top of page

Talk about money

Transparant, nuchter en eerlijk.

Jullie hebben jezelf misschien al de vraag gesteld, ‘Wat kost een trouwfotograaf’? Misschien is het budget een belangrijk onderdeel van jullie keuze, maar misschien hangt jullie keuze meer af van de foto's en de klik met de fotograaf. Hoe dan ook, het is altijd fijn om vooraf te weten waar je aan toe bent. Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, bied ik verschillende pakketten aan.

Ontdek het antwoord op de vraag: Wat kost een trouwfotograaf?

Hieronder staan drie voorbeeld pakketten met daarin precies weergegeven wat je krijgt en wat een trouwfotograaf kost per pakket. In deze pakketten zitten al een aantal leuke extra's verwerkt zoals een app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van de bruiloft! Zo zien jullie al dat ik bij het ‘luxe’ en ‘all-in’ pakket met een andere fotograaf langskom. Door met twee fotografen langs te komen, kunnen wij beter elk moment vastleggen. Vinden jullie het belangrijk dat wij elk moment van de dag vastleggen? Dan is het ‘all-in’ pakket een aanrader. Zo wordt heel de dag gefotografeerd door twee fotografen. Door de verschillende pakketten te bekijken, vinden jullie het antwoord op de vraag: ‘Wat kost een trouwfotograaf’?

Bekijk de diverse pakketten

Naast de pakketten die ik heb opgesteld, is het natuurlijk ook mogelijk om een offerte op maat op te laten stellen. Hierin worden al jullie persoonlijke wensen opgenomen, zodat jullie geen zorgen ervaren op het gebied van de fotografie van jullie bruiloft. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat een trouwfotograaf kost? Neem dan contact met mij op. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met jullie in. Jullie bereiken mij eenvoudig door te bellen naar 0615206813 of een e-mail te sturen naar andrea@zeeuwslief.nl.

Zie hieronder voordelige pakketten of kies voor een offerte op maat.

All-in

▶ 12 uur fotografie op jullie trouwdag (meer uren mogelijk in overleg)

tweede fotograaf 5 uur aanwezig

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  twee harmonica miniboekjes, leuk als kado of bedankje voor ouders/getuigen/ceremoniemeester

▶ alle foto’s digitaal en op USB (minimaal 600)

▶ preview binnen twee dagen

▶ (mini-)loveshoot vooraf

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

▶ Korte sfeerfilm van de bruiloft

▶ Mogelijkheid tot uitbreiding naar langere film

€2600

Luxe

▶ 8 uur fotografie door Andrea

▶  extra uren + €120 p/u

▶ 4 uur second shooter aanwezig

 mini verrassingsalbum 20x20

▶ alle foto’s digitaal en op USB (minimaal 400)

▶ preview binnen twee dagen

 (mini-)loveshoot vooraf

▶ slideshow tijdens het feest

▶ online galerij met alle foto's van jullie bruiloft

▶ mogelijkheid voor korte sfeerfilm +185,-

€2200

Basis

▶ 6 uur fotografie 

 1 verrassings harmonicaboekje met de mooiste foto's 

▶ alle foto’s digitaal (minimaal 300)

▶ preview binnen twee dagen

▶ online galerij met alle foto's van jullie bruiloft

25% Korting op loveshoot vooraf

€1550

Fotografie op jullie trouwdag, wat kost dat?

 

Zoals je hierboven kunt zien zijn er diverse voordeel pakketten die leuke extra's bevatten! Al die pakketten zijn uit te breiden met een luxe album, meer uren fotografie en/of een tweede fotograaf. Bij fotografie op jullie bruiloft lever ik al binnen drie weken na de bruiloft 1 of 2 verrassings-albumpjes die je zelf kunt houden óf kado kunt geven aan dierbaren!

Daarnaast kun je zelf na de bruiloft natuurlijk nog een luxe album bestellen. Dit album wordt met zorg samengesteld en het hele proces gaat in overleg met jullie. Kies dus zelf je omslag, papiersoort, aantal pagina's en jullie favoriete foto's die sowieso in het album moeten. Een medium album (25x25cm) is mogelijk vanaf €375 en een groot album (30x30) vanaf €450. Formaat XL (35x35) is op aanvraag mogelijk.  

Ook voor wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten kun je bij mij terecht, een aantal voorbeelden vindt je op deze pagina

Stel zelf een pakket samen

Benieuwd welke foto-producten je kunt bijbestellen of hoe een album er uit ziet? Bekijk dan snel de galerij hieronder boordevol foto's (en filmpjes) van albums en andere foto-producten.