top of page
ZeeuwsLief-4729.jpg

Informatie & tarieven

Wat kost een fotoreportage?

Bij het boeken van een fotoreportage begin je met het basis pakket, en daarnaast kun je een compleet pakket kiezen met alle digitale bestanden van de reportage in hoge resolutie, óf alle foto's van de reportage afgedrukt met een mooi bewaardoosje. 

De tarieven van deze pakketten vind je hieronder. Let op: de pakketten 'digitaal' en 'print voordeel' zijn pakketten die bovenop het basis pakket komen. Je kunt uiteraard ook kiezen voor afname van losse digitale bestanden of afdrukken. Voor meer informatie over producten verwijs ik je graag naar deze pagina.

Wat ontvang ik na de reportage?

Bij ieder pakket zit een reportage van ca. 45-60 minuten inbegrepen. Ook kun je alle geselecteerde en bewerkte beelden in een online galerij (beveiligd met wachtwoord) bekijken, om zelf de foto's uit te kiezen die je afgedrukt wilt hebben. In deze galerij kun je de lage resolutie bestanden downloaden; deze mogen worden gebruikt voor social media, achtergrond op telefoon etc. maar deze zijn niet geschikt voor afdrukken. Afdrukken óf hoge resolutie bestanden kunnen per stuk worden bijbesteld, maar je kunt ook voor een compleet pakket kiezen met alle foto's digitaal of afgedrukt.

 

Bij je reportage ontvang je van mij een mini verrassingsalbum, dus je hebt altijd een mooi tastbaar aandenken van de reportage!

Basis

€225

▶ Fotoreportage van ca 45-60 minuten

▶ Nabewerking van alle beelden en online galerij om foto's uit te zoeken

▶ Reiskosten* binnen zeeland

▶ Mini verrassingsboekje met ca 10 foto's afgedrukt

 

*m.u.v. eventuele tol- en parkeerkosten

Print voordeel

+€179

▶ Alles uit pakket basis

▶ Alle foto's van de reportage afgedrukt en geleverd in een mooie foto-bewaardoos

*Let op: dit is een toevoeging op het basispakket, dit komt dus bovenop de basisprijs

Pakket digitaal

+€245

▶ Alles uit pakket basis

▶ Alle digitale bestanden van de reportage in hoge resolutie, geleverd op een USB stick in een handig bewaardoosje.

*Let op: dit is een toevoeging op het basispakket, dit komt dus bovenop de basisprijs

* Tarieven zijn op basis van maximaal 4 personen. Vraag gerust meer informatie op voor een fotoshoot met meer personen. Deze tarieven gelden voor gezinsreportage, loveshoot, zwangerschaps reportage en baby/newborn reportage

Eventuele parkeer- of tolkosten zijn niet inbegrepen. 

* Alle digitale hoge resolutie bestanden bijkopen is mogelijk, hiervoor kies je voor pakket digitaal bovenop het basis pakket. Losse digitale bestanden zijn €25 per stuk, ook zijn er voordeelpakketten beschikbaar van 10/20/30 stuks.

 

Bovenstaande tarieven zijn vastgesteld voor particuliere fotoreportages. Zakelijke fotoreportages vragen maatwerk, de tarieven voor een zakelijke reportage starten bij 295,- ex. btw. Wilt u één of meer foto's van uw particuliere fotoreportage gebruiken voor zakelijke doeleinden, vraag dan naar de mogelijkheden voor een licentie per foto.

Foto producten

Het is mogelijk om losse producten na te bestellen bij een pakket of een pakket op maat samen te laten stellen. Een aantal producten staan hier ter illustratie. Een complete lijst met producten en tarieven kan op aanvraag worden verstrekt.

Nphoto-22.jpg

Collection box

In de collection box zitten 5 tot 20 afdrukken van jullie reportage. De box zelf is volledig samen te stellen op kleur, materiaal en je kiest de afdrukken met of zonder passe-partout. Een collection box bestel je vanaf €79

AL-web-1321.jpg

Fotoalbum

Fotoalbums zijn er in vele kleuren en formaten. Je kunt al een basic minialbum aanschaffen vanaf €49, of je kiest voor een volledig gepersonaliseerd album met linnen, leer of suède.

ZeeuwsLief-fotografie-web-7.jpg

Wanddecoratie

Losse afdrukken, grote panelen of een blokken systeem om gemakkelijk je foto's te wisselen! Er zijn veel opties om je huis te decoreren met foto's. Ik help je graag met het maken van een keuze. Dit kan bijvoorbeeld door foto's van jullie huis door te sturen en jullie budget door te geven! Ook langskomen en voorbeelden meenemen is een mogelijkheid.

bottom of page