top of page
zeeuwslief-drone-meiwerf-web-3.jpg
zeeuwslief-drone-middelburg-2.jpg
zeeuwslief-zakelijk-interieur-web-20.jpg

Bedrijfsreportage in Zeeland

Welke zakelijke reportages biedt je aan?

Met ruim 10 jaar ervaring als fotograaf, heb ik al veel verschillende reportages mogen verzorgen. Denk aan het fotograferen van uiteenlopende evenementen, zakelijke portretten, bedrijfsfoto's of video's voor website, drukwerk en social media, maar ook het fotograferen van vastgoed en gerechten of producten.

Door die uitgebreide ervaring ga ik een uitdaging ook niet snel uit de weg. Ik geniet er van om samen met jou een passende oplossing te bedenken voor je bedrijf. 

Waarom een bedrijfsreportage?

Zien doet verkopen! De juiste uitstraling met beelden die passen bij jouw bedrijf, zorgen voor een mooi visitekaartje. Bij Zeeuwslief ben je aan het juiste adres voor kleurrijke foto's met oog voor detail. De wensen en mogelijkheden worden vooraf altijd duidelijk besproken, en natuurlijk wordt vooraf een heldere offerte verstuurt zodat er achteraf geen verrassingen ontstaan.

Wat kost een zakelijke fotoreportage?

Een zakelijke reportage is vrijwel altijd maatwerk, dus je ontvangt altijd een offerte op maat, na het bespreken van de wensen.

Tarieven starten bij €295.

Drone-zeeuwslief-zeeland-0665.jpg

Drone foto & video

Met drone fotografie en video laat je je bedrijf op een unieke manier zien. 

Business-shoot-zeeuwslief-16.jpg

Beeldbank reportage

Een complete reportage waarin we samen op pad gaan. Er wordt binnen een dagdeel of hele dag een complete beeldbank samengesteld die overal ingezet kan worden voor jullie bedrijf. 

Business-shoot-zeeuwslief-63_edited.png

Portretten

Een zakelijk portret kan op veel manieren worden vormgegeven. Ik denk graag mee in een passende setting, bijvoorbeeld jullie eigen bedrijf, of een mooie locatie in Zeeland. 

zeeuwslief-fotografie-5.jpg

Evenementen

Vieren jullie een jubileum, personeelsfeest of opening van je bedrijf of nieuwe vestiging? Laat dit moment professioneel vastleggen!

zeeuwslief-fotografie-1.jpg

Vastgoed

Voor het fotograferen van vakantiewoningen en interieur projecten ben ik graag van de partij. Ook voor foto en video van hotels, restaurants etc.

Bruiloft_L&S-295.jpg

Producten en eten

Zien doet kopen (of eten) toch? Ik zorg er graag voor dat jullie website of menukaart vol staat met prachtige kleurrijke foto's.

Neem contact op

Floor | Zakelijke portretreportage

Onlangs heb ik foto's laten maken door Zeeuws Lief. Normaliter heb ik altijd wel een kritische kanttekening bij een foto waar ikzelf op sta, waardoor ik het (laten) maken van foto's niet leuk vind. De fotoshoot was wonder boven wonder LEUK; Ik heb genoten van iedere minuut en ben zelfs trots op het eindresultaat! Dankjewel Andrea!

Reviews 

Peter | De Klerk Vloeren

Andrea fotografeert al jaren voor ons bedrijf. Het is gewoon zo gegroeid! De foto's passen nu altijd bij elkaar, en drone foto's en video voegen echt wat toe aan het eindresultaat.

Zakelijke reportages
Bekijk hier voorbeelden van eerder gemaakte reportages.

bottom of page