top of page
zeeuwslief-cursus-gevorderden-6.jpg

Basiscursus fotografie

Leer binnen 1 ochtend hoe jij je foto's nóg mooier kunt maken!

Praktisch ingericht

Bij deze cursus neem ik je stap-voor-stap mee in het proces naar betere foto's, en we focussen op jullie persoonlijke leerdoelen.

Voor jong & oud

De groepjes zijn klein, en er wordt geen ingewikkelde voorkennis van je verwacht. Deze cursus kan zelfs door kinderen vanaf ca. 12 jaar gevolgd worden!

Meteen een tip voor een leuk en creatief uitje in Zeeland met je kind!

Leren fotograferen in Middelburg

Welkom bij de basiscursus leren fotograferen van Zeeuwslief fotografie. Ik ben Andrea, een gepassioneerde professionele fotografe met meer dan 10 jaar ervaring als fotograaf van gezinnen, bedrijven en bruiloften. 

Ben jij toe aan het verbeteren van jouw fotografie-skills? Houd je van praktisch aan de slag gaan, en leer jij van veel proberen en het gewoon DOEN? Dan is een fotocursus bij Zeeuwslief misschien wel precies wat jij nodig hebt! Iedere cursus bestaat uit meerdere ochtenden, waarin we elke keer een stukje theorie doorlopen, maar ook meteen aan de slag gaan om dit praktisch te gaan inzetten. Klinkt dit als iets wat bij jou past? Kijk dan zeker even verder. Wie weet zie ik je al snel in mijn cursusruimte in Middelburg!

IMG_4482.HEIC
zeeuwslief-cursus-gevorderden-4.jpg
zeeuwslief-cursus-gevorderden-5.jpg
fotocursus-middelburg-zeeuwslief-3.jpg

Wat kun je verwachten?

Elke fotocursus die je volgt bij Zeeuwslief fotografie, is heel praktisch ingericht. Je krijg hier niet alleen theoretische informatie toegereikt met behulp van voorbeelden, maar we gaan ook meteen in de praktijk aan de slag! Zorg dus voor een camera met volle batterijen en een leeg geheugenkaartje. 

 

Tijdens de cursus veel inspiratie opgedaan? Ga dan lekker aan de slag met de thuisopdrachten, en stuur je resultaten naar me op!

Deze cursus is ideaal als jij:

 

* Heel graag foto's maakt (duh!) 

* Jezelf vaak afvraagt waarom je een bepaald beeld niet vast kunt leggen zoals het in je hoofd zit

* Graag leert door te dóén in plaats van een hele ochtend theorie aanhoren

Wat wordt er behandeld in de cursus?

De onderwerpen die onder andere behandeld worden zijn lichtgebruik, compositie, de instellingen van je camera. De vragen die deelnemers hebben zijn voor mij leidend in de cursus. Stuur dus vooraf zeker alvast door waar je nu tegenaan loopt. Hoe beter de cursus aansluit op jouw behoeften, hoe meer je er aan hebt! 

Iedere cursus heeft wel vaste onderwerpen, maar waar de focus op ligt kun je eventueel zelf bepalen. Maak je vaak foto's van je gezin, maar lukt het maar niet om die beweeglijke peuter scherp vast te leggen? Of lukt het je wel om leuke momentjes vast te leggen, maar valt het resultaat je om wat voor reden dan ook tegen? Hoe meer je met me deelt; hoe specifieker ik je hiermee kan helpen. 

Datum beginnerscursus

Ben je benieuwd wanneer de beginnerscursus plaatsvindt? De volgende cursus-data staan hier vermeld. Bij aanmelding kies je de datum die het beste bij jou past.

do 6 juni van 9.00u - 12.00u | Middelburg

ma 24 juni van 9.00u - 12.00u | Middelburg

Datum beginnerscursus

Jessica | gevorderden cursus

Ik ben bij Andrea op fotocursus geweest waarbij de belangrijkste basistools voor fotografie aan bod kwamen. Andrea neemt alle tijd om dingen uit te leggen en toe te lichten aan de hand van praktijkvoorbeelden. Met haar ervaring weet ze goed waar ze het over heeft, dat merk je aan alles. Haar feedback en hulp was erg fijn. In een paar uurtjes tijd heel wat wijzer geworden. Hier kan ik wat mee, dankjewel!!

Reviews 

Linda | cursist gevorderden fotocursus

Deze cursus is zeker een aanrader voor fotografen die qua kennis nog nét even de puntjes op de i willen zetten. Door deze cursus bij Andrea te volgen kreeg ik precies de uitleg en feedback ik nodig had om zo nog mooiere en betere foto’s te maken.

Kosten en aanmelden

 

Wat kost een fotocursus? Goede vraag! De basiscursus kost €99 per persoon en er kunnen maximaal 8 personen deelnemen, zodat de groep niet te groot wordt en er voldoende aandacht is per persoon. Vanaf 4 aanmeldingen gaat de cursus door.

Aanmelden voor de fotocursus

Je wilt je aanmelden voor de beginnerscursus; wat leuk! Dit kan heel gemakkelijk door het formulier in te vullen wat vanzelf opent als je op onderstaande knop klikt. Het duurt maar 2 minuten! 

Wil je zeker weten dat het ook iets voor jou is? Klik op de knop 'ik heb een vraag' en stuur direct een Whatsappje naar mij om te overleggen of het bij je past. En ja; daar ontvang je eerlijk antwoord op, ook als het niet zo is ;-)

Dit wil ik!

Ben je klaar om jouw fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en meld je vandaag nog aan voor een van mijn inspirerende fotografiecursussen! Of je nu een beginner bent die de eerste stappen wil zetten in de wereld van de fotografie of een ervaren fotograaf die zijn of haar technieken wil verfijnen, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw creatieve reis.

Ontdek de schoonheid van fotografie en leer hoe je jouw visie kunt vastleggen met verbluffende beelden. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van jouw vaardigheden en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met me op om je aan te melden voor een cursus en begin jouw fotografie avontuur!

Meld je vandaag nog aan en laat je passie voor fotografie tot leven komen!

zeeuwslief-cursus-gevorderden-3.jpg

Sinds 2012 heb ik als professioneel fotograaf al veel dierbare herinneringen mogen vastleggen. Van een pasgeboren baby, een heerlijke bruiloft, tot aan uitvaarten toe. Mijn camera is als een tweede natuur! Of ik nu mijn professionele camera vast heb of mijn iPhone, ik zoek altijd naar mooi licht, een prettige hoek of doorkijkje, en leg dan de momenten vast zoals ze zijn. Heerlijk!

Wil jij ook een fotocursus volgen van een professioneel fotograaf? Kies dan een geschikte cursus uit die past bij je niveau en wat je wilt leren, en ik zie er naar uit om je meer te kunnen bijbrengen over fotografie!

bottom of page