top of page

Portret- en gezinsfotografie

zeeuwslief-strand-zoutelande-9.jpg
zeeuwslief-strand-zoutelande-10.jpg

Gezinsfotografie & portretten in Zeeland

Een portret van jezelf, je kinderen en jullie als gezin? 

Het leven gaat te snel. Echt. Je kinderen groeien op en voor je het weet zijn ze groot! Denk je er aan om regelmatig foto's te maken? En als je ze zelf maakt; vergeet je ze dan ook niet af te drukken? Reserveer je een reportage bij Zeeuws Lief, dan zit er altijd een mini-album bij en heb je dus meteen een mooie herinnering aan het moment van de fotoshoot. 

 

Een fotoshoot bij Zeeuwslief kenmerkt zich door het ontspannen karakter, leuke opdrachtjes voor de kinderen en een gezellig samenzijn. Ik fotografeer liever de echte momentjes dan dat ik jullie volledig laat poseren voor de camera. Uiteraard laat ik jullie ook niet volledig aan jullie lot over, maar help ik jullie met tips en suggesties om op een ontspannen manier op de foto te kunnen.

Zijn jullie dus nog op zoek naar spontane gezinsfoto's in Zeeland en houden jullie niet van perfect gestylede plaatjes maar zien jullie liever jullie unieke (en misschien wel beetje gekke) gezin terug in foto's die precies laten zien hoe jullie zijn? Dan ben je hier aan het goede adres ;-)

"Onlangs heb ik foto's laten maken door Zeeuws Lief. Normaliter heb ik altijd wel een kritische kanttekening bij een foto waar ikzelf op sta, waardoor ik het (laten) maken van foto's niet leuk vind. De fotoshoot was wonder boven wonder LEUK; Ik heb genoten van iedere minuut en ben zelfs trots op het eindresultaat! Dankjewel Andrea!"


Floor v. D. - strand reportage

Afgelopen zomer hebben wij als gezin hele waardevolle foto’s mogen ontvangen van Zeeuws lief. Ze heeft tijd vrij gemaakt om dit voor ons te doen. Ze gaat heel ontspannen om met kinderen en ‘grotere’ groepen, hierdoor komen er spontane foto’s, waar de emoties van afspatten. Vier weken na de fotoshoot is onze lieve moeder overleden, wat zijn wij blij met deze foto’s en de flexibiliteit die Zeeuws lief voor ons had.

Nogmaals bedankt!

Marjolein Leenhouts - familie reportage

FamLeenhouts-zeeuwslief-36_edited.jpg
bottom of page