Wie is Andrea?

Maak kennis en neem contact op

Wie ben ik?

Mijn naam is Andrea, getrouwd met Peter en moeder van Suzanna en Wouter, twee ondeugende en vrolijke kinderen. Ik geniet van uitjes met mijn gezin, goede wijn, de Zwitserse bergen, boeken lezen, kunst en lekker eten, maar vooral ben ik gek op het vastleggen van de liefde!

 Aan de kunstacademie in Breda studeerde ik af in de richting Grafisch Ontwerp met twee minoren fotografie. Na jarenlang allerlei fotografie richtingen te hebben geprobeerd, heb ik mezelf uitgedaagd om te specialiseren in het fotograferen van bruiloften. Hiervoor volgde ik diverse cursussen en workshopsen heb ik vooral héél veel foto's gemaakt en dus praktijkervaring opgedaan. 

 

Met veel liefde fotografeer en film ik nu bruiloften op een niet-geposeerde manier. Met fotografie en video leg ik momenten vast waarop je hopelijk nog heel lang met veel plezier op terug kan kijken. Het is belangrijk dat die authentiek zijn en dat jullie ontspannen kunnen genieten.

Mijn motto: Let niet op mij, maar kijk liever naar elkaar!

Neem contact met me op

horizontal-white.png
Andrea-fotografe-1.jpg

Naast mijn werk als bruidsfotografe heb ik onder andere een jaarlijks terugkerend project lopen genaamd 'Beauty of Downsyndrome', waarbij ik prachtige mensen met het syndroom van Down fotografeer rondom wereld downsyndroomdag. Ken jij iemand met het syndroom van down? Laat ze contact met me opnemen of geef ze zelf op voor de nieuwste editie begin 2022!

Ook zet ik me vrijwillig in voor stichting Still, waarbij ik vrijwillig foto's maak van kindjes die tijdens of na de geboorte zijn komen te overlijden. Lees meer over deze stichting op hun website