hier.

ZLF-nicole-4.jpg
Office Work
ZLF-nicole-9.jpg

WIE

Sta jij alleen aan het roer van jouw bedrijf, heb je personeel, of wil je aan je klanten laten zien wie jouw partner en kinderen zijn die achter je staan? Samen kijken we naar wat past bij jouw onderneming.

Murre-deVisser-zakelijke-reportage-23.jpg

WAT

Jouw bedrijf is je passie. Het werkproces is voor jou vanzelfsprekend, maar wist je dat potentiele klanten/gasten ook graag willen weten wat er achter de schermen gebeurt? 

Een kijkje 'in de keuken' van jouw bedrijf zorgt voor meer betrokkenheid van je doelgroep.

Drone-zeeuwslief-zeeland-0665.jpg

WAAR

Laat zien waar je vandaan komt! Ben jij, net als ik, een echte Zeeuwse ondernemer, en wil jij laten zien waar jouw bedrijf gevestigd is? Ik leg graag de omgeving van jullie bedrijf vast. De foto's van de omgeving (eventueel met jullie fysieke locatie) kunnen voor mooie sfeerbeelden zorgen die je in de zaak kunt hangen en op de website kunt gebruiken.

patroon_Tekengebied 1 kopie 7.png

Mogelijkheden en investering

In de tabel hieronder vind je de mogelijkheden en tarieven overzichtelijk op een rijtje. Bij een beeldbank reportage zitten altijd minimaal 30 foto's inbegrepen. 

Reportage
Portretten
Producten
Omgeving
Achter-de-schermen
Tijdsduur
Investering
Compleet
5 uur
€650
Uitgebreid
3 uur
€475
Basis
2 uur
€350
Opties en kosten

Ik wil een beeldbank reportage!

Floor | Zakelijke portretreportage

Onlangs heb ik foto's laten maken door Zeeuws Lief. Normaliter heb ik altijd wel een kritische kanttekening bij een foto waar ikzelf op sta, waardoor ik het (laten) maken van foto's niet leuk vind. De fotoshoot was wonder boven wonder LEUK; Ik heb genoten van iedere minuut en ben zelfs trots op het eindresultaat! Dankjewel Andrea!

Reviews 

Erica | Bedrijfsreportage

Ik heb een fantastische fotoshoot gehad, waarbij Andrea zorgt voor een relaxte sfeer en ondertussen aandacht heeft voor elk detail. Met als resultaat prachtige foto’s. Ik beveel deze fotograaf van harte aan als je op zoek bent naar een zakelijke fotoshoot met een persoonlijke touch!

Zakelijke reportages
Bekijk hier voorbeelden van eerder gemaakte reportages.

bottom of page