top of page

Laat een trouwreportage maken op de mooiste plekjes in Zeeland

Als je gaat trouwen, is een mooie trouwreportage natuurlijk heel belangrijk, en deze wil je laten maken op een mooie plek in Zeeland. Maar welke plek is het meest geschikt? En misschien wil je je trouwreportage wel laten maken op verschillende mooie plekjes in Zeeland! Zou je ook graag mooie foto’s en misschien filmpjes willen laten maken op zo’n mooie plek, maar weet je niet zo goed welke plekken mooi en geschikt zijn? Ik ben Andrea van Zeeuws Lief uit Middelburg, en ik help jullie graag verder.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Hoe moet jullie trouwreportage, gemaakt op de mooiste plekjes in Zeeland, eruitzien?

Jij en je aanstaande hebben vast allerlei ideeën over hoe jullie trouwfoto’s en een eventuele trouwfilm eruit moeten komen te zien. Net zoals je ideeën hebt over jullie trouwkaart. Je droomt vast van schitterende foto’s waar jullie op jullie mooist op staan, gekleed in jullie prachtige trouwkleding. Maar dat is nog niet alles, want het belangrijkste van een mooie trouwreportage is de locatie, die natuurlijk een mooie plek in Zeeland moet zijn. Maar wat is een mooie plek om te filmen of fotograferen? Dat is van verschillende factoren afhankelijk. Natuurlijk van jullie smaak. Vinden jullie het mooi om foto’s te maken in een bos of wil je je trouwreportage filmen op één van de mooie stranden die Zeeland rijk is? En op welke locatie is het licht het best? Voor het antwoord op al die vragen schakel je dé specialist op het gebied van trouwreportages in: Zeeuws Lief uit Middelburg.

Zoek contact met mij

Gaan jullie binnenkort trouwen en wil je alvast een trouwreportage op een mooie plek in Zeeland regelen? Neem dan contact met me op. Dit kan door te bellen naar 0615206813 of door een e-mail te sturen naar andrea@zeeuwslief.nl.

All-in

▶ 12 uur fotografie op jullie trouwdag (meer uren alleen in overleg)

tweede fotograaf 5 uur aanwezig

 twee verrassingsalbums en 10 losse afdrukken om weg te geven of zelf te houden binnen drie weken op jullie mat

▶ alle foto’s digitaal en op USB (minimaal 600)

▶ preview binnen twee dagen

▶ (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

▶ Korte sfeerfilm van de bruiloft

▶ Mogelijkheid tot uitbreiding naar langere film

€2600

Luxe

▶ 8 uur fotografie door Andrea

▶ 4 uur second shooter aanwezig

 twee verrassingsalbums en 10 losse afdrukken om weg te geven of zelf te houden binnen drie weken op jullie mat

▶ alle foto’s digitaal en op USB (minimaal 400)

▶ preview binnen twee dagen

 (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ online galerij met alle foto's van jullie bruiloft

▶ mogelijkheid voor korte sfeerfilm +185,-

€2200

Basis

▶ 6 uur fotografie 

 1 verrassingsalbum en 5 afdrukken om zelf te houden of kado te geven binnen drie weken op de mat!

▶ alle foto’s digitaal (minimaal 300)

▶ preview binnen twee dagen

▶ online galerij met alle foto's van jullie bruiloft

25% Korting op loveshoot vooraf

€1550

Fotografie op jullie trouwdag, wat kost dat?

 

Zoals je hierboven kunt zien zijn er diverse voordeel pakketten die leuke extra's bevatten! Al die pakketten zijn uit te breiden met een luxe album, meer uren fotografie en/of een tweede fotograaf. Bij fotografie op jullie bruiloft lever ik al binnen drie weken na de bruiloft 1 of 2 verrassings-albumpjes die je zelf kunt houden óf kado kunt geven aan dierbaren!

Daarnaast kun je zelf na de bruiloft natuurlijk nog een luxe album bestellen. Dit album wordt met zorg samengesteld en het hele proces gaat in overleg met jullie. Kies dus zelf je omslag, papiersoort, aantal pagina's en jullie favoriete foto's die sowieso in het album moeten. Een medium album (25x25cm) is mogelijk vanaf €365 en een groot album (30x30) vanaf €425. Formaat XL (35x35) is op aanvraag mogelijk.  

Ook voor wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten kun je bij mij terecht.

Stel zelf een pakket samen

Benieuwd welke foto-producten je kunt bijbestellen of hoe een album er uit ziet? Bekijk dan snel de galerij hieronder boordevol foto's (en filmpjes) van albums en andere foto-producten.