Wie is Andrea?

Maak kennis en neem contact op

Wie ben ik?

Mijn naam is Andrea en ik ben moeder van Suzanna en Wouter, twee ondeugende en vrolijke kinderen. In 2014 ben ik getrouwd met Peter, mijn nuchtere tegenpool. Zelf heb ik ook voldoende Zeeuwse Nuchterheid in me, maar geniet ik ook van kunst, goede verhalen en ik ben vooral gek op het vastleggen van de liefde!

 Aan de kunstacademie in Breda studeerde ik af in de richting Grafisch Ontwerp. Ook volgde ik daar twee minoren fotografie. Al tijdens die opleiding begon ik met het fotograferen in opdracht en natuurlijk leerde ik er alles over creatief denken en ontwerpen!

 

Met veel liefde ontwerp ik geboorte- en trouwkaarten en fotografeer ik bruiloften op een niet-geposeerde manier. Met fotografie leg ik momenten vast waarop je hopelijk nog heel lang met veel plezier op terug kan kijken. Het is belangrijk dat die authentiek zijn en dat jullie ontspannen kunnen genieten. Geen ongemakkelijke poses dus (behalve voor mij als ik weer eens in de bosjes ga liggen voor een foto)!

Mijn motto: Let niet op mij, maar kijk liever naar elkaar!

Dankjewel, ik heb je bericht ontvangen! Ik streef er naar ieder bericht binnen 24 uur te beantwoorden, maar in het weekend zal dit vaak wat langer duren. Houd ook je spam box in de gaten!

horizontal-white.png