Wat vinden klanten?

"Rustig, flexibel, waardevolle herinnering, niet-geposeerd". Zomaar een paar woorden uit de lieve reacties die klanten na hun reportage doorstuurden. Een aantal recensies staan hieronder om een beeld te krijgen wie ik ben en hoe ik werk. 

 • Marloes

  juli 2020

  "Ontzettend fijne shoot gehad met Andrea. Heel relaxt en ze heeft oog voor mooie plekjes en legt net die leuke intieme momentjes vast. We hebben prachtige foto's mogen ontvangen. Heel waardevol!"

 • Floor

  juli 2020

  Onlangs heb ik foto's laten maken door Zeeuws Lief. Normaliter heb ik altijd wel een kritische kanttekening bij een foto waar ikzelf op sta, waardoor ik het (laten) maken van foto's niet leuk vind. De fotoshoot was wonder boven wonder LEUK; Ik heb genoten van iedere minuut en ben zelfs trots op het eindresultaat! Dankjewel Andrea!

 • Michelle & Dhanusha

  september 2019

  "Andrea heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd! Het is erg leuk om achteraf (kleine) momentjes terug te zien die je zelf gemist had die dag :-) Door de kennismaking vóór de bruiloft was het op de dag zelf erg ontspannen en gezellig. Wij zijn erg blij met de foto's!"

 • F & B

  19 oktober 2018

  "We vonden het heel prettig werken met jou afgelopen vrijdag. We vonden het best spannend omdat we nog nooit een fotoreportage hebben gedaan. Het voelde daarom een beetje onwennig maar dat was niet nodig want je was heel rustig en gaf duidelijke aanwijzingen."

 • Erwin & Kimberley

  8 januari 2018

  "Fijne shoot gehad! Andrea neemt ruim de tijd voor je en denkt met je mee. Er hangt een informele sfeer waardoor ze je snel op je gemak stelt. Zeker een aanrader!"

 • A&M

  13 augustus 2018

  "Veel dank voor de prachtige foto's. Wat zijn we blij met het eindresultaat! De shoot zelf was al een belevenis en door de foto's hebben we een hele waardevolle herinnering aan deze bijzondere tijd.
  We hopen bij een toekomstig verblijf in Zeeland met kindje(s) weer zulke mooie foto's door jou te kunnen laten maken."

 • Carolien & Ivo

  13 oktober 2017

  "Wij zijn erg tevreden over het resultaat van onze shoot. Andrea nam uitgebreid de tijd voor de shoot en was zeer flexibel. 
  De foto's kregen we snel te zien in een digitale fotogalerij. Door zomervakantie (van de leverancier) hebben we even op onze producten moeten wachten, maar het resultaat is boven verwachting. Een prachtig mini album en box met 10 afdrukken op dik karton van zeer goede kwaliteit."

 • Dennis & Roza

  29 september 2016

  "Onze kennismakingsgesprek was heel gezellig en heel duidelijk. Er is namelijk heel veel mogelijk bij Andrea! Wij gaan volgend jaar trouwen en daar wilde ze graag de foto's van maken. Ze maakt ook gelijk onze trouwkaarten. Ideaal want dan is er gelijk weer wat van ons lijstje afgevinkt! Na de loveshoot zijn we super enthousiast geworden en kijken we nu al uit naar de foto's op onze bruiloft volgend jaar. Het is allemaal lekker ongedwongen en heel gezellig met Andrea!!"

 • Miriam

  17 februari 2017

  "Superblij met mijn foto's. Niet geposeerd, Andrea weet echt het moment zelf weer te geven in haar eigen unieke stijl. Aanrader!"

✔ spontane en professionele trouwfoto's   ✔ altijd de foto's digitaal én in een album   ✔ gespecialiseerd in bruiloften!

Contact

bellen of WhatsApp:

0118 855367

email: andrea@zeeuwslief.nl

Gevestigd in Middelburg

BTW nr: NL002308682B14

© 2014-2021 Zeeuws Lief | privacy verklaring | cookies | Bruiloft fotograaf Middelburg - Zeeland