top of page

Fotografie cursus in Zeeland

zeeuwslief-cursus-gevorderden-6.jpg

Fotocursussen in Middelburg

Leer binnen 1 ochtend hoe jij je foto's nóg mooier kunt maken!

Voor ieder niveau

Of je nu alleen met je smartphone fotografeert of al langer als (hobby-) fotograaf werkt, voor iedereen is een geschikte cursus te vinden bij Zeeuwslief!

Prakisch & efficient

De groepjes zijn klein, en iedere cursus is ingericht op jouw behoeften. Geen standaard praatje of ochtend vullende voorstelrondes. 

Leren fotograferen in Middelburg

Welkom bij de fotografiecursussen van Zeeuwslief fotografie! Ik ben Andrea, een gepassioneerde professionele fotografe met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Als moeder van twee kinderen en voormalig docente aan een middelbare school in Zeeland, heb ik mijn liefde voor fotografie gecombineerd met mijn talent voor lesgeven. Nu is het mijn missie om mijn kennis en expertise te delen met enthousiaste cursisten zoals jij!

Ik woon met veel plezier in het prachtige Middelburg en kijk er enorm naar uit om mijn passie voor fotografie met jou te delen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde fotograaf die zijn vaardigheden wil verfijnen; ik bied een verscheidenheid aan cursussen aan die aansluiten bij jouw behoeften en niveau. 

Klik hieronder door naar de cursus die het beste bij jouw wensen aansluit!

50mmf3,2-ISO800-S1-1600.jpg

Jessica | gevorderden cursus

Ik ben bij Andrea op fotocursus geweest waarbij de belangrijkste basistools voor fotografie aan bod kwamen. Andrea neemt alle tijd om dingen uit te leggen en toe te lichten aan de hand van praktijkvoorbeelden. Met haar ervaring weet ze goed waar ze het over heeft, dat merk je aan alles. Haar feedback en hulp was erg fijn. In een paar uurtjes tijd heel wat wijzer geworden. Hier kan ik wat mee, dankjewel!!

Reviews 

Linda | cursist gevorderden fotocursus

Deze cursus is zeker een aanrader voor fotografen die qua kennis nog nét even de puntjes op de i willen zetten. Door deze cursus bij Andrea te volgen kreeg ik precies de uitleg en feedback ik nodig had om zo nog mooiere en betere foto’s te maken.

Fotocursus aanbod

Ontdek welke cursus het beste bij je past

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende fotografie cursussen die je bij mij kunt volgen.

Elke fotocursus die je volgt bij Zeeuwslief fotografie, is heel praktisch ingericht. Je krijgt dus niet alleen theoretische informatie toegereikt, maar kun je ook meteen praktisch aan de slag! Zorg dus voor een camera met volle batterijen en een leeg geheugenkaartje. 

Basis Cursus Fotografie

Wil je de grondbeginselen van fotografie onder de knie krijgen? Dan is mijn basis fotocursus perfect voor jou! Zelfs als je nog geen ervaring hebt en je (nieuwe) camera nog maar net uit de verpakking komt, leer je met deze cursus hoe je het beste uit je camera kunt halen. Natuurlijk is een camera niet het belangrijkste onderdeel, ik ga je ook uitdagen om anders te kijken en nieuwe perspectieven uit te proberen! Onderwerpen die langskomen zijn: compositie, hoe vind je de juiste belichting voor je foto, scherpte / onscherpte, en beweging vastleggen.  Voor deze cursus heb je een camera nodig die handmatig in te stellen is.

Gevorderden Fotocursus

Ben je al bekend met de basisprincipes van fotografie en wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Met deze fotocursus voor gevorderden gaan we kort in op het manueel instellen van de camera, maar zijn we vooral praktisch bezig en krijg je de kans om veel foto's van verschillende objecten te maken. Je leert hoe je jouw camera optimaal kunt gebruiken en krijgt inzicht in creatieve composities en belichtingstechnieken. Ook gaan we nog kort aan de slag met nabewerking in Lightroom! Een spiegelreflexcamera of systeemcamera is vereist voor deze cursus.

Gevorderd
Basiscursus
Smartphone
1-op-1

Smartphone Fotografie Cursus

Voor degenen die graag fotograferen met hun smartphone, bied ik een speciale cursus aan die zich richt op het maximaliseren van de mogelijkheden van je mobiele apparaat. Leer hoe je prachtige foto's kunt maken en bewerken, rechtstreeks vanaf je telefoon. Ideaal om je gezinsleven beter vast te leggen, prachtige plaatjes te kunnen schieten op vakantie, óf om gemakkelijk mooie content te kunnen maken voor de social media van je bedrijf!

1-op-1 Cursus

Wil je persoonlijke begeleiding en aandacht? Kies dan voor mijn 1-op-1 cursus, waarin we ons volledig richten op jouw specifieke behoeften en interesses. Of het nu gaat om nabewerkingstechnieken, het bespreken van jouw portfolio of het verbeteren van jouw fotografische vaardigheden, we stellen samen een op maat gemaakt programma op dat perfect aansluit bij jouw doelen en wensen.

Ongeacht welke cursus je kiest, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw fotografische reis en je te helpen jouw creatieve potentieel te ontdekken. Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen aan de slag gaan!

Dit wil ik!

Ben je klaar om jouw fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en meld je vandaag nog aan voor een van mijn inspirerende fotografiecursussen in Middelburg! Of je nu een beginner bent die de eerste stappen wil zetten in de wereld van de fotografie of een ervaren fotograaf die zijn technieken wil verfijnen, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw creatieve reis.

Ontdek de schoonheid van fotografie en leer hoe je jouw visie kunt vastleggen met verbluffende beelden. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van jouw vaardigheden en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met me op om je aan te melden voor een cursus en begin jouw fotografie avontuur!

Meld je vandaag nog aan en laat je passie voor fotografie tot leven komen!

zeeuwslief-cursus-gevorderden-3.jpg
patroon_Tekengebied 1 kopie 7.png

Agenda

27 mei  Fotocursus smartphone fotografie 9.30-11.00

3 juni  Fotocursus nabewerking

6 juni  Basiscursus

24 juni  Basiscursus

 

24 juni  Smartphone fotografie cursus 13.00u-15.00u

Alle cursussen zijn van 9.00 - 12.00u, behalve de smartphone fotografie cursus, deze duurt 2 uur en vindt plaats van 9.30-11.30 of van 13.00-15.00 

Fotocursus Zeeuwslief-4.jpg
Agenda

Sinds 2012 heb ik als professioneel fotograaf al veel dierbare herinneringen mogen vastleggen. Van een pasgeboren baby, een heerlijke bruiloft, tot aan uitvaarten toe. Mijn camera is als een tweede natuur! Of ik nu mijn professionele camera vast heb of mijn iPhone, ik zoek altijd naar mooi licht, een prettige hoek of doorkijkje, en leg dan de momenten vast zoals ze zijn. Heerlijk!

Wil jij ook een fotocursus volgen van een professioneel fotograaf? Kies dan een geschikte cursus uit die aansluit bij jouw niveau en interesse, en ik zie er naar uit om je meer te kunnen bijbrengen over fotografie!

bottom of page