top of page
zeeuwslief-strand-zoutelande-7.jpg
Zeeuwslief-preview-lr-3.jpg
zeeuwslief-strand-zoutelande-6.jpg

Informatie & tarieven

Wat kost een fotoreportage?

Bij het boeken van een fotoreportage begin je met het basis pakket, en daarnaast kun je een compleet pakket kiezen met alle digitale bestanden van de reportage in hoge resolutie, óf alle foto's van de reportage afgedrukt met een mooi bewaardoosje. 

De tarieven van deze pakketten vind je hieronder. Let op: de pakketten 'digitaal' en 'print voordeel' zijn pakketten die bovenop het basis pakket komen. Je kunt uiteraard ook kiezen voor afname van losse digitale bestanden of afdrukken. Voor meer informatie over producten verwijs ik je graag naar deze pagina.

Wat ontvang ik na de reportage?

Bij ieder pakket zit een reportage van ca. 45-60 minuten inbegrepen. Ook kun je alle geselecteerde en bewerkte beelden in een online galerij (beveiligd met wachtwoord) bekijken, om zelf de foto's uit te kiezen die je afgedrukt wilt hebben. In deze galerij kun je de lage resolutie bestanden downloaden; deze mogen worden gebruikt voor social media, achtergrond op telefoon etc. maar deze zijn niet geschikt voor afdrukken. Afdrukken óf hoge resolutie bestanden kunnen per stuk worden bijbesteld, maar je kunt ook voor een compleet pakket kiezen met alle foto's digitaal of afgedrukt.

 

Bij je reportage ontvang je van mij een handig broekzak fotoboekje (8x8cm), dus je kunt altijd een mooi tastbaar aandenken aan de reportage bij je in de buurt houden!

Logo_Tekengebied 1 kopie 7.png

Basis

€225

▶ Fotoreportage van ca 45-60 minuten

▶ Nabewerking van alle beelden en online galerij om foto's uit te zoeken

▶ Reiskosten* binnen Walcheren

▶ Mini verrassingsboekje met ca 10 foto's afgedrukt

 

Prijs voor maximaal 4 personen. Extra personen: €25 extra p.p.
*excl. eventuele tol- en parkeerkosten reiskosten buiten Walcheren €0,40/km

Print voordeel

+€275

▶ Alles uit pakket basis

▶ Jullie 10 favoriete foto's afgedrukt in 15x23 art prints (hiervan ontvang je dan ook de HR bestanden)

▶ 1 ingelijste print 20x30cm

▶ 20x20 album met 10 pagina's

*Let op: dit is een toevoeging op het basispakket, dit komt dus bovenop de basisprijs

Pakket digitaal

+€299

▶ Alles uit pakket basis

▶ Alle digitale bestanden van de reportage in hoge resolutie, geleverd op een USB stick in een handig bewaardoosje incl enkele afdrukken. (Wil je de foto's alleen via een download link ontvangen, zonder USB of afdrukken? Dan ontvang je €25 korting op dit pakket)

*Let op: dit is een toevoeging op het basispakket, dit komt dus bovenop de basisprijs

Deze tarieven gelden voor gezinsreportage, loveshoot, zwangerschaps reportage en baby/newborn reportage
Voor een reportage in het weekend geldt een toeslag van €50.

Bij afname van combipakket print voordeel & digitaal ontvang je €79 korting op de totaalprijs.

Alle digitale hoge resolutie bestanden bijkopen is mogelijk, hiervoor kies je voor pakket digitaal bovenop het basis pakket. Losse digitale bestanden zijn €15 per stuk, dus vanaf 20 foto's ben je al voordeliger uit met dit pakket!

 

Bovenstaande tarieven zijn vastgesteld voor particuliere fotoreportages. Zakelijke fotoreportages vragen maatwerk, de tarieven voor een zakelijke reportage starten bij 295,- ex. btw. Wilt u één of meer foto's van uw particuliere fotoreportage gebruiken voor zakelijke doeleinden, vraag dan naar de mogelijkheden voor een licentie per foto.

nphoto producten lr-7.jpg

Luxe fotoafdrukken

Mooie afdrukken op diverse papiersoorten. 

nphoto producten lr-1.jpg

Fotoalbums

Dit lieve fotoboekje van 7x7cm (harmonica boekje) zit standaard bij je fotoreportage. Ook zijn er andere fotoalbums beschikbaar

nphoto producten lr-4.jpg

Alles digitaal

Al je foto's ook digitaal beschikbaar hebben? Dat kan! Bestel ze op een mooie USB, of kies voor een download link in de galerij.

Marjolijn | Familie reportage

Afgelopen zomer hebben wij als gezin hele waardevolle foto’s mogen ontvangen van Zeeuws lief. Ze heeft tijd vrij gemaakt om dit voor ons te doen. Ze gaat heel ontspannen om met kinderen en ‘grotere’ groepen, hierdoor komen er spontane foto’s, waar de emoties van afspatten. Vier weken na de fotoshoot is onze lieve moeder overleden, wat zijn wij blij met deze foto’s en de flexibiliteit die Zeeuws lief voor ons had.

Nogmaals bedankt!

Reviews 

Miriam | Newborn reportage

Andrea legt de mooiste momenten vast, zonder dat het geposeerd of onnatuurlijk voelt. Met een flinke dosis humor, gevoel voor de beste lichtinval en geduld maakte ze de prachtigste foto's tijdens onze newbornshoot.

Foto producten

Het is mogelijk om losse producten na te bestellen, of een voordeelpakket (zie tarieven) uit te kiezen. Een aantal producten staan hieronder ter illustratie. Een complete lijst met producten en tarieven kan op aanvraag worden verstrekt.

Nphoto-22.jpg

Collection box

In de collection box zitten 5 tot 20 afdrukken van jullie reportage. De box zelf is volledig samen te stellen op kleur, materiaal en je kiest de afdrukken met of zonder passe-partout. Een collection box bestel je vanaf €79

nphoto producten lr-1.jpg

Fotoalbum

Fotoalbums zijn er in vele kleuren en formaten. Je kunt al een harmonica minialbum aanschaffen vanaf €25, of je kiest voor een luxe linnen album (vanaf €75).

ZeeuwsLief-fotografie-web-7.jpg

Wanddecoratie

Losse afdrukken, grote panelen of een blokken systeem om gemakkelijk je foto's te wisselen! Er zijn veel opties om je huis te decoreren met foto's. Ik help je graag met het maken van een keuze. Dit kan bijvoorbeeld door foto's van jullie huis door te sturen en jullie budget door te geven! Ook langskomen en voorbeelden meenemen is een mogelijkheid.

Voorbeeldfoto's

Bekijk hier wat voorbeelden van reportages.
bottom of page