top of page

Neem contact met me op

horizontal-white.png

Wie is Andrea?

De fotografe achter Zeeuwslief fotografie

Mijn naam is Andrea, getrouwd met Peter en moeder van Suzanna en Wouter; twee ondeugende en vrolijke kinderen. Ik geniet van uitjes met mijn gezin, goede wijn, de Zwitserse bergen, boeken lezen, kunst en lekker eten, maar vooral ben ik gek op het vastleggen van de liefde!

 

Met veel liefde fotografeer en film ik bruiloften op een niet-geposeerde manier. Met fotografie en video leg ik momenten vast waarop je hopelijk nog heel lang met veel plezier op terug kan kijken. Het is belangrijk dat die authentiek zijn en dat jullie ontspannen kunnen genieten.

Mijn motto: Let niet op mij, maar kijk liever naar elkaar!

zeeuwslief-fotografie-andrea-1.jpg
Amanda_Joy_Photo_Swiss-9950.jpg

Foto tijdens onze vakantie in Zwitserland, door Amanda-Joy photography

Gedreven en professionele fotografe

Welkom in de wereld van Zeeuwslief Fotografie, waar passie, ervaring en een liefde voor het vastleggen van bijzondere momenten samenkomen. Achter de lens staat een getalenteerde fotografe met een uniek verhaal.

Ruim 10 jaar geleden begon ik als studente aan de kunstacademie in Breda met een eigen bedrijf, en sindsdien heb ik veel ervaring mogen opdoen binnen de fotografie. Mijn opleiding heeft me een sterke basis gegeven voor het vastleggen van belangrijke momenten in jullie leven. Het fotograferen zit inmiddels in mijn DNA, en mijn camera bedien ik nog in mijn slaap zonder nadenken!

Door de voorliefde van mijn man voor de Zwitserse alpen ben ik intussen ook helemaal verliefd geworden op dit prachtige landschap. Ga je dus trouwen in Zwitserland, bel me!
Door mijn brede interesses pak ik graag nieuwe uitdagingen aan. Zo geef ik rondleidingen in de wijngaard van mijn ouders, heb ik een aantal jaar les gegeven op een middelbare school, heb ik aan het roer gestaan van een mini-camping en spring ik regelmatig bij in het bedrijf van mijn man. Met twee jonge kinderen en een groeiend bedrijf was het uiteraard niet mogelijk om alles te blijven doen, maar al deze zijpaden hebben mijn leven absoluut verrijkt met veel diverse ervaringen.

Als gezin bezoeken we graag themaparken met onze kinderen (Disneyland staat hoog op ons lijstje) en genieten we volop van onze vakanties in Zwitserland.

Als vrijwilliger ben ik betrokken bij Stichting Still, en ieder jaar zet ik mij in voor mijn persoonlijke project 'Beauty of Downsyndrome'. 

zeeuwslief-andrea-peter-1.jpg

Herinneringen

Vinden jullie het belangrijker dat je bij het terugkijken van de foto’s weer helemaal in dat moment bent, in plaats van dat iedereen perfect naar de camera kijkt? Genieten jullie van een mooi fotoalbum vol herinneringen en foto’s aan de muur? Zoeken jullie een rustige fotografe, die er alles aan doet om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen? Kijk dan eens op Instagram of op mijn website, en neem contact op als je een fotograaf zoekt voor jullie bruiloft, gezinsreportage of newborn reportage. 

bottom of page