Een veelzijdige videograaf in Zeeland

Persoonlijke en creatieve bruidsfotografie, daar is waar ik, Andrea, als bruidsfotograaf voor sta. Graag fotografeer ik jullie trouwdag op een voornamelijk documentaire wijze. Zo kun je ontspannen op de foto, hoef je niet de hele dag te lachen naar de camera (lach liever naar elkaar) én heb je een mooi totaalbeeld van je bruiloft. 

Ik, Andrea van Zeeuws Lief, ben al jarenlang actief als videograaf en fotograaf voor bedrijven en particulieren in Middelburg en de rest van Zeeland. Ik werk voor bedrijven die een bedrijfsvideo willen laten maken, maar vooral ook voor koppels die gaan trouwen en hun bruiloft op een prachtige manier willen laten vastleggen met foto’s of video’s. Ik werk altijd op een zeer persoonlijke manier, en door mijn ervaring als videograaf weet ik altijd de mooiste plekjes in Middelburg of de rest van Zeeland te vinden om jullie video nóg mooier te maken.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Ook voor bedrijven de mooiste video’s van dé videograaf in Zeeland

Het laten maken van een bedrijfsvideo gebeurt vaak volgens een vast ontwerp, waardoor uniek zijn met een professionele bedrijfsfilm die je hebt laten maken, een uitdaging kan zijn. Als je mij inschakelt als videograaf, weet je zeker dat je opvalt met je bedrijf. Mijn aanpak is zeer persoonlijk, dus we denken samen na over hoe we jouw bedrijf het beste kunnen laten zien. Hiervoor zijn er veel mogelijkheden. Juist omdat ik niet werk met vaste scripts of volgens een vast draaiboek wanneer je een bedrijfsfilm voor jouw bedrijf in Zeeland wilt laten maken.

Een bedrijfsvideo laten maken kan op de mooiste plekken in Zeeland

Als je voor je bedrijf een video wilt laten maken om de buitenwereld te laten weten wat je voor hen kunt betekenen, ook dan schakel je dé videograaf van Zeeland uit Middelburg in. Ik maak namelijk ook bedrijfsvideo’s die zeker bij je klanten of andere zakenrelaties blijven hangen. We denken samen na over welke boodschap je wilt uitdragen met je bedrijf, en hoe wij die boodschap op een creatieve en pakkende manier kunnen omlijsten met een mooie bedrijfsvideo.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Ga je binnenkort trouwen en zoek je een videograaf die een mooie bruiloftsvideo kan maken, of wil je jullie mooiste dag in zijn geheel laten vastleggen, op een persoonlijke manier? Laat dit dan doen door mij als videograaf, want ik vang precies die momenten die jullie dag het mooist maken. Vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 0118 855367. Of stuur een e-mail naar andrea@zeeuwslief.nl.