top of page

Laat een bedrijfsfilm maken voor jouw bedrijf in Zeeland

 

Op zoek naar een bedrijfsfilm waar jouw bedrijf sterk wordt neergezet? Maak dan kennis met Zeeuws Lief. Niet alleen voor originele trouwfoto's    en films kun je terecht bij mij, Andrea. Ook in het maken van een pakkende bedrijfsvideo ben ik een ster. Door mijn ervaring met verschillende soorten beeldmateriaal (zowel particulier als zakelijk) kan ik jouw bedrijfsvideo eruit laten springen en écht laten opvallen.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan nu contact op.

Laat een unieke bedrijfsfilm maken voor jouw bedrijf in Zeeland

 

Het kan een uitdaging zijn om een unieke video te laten maken van jouw bedrijf omdat dit vaak gebeurt met een vast ontwerp. Wanneer je mij inschakelt als videograaf weet je zeker dat je zal opvallen met jouw onderneming. Ik heb een persoonlijke aanpak dus we denken samen na over verschillende manieren om het bedrijf het beste te laten zien naar bijvoorbeeld (potentiële) klanten en zakenrelaties.

Juist omdat ik niet werk met een vast draaiboek krijg je een bedrijfsfilm die perfect aansluit bij de visie van jouw bedrijf in Zeeland.

Een bedrijfsvideo op de mooiste plekken van Zeeland

 

Je hoeft echt niet alleen te filmen op je eigen bedrijfsterrein. Juist het toevoegen van beelden op de mooiste plekken van Zeeland geeft een verrassende blik op de video. Niet alleen de locatie maar ook over de inhoud van de bedrijfsfilm geef ik mijn advies.

Dus wil je een pakkende bedrijfsvideo laten maken die sterk is en opvalt? Dan moet je zijn bij Zeeuws lief, dé specialist in Middelburg, Zeeland.

Kies voor een totaalpakket zakelijke foto- en videografie!

Zoek je voor jouw bedrijf niet alleen een professionele   zakelijke video, maar ook  mooie foto's die het bedrijf en de diensten of producten goed laten zien? Kies dan voor een pakket met foto en videografie! Indien gewenst kunnen hierbij ook dronebeelden worden gebruikt, voor zowel de video als in de fotoserie. Kies dus voor een mooi totaalpakket en laat je bedrijf online en offline weer helemaal stralen!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een bedrijfsfilm in Zeeland?

De mogelijkheden voor het laten maken van een film van jouw onderneming zijn bijna eindeloos. Wil je weten wat er mogelijk is voor jouw bedrijf? Neem dan contact op zodat we een afspraak kunnen maken waarin we al jouw wensen en de mogelijkheden bespreken.

Je kunt mij bellen op  06-15206813    of mailen naar   andrea@zeeuwslief.nl.

© Beelden van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Deel geen fotos zonder toestemming!

Wat kost nu een zakelijke video?

Een korte zakelijke video heb je al vanaf €395.    Zelfs inclusief dronebeelden!  Uitbreiding naar meerdere video's, of een volledig pakket met  foto & video is uiteraard ook mogelijk. En hebben jullie nu de wens om regelmatig nieuwe producten, diensten of evenementen uit te lichten door middel van een video of een fotoserie? Dan is een langdurige samenwerking ook mogelijk.

Laat jouw bedrijf opvallen met professionele foto's en videos, en huur een specialist in op dit gebied. Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur me dan meteen een bericht via mail of whatsapp, of bel mij op 0615206813

bottom of page