ZeeuwsLief-4729.jpg

Informatie & tarieven

Wat kost een fotoreportage?

Bij het boeken van een fotoreportage kun je voor een compleet pakket kiezen inclusief afdrukken, maar je kunt ook kiezen voor een basistarief (pakket brons) en later pas beslissen welke producten je daar bij neemt. De kant-en-klare pakketten zilver en goud zijn wat voordeliger dan losse producten, maar als je nu nog niet weet wat je met de foto's wilt doen en graag advies wilt óf als je een reportage kado wilt geven, dan is pakket brons een goed uitgangspunt.

Wat ontvang ik na de reportage?

Bij ieder pakket zit een reportage van ca. 45-60 minuten inbegrepen. Ook kun je alle geselecteerde en bewerkte beelden in een online galerij (beveiligd met wachtwoord) bekijken, om zelf de foto's uit te kiezen die je afgedrukt wilt hebben. In deze galerij kun je de lage resolutie bestanden downloaden; deze mogen worden gebruikt voor social media, achtergrond op telefoon etc. maar deze zijn niet geschikt voor afdrukken. Afdrukken óf hoge resolutie bestanden kunnen worden bijbesteld, maar je kunt ook vooraf een pakket afnemen waar deze al inbegrepen zitten.

 

Bij iedere reportage ontvang je van mij een mini verrassingsalbum, wat inhoudt dat je al binnen 3 weken na de reportage kunt genieten van een boekje met foto's van de fotoshoot!

* Tarieven zijn op basis van maximaal 4 personen. Vraag gerust meer informatie op voor een fotoshoot met meer personen. Deze tarieven gelden voor gezinsreportage, loveshoot, zwangerschaps reportage en baby/newborn reportage

Eventuele parkeer- of tolkosten zijn niet inbegrepen. 

* Alle digitale hoge resolutie bestanden bijkopen is mogelijk, ongeacht het aantal foto's in jullie galerij is dat €250 extra. Losse digitale bestanden zijn €25 per stuk.

 

Bovenstaande tarieven zijn vastgesteld voor particuliere fotoreportages. Zakelijke fotoreportages vragen maatwerk, de tarieven voor een zakelijke reportage starten bij 295,- ex. btw. Wilt u één of meer foto's van uw particuliere fotoreportage gebruiken voor zakelijke doeleinden, vraag dan naar de mogelijkheden voor een licentie per foto.

Foto producten

Het is mogelijk om losse producten na te bestellen bij een pakket of een pakket op maat samen te laten stellen. Een aantal producten staan hier ter illustratie. Een complete lijst met producten en tarieven kan op aanvraag worden verstrekt.

Nphoto-22.jpg
Bekijk producten

Collection box

In de collection box zitten 5 tot 20 afdrukken van jullie reportage. De box zelf is volledig samen te stellen op kleur, materiaal en je kiest de afdrukken met of zonder passe-partout. Een collection box bestel je vanaf €75

AL-web-1321.jpg

Fotoalbum

Fotoalbums zijn er in vele kleuren en formaten. Je kunt al een basic minialbum aanschaffen vanaf €45, of je kiest voor een volledig gepersonaliseerd album met linnen, leer of suède.

ZeeuwsLief-fotografie-web-7.jpg
Bekijk wanddecoratie

Wanddecoratie

Losse afdrukken, grote panelen of een blokken systeem om gemakkelijk je foto's te wisselen! Er zijn veel opties om je huis te decoreren met foto's. Ik help je graag met het maken van een keuze. Dit kan bijvoorbeeld door foto's van jullie huis door te sturen en jullie budget door te geven! Ook langskomen en voorbeelden meenemen is een mogelijkheid.

Voorbeeldfoto's

Bekijk hier wat voorbeelden van reportages.