top of page

Fotografie cursus 1-op-1

Leer beter fotograferen bij Zeeuwslief fotografie

Dus jij zoekt verdieping en wilt beter leren fotograferen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij deze privé cursus draait het allemaal om jouw specifieke situatie, en gaan we echt aan de slag met de punten waar je nu tegenaan loopt. Of je nu als hobby foto's maakt van je kinderen, altijd klaarstaat als vrijwilliger om foto's te maken bij de sportclub, of beter wilt leren nabewerken; deze cursus wordt helemaal op maat samengesteld.

 

Vooraf ontvang je een vragenlijst, zodat ik de cursus helemaal op maat kan gaan vormen en je het uiterste uit de dag kunt halen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en welke data er beschikbaar zijn? Scroll dan snel verder!

zeeuwslief-cursus-gevorderden_edited.jpg

Toch liever een cursus in groepsverband?

Voor wie is dit geschikt?

Of je nu een beginner bent die de eerste stappen wil zetten in de wereld van de fotografie of een ervaren fotograaf die zijn technieken wil verfijnen, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw creatieve reis. Door mijn ervaring in het lesgeven aan kinderen en tieners/pubers, is het ook mogelijk om (jongere) kinderen op te geven voor een cursus. In overleg is het ook mogelijk om een cursus samen met je kind te boeken. Vakantietip!

Ontdek de mogelijkheden van fotografie en leer hoe je jouw visie kunt vastleggen. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van jouw vaardigheden en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

1-op-1

Wat houdt de cursus in?

Drie mogelijkheden

Bij een 1-op-1 cursus is er veel persoonlijke aandacht en kijken we specifiek naar wat jij wilt leren. Door effectief op jouw vragen in te spelen en deze meteen in de praktijk te bespreken en oefenen, is een 1-op-1 cursus altijd mega efficiënt en behaal je snel resultaat! De cursus is op verschillende manieren te volgen. Privé, waarbij je kunt kiezen tussen een hele of halve dag, of in klein groepsverband. 

Fotocursus hele dag

Om alles uit jouw fotografie te halen, plannen we een hele dag in (9-16.00u), waarin we theorie en praktijk combineren. In de mooie cursusruimte in Middelburg, werken we aan de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Ik ontvang heel graag jouw persoonlijke vragen, maar voor inspiratie waarmee ik jou (onder andere) kan helpen, kun je hieronder een aantal voorbeelden vinden. Het is mogelijk om deze cursus te volgen als je nog weinig kennis hebt, maar ook als je al langer fotografeert. Met mijn ervaring in het lesgeven aan kinderen is het zelfs mogelijk om een fotocursus aan te bieden aan je zoon/dochter om zijn of haar creatieve potentie te ontdekken!

€549 | Hele dag privécursus

Halve dag fotocursus

Een privécursus van een halve dag, is voor jou voldoende als je zelf al redelijk wat kennis hebt van fotograferen, maar je graag wilt verdiepen op bijvoorbeeld het vlak van nabewerken en het organiseren van je foto's, of een opfrisser kunt gebruiken bij het manueel instellen van je camera. Bij een halve dag gaan we meteen praktisch aan de slag, en is er geen tijd om basis-principes uit te leggen. Alleen voor de gevorderde (hobby-)fotograaf dus!

€399 | Halve dag privécursus

Kleine groepstraining

Wil je wel graag met je eigen vragen aan de slag, maar zou je de cursus graag met een aantal vriend(inn)en, collega's of samen met je kind willen volgen, dan is dat zeker mogelijk. In de cursusruimte van Zeeuwslief in Middelburg kun je op een maandag of donderdag terecht, op eigen locatie kan dit op iedere doordeweekse dag.

Prijzen voor een privé groepstraining (max 6 personen) beginnen bij €499. Ideaal als scholing voor personeel, leuk bedrijfsuitje in Middelburg of een activiteit met jullie creatieve vriendengroep. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Nabewerking

Lukt het fotograferen wel, maar wil je meer uit je bestanden halen? Kom dan een cursus nabewerking volgen in Middelburg! Met behulp van het nabewerkingsprogramma Lightroom én jouw eigen RAW-bestanden, leg ik je uit wat de potentie van nabewerking is, en hoe je dit zelf praktisch toe kunt passen. Hier komt ook een stukje 'ordenen' bij kijken, want het juist opslaan en ordenen van je bestanden is minstens zo belangrijk voor een goede workflow!

Van automatische stand naar manueel fotograferen

Je hebt een camera die heel veel mooie functies heeft, maar je gebruikt alleen de automatische stand. Zonde! Je camera maakt bij elke foto zelf bepaalde keuzes, en die zijn niet altijd zoals jij de foto bedacht had! Na deze cursus weet jij precies wat je moet instellen om de mooiste foto's te maken. 

Leer het licht begrijpen

Fotografie is eigenlijk spelen met licht. De fundamentele basis voor een goede foto, is begrijpen hoe je met elke lichtsituatie om kunt gaan. Ook kom je er in deze cursus achter wat de mogelijk- en onmogelijkheden zijn in bepaalde situaties. 

Hoe werkt licht, hoe zet je het op de juiste manier in, en hoe zorgt dit bij jou voor betere foto's? Dit principe is bij vrijwel iedere foto toe te passen. Let op: Dit is geen flits-workshop, we werken met aanwezig licht, dus daglicht en eventueel sfeer/lamplicht.

Linda | fotocursus gevorderden

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik wilde vooral het manueel fotograferen wat beter onder de knie krijgen en dat is zeker gelukt!

Andrea legt duidelijk en geduldig uit hoe je het beste te werk kunt gaan en helpt je ook met de praktijk

Reviews 

Jessica | gevorderden cursus 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik wilde graag meer weten over het kiezen van de juiste instellingen bij bepaald licht. Andrea heeft de theorie goed en duidelijk uitgelegd en heeft geholpen dit in de praktijk toe te passen

Aanmelden voor een privécursus

bottom of page