top of page
zeeuwslief-fotografie-bruiloft-23.jpg

Trouwfoto’s laten maken op de mooiste plekjes in Zeeland

Zo’n mooie dag als jullie trouwdag wil je natuurlijk telkens opnieuw blijven beleven. Een professionele trouwreportage is daarbij de beste keus. Als bruidsfotograaf ken ik de mooiste plekken in Zeeland om foto’s (of misschien ook films) te maken van jullie bruiloft. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit foto’s (en/of videobeelden) op de meest prachtige plekken in Zeeland. Daarmee krijgt jullie trouwdag net een extra speciale trouwreportage.

Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Een trouwreportage in Zeeland helemaal naar wens gemaakt

 

Je hebt een duidelijk beeld over jullie bruiloft. Je weet welke kaarten er gekozen worden, welke muziek er wordt gedraaid en misschien heb je ook al precies in gedachten hoe jullie trouwfoto’s eruit moeten komen te zien. Je ziet de foto al staan in een mooie fotolijst, beide in de mooiste trouwkleding en een overvloed aan liefde. Die foto moet gemaakt worden door iemand die precies de juiste momenten vast weet te leggen. De pure emoties van de dag en bijzondere momenten wil je voor altijd bij je houden. En daar kan ik je bij helpen! Samen bespreken we wat er belangrijk is voor jullie trouwreportage en geef ik tips en adviezen vanuit mijn ervaring als bruidsfotograaf. Zo denk ik aan plekken in Zeeland die jullie nog niet kennen en aan momenten op de trouwdag waar jullie nog niet bij hadden stilgestaan. Wil je foto’s maken in een bos of juist op een van de mooiste stranden van Zeeland? Ik ben Andrea, bruidsfotograaf van Zeeuws Lief (uit Middelburg) en ik ben dé specialist op het gebied van trouwreportages in Zeeland.

Zullen we samen kijken wat er mogelijk is voor jullie bruiloft?

Ik bespreek graag met jullie de details van jullie droom trouwreportage in Zeeland. Je kunt me bellen op 06-15206813 of mailen naar andrea@zeeuwslief.nl.

Alleen foto

▶ 6 uur fotografie door 1 fotograaf

Preview binnen 2 werkdagen

Inclusief minialbum 20x20cm 

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

25% korting op loveshoot vooraf

inclusief reiskosten binnen 20 kilometer vanaf Middelburg

€1800

Foto & video

▶  8 uur fotografie door 1 fotograaf

▶  8 uur videografie door 1 videograaf

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

▶  preview foto's en teaser film binnen een week

 gratis loveshoot vooraf

▶ korte sfeerfilm van de dag van ca 3/4 minuten

Indien de omstandigheden goed zijn (gunstige weersomstandigheden en geen no-fly-zone op de shootlocatie), kunnen er dronebeelden worden gemaakt

€2800

Add-on

Deze opties zijn toe te voegen aan het basis foto pakket* of het foto & video pakket

▶ 1 extra uur fotografie €175

▶ 1 extra uur videografie €175

 Luxe fotoalbum in diverse formaten en compleet naar wens samen te stellen, prijs incl. opmaak vanaf €395

▶ (mini-)loveshoot vooraf €225

▶ Korte film ca. 3/4 minuten €395

▶ Medium film ca. 5/6 minuten €495

▶ X-tra Large film ca. 10 min. €695

 

Alle Films zijn inclusief muzieklicentie voor de muziek die onder de video wordt geplaatst.

* de film opties zijn alleen toe te voegen inclusief videograaf, dus niet los bij het basis foto pakket 

Een fotograaf op jullie trouwdag, wat kost dat?

Hierboven zie je een basis tarief wat volledig kan worden uitgebreid en samengesteld naar jullie wensen. Liever een voordeelpakket met fotografie & film? Kijk dan naar het foto & video pakket! Deze pakketten zijn aanpasbaar met opties zoals een luxe album, extra uren fotografie of een tweede fotograaf. Bij iedere trouwreportage is een (mini-)fotoalbum inbegrepen.

Een luxe trouwalbum van jullie mooie dag

 

Wil je de fotoreportage helemaal afmaken? Dan kun je ook nog kiezen voor een luxe, handgemaakt album.  Dit album wordt met grote zorg samengesteld, en het hele proces wordt afgestemd op jullie wensen. Jullie kunnen zelf de omslag kiezen, het type papier, het aantal pagina's, en selecteer de favoriete foto's die absoluut in het album moeten staan. Een medium album (25x25cm) is beschikbaar vanaf €395, en een groot album (30x30cm) begint bij €450. Voor een XL-formaat (35x35cm) kan er een offerte aangevraagd worden op basis van de wensen.

Daarnaast bied ik wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten aan. Bekijk hieronder de foto’s (en filmpjes) voor voorbeelden van wat er mogelijk is.

bottom of page