top of page
Zeeuwslief-bruiloft-21.jpg

 Tarieven 

Jullie hebben jezelf misschien al de vraag gesteld, ‘Wat kost een trouwfotograaf’? Misschien is het budget een belangrijk onderdeel van jullie keuze, maar misschien hangt jullie keuze meer af van de foto's en de klik met de fotograaf. Hoe dan ook, het is altijd fijn om vooraf te weten waar je aan toe bent. Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, bied ik verschillende pakketten aan.

Ontdek het antwoord op de vraag: Wat kost een trouwfotograaf?

Hieronder vind je twee basis pakketten, waarvan 1 met alleen fotografie, de tweede bevat foto's én een video! Door met twee fotografen langs te komen, kunnen wij beter elk moment vastleggen en dus een (korte) film van de bruiloft leveren. Vinden jullie het belangrijk dat wij elk moment van de dag vastleggen? Dan voeg je het aantal uren toe dat jullie nodig hebben. Zo wordt jullie dag gefotografeerd én eventueel gefilmd door twee fotografen. Door de verschillende pakketten te bekijken, vinden jullie het antwoord op de vraag: ‘Wat kost een trouwfotograaf’?

Bekijk de diverse pakketten

Naast de pakketten die ik heb opgesteld, is het natuurlijk ook mogelijk om een offerte op maat op te laten stellen. Hierin worden al jullie persoonlijke wensen opgenomen, zodat jullie geen zorgen ervaren op het gebied van de fotografie van jullie bruiloft. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat een trouwfotograaf kost? Neem dan contact met mij op. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met jullie in. Jullie bereiken mij eenvoudig door te bellen naar 0615206813 of een e-mail te sturen naar andrea@zeeuwslief.nl.

Zijn jullie op zoek naar een videograaf op jullie bruiloft? Bekijk dan ook de tarieven voor videografie op jullie trouwdag!

Logo_Tekengebied 1 kopie 7.png

Alleen foto

▶ 6 uur fotografie door 1 fotograaf

Preview binnen 2 werkdagen

Inclusief minialbum 20x20cm 

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

25% korting op loveshoot vooraf

inclusief reiskosten binnen 20 kilometer vanaf Middelburg

€1800

Foto & video

▶  8 uur fotografie door 1 fotograaf

▶  8 uur videografie door 1 videograaf

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

▶  preview foto's en teaser film binnen een week

 gratis loveshoot vooraf

▶ korte sfeerfilm van de dag van ca 3/4 minuten

Indien de omstandigheden goed zijn (gunstige weersomstandigheden en geen no-fly-zone op de shootlocatie), kunnen er dronebeelden worden gemaakt

€2800

Add-on

Deze opties zijn toe te voegen aan het basis foto pakket* of het foto & video pakket

▶ 1 extra uur fotografie €175

▶ 1 extra uur videografie €175

 Luxe fotoalbum in diverse formaten en compleet naar wens samen te stellen, prijs incl. opmaak vanaf €395

▶ (mini-)loveshoot vooraf €225

▶ Korte film ca. 3/4 minuten €395

▶ Medium film ca. 5/6 minuten €575

▶ X-tra Large film ca. 10 min. €795

 

Alle Films zijn inclusief muzieklicentie voor de muziek die onder de video wordt geplaatst.

* de film opties zijn alleen toe te voegen inclusief videograaf, dus niet los bij het basis foto pakket 

Fotografie op jullie trouwdag, wat kost dat?

 

Zoals je hierboven kunt zien zijn er diverse voordeel pakketten die leuke extra's bevatten! Al die pakketten zijn uit te breiden met een luxe album, meer uren fotografie en/of een tweede fotograaf. Bij fotografie op jullie bruiloft lever ik altijd een klein fotoalbum met jullie mooiste herinneringen aan de bruiloft!

Daarnaast kun je zelf na de bruiloft natuurlijk nog een luxe trouwalbum bestellen. Dit album wordt met zorg samengesteld en het hele proces gaat in overleg met jullie. Kies dus zelf je omslag, papiersoort, aantal pagina's en jullie favoriete foto's die sowieso in het album moeten. Een medium album (25x25cm) is mogelijk vanaf €395 en een groot album (30x30) vanaf €450. Formaat XL (35x35) is op aanvraag mogelijk.  

Ook voor wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten kun je bij mij terecht, een aantal voorbeelden vindt je op deze pagina

Stel zelf een pakket samen

Benieuwd welke foto-producten je kunt bijbestellen of hoe een album er uit ziet? Bekijk dan snel de galerij hieronder boordevol foto's (en filmpjes) van albums en andere foto-producten.

bottom of page