top of page

Smartphone fotografie cursus

Leer fotograferen met je smartphone in Middelburg

Welkom bij de smartphone fotografie cursus van Zeeuwslief fotografie. Ik ben Andrea, een gepassioneerde professionele fotografe met meer dan 10 jaar ervaring als fotograaf van gezinnen, bedrijven en bruiloften. 

Ben jij toe aan het verbeteren van jouw fotografie-skills? Houd je van praktisch aan de slag gaan, en leer jij van veel proberen en het gewoon DOEN? Dan is een fotocursus bij Zeeuwslief misschien wel precies wat jij nodig hebt! 

IMG_4482.HEIC
zeeuwslief-cursus-gevorderden-4.jpg
zeeuwslief-cursus-gevorderden-5.jpg
fotocursus-middelburg-zeeuwslief-3.jpg

Wat kun je verwachten?

Elke fotocursus die je volgt bij Zeeuwslief fotografie, is heel praktisch ingericht. Je krijg hier niet alleen theoretische informatie toegereikt met behulp van voorbeelden, maar we gaan ook meteen praktisch aan de slag! Zorg dus voor een opgeladen telefoon met voldoende opslagruimte. 

 

Tijdens de cursus veel inspiratie opgedaan? Ga dan lekker aan de slag met de thuisopdrachten, en stuur je resultaten naar me op!

Deze cursus is ideaal als jij:

 

* Mooiere foto's van je gezin of vakantie wilt maken

* Als ondernemer mooie content voor je bedrijf wilt kunnen maken op een makkelijke manier

* Graag leert door te dóén in plaats van theorie aanhoren

Wat wordt er behandeld in de cursus?

De onderwerpen die onder andere behandeld worden zijn lichtgebruik, compositie, de instellingen van je telefoon. De vragen die deelnemers hebben zijn voor mij leidend in de cursus. Stuur dus vooraf zeker alvast door waar je nu tegenaan loopt. Hoe beter de cursus aansluit op jouw behoeften, hoe meer je er aan hebt! 

Iedere cursus heeft wel vaste onderwerpen, maar waar de focus op ligt kun je eventueel zelf bepalen. Maak je vaak foto's van je gezin, maar lukt het maar niet om die beweeglijke peuter scherp vast te leggen? Of ben je ondernemer en wil je net even wat mooiere foto's kunnen maken van je bedrijf of werkzaamheden zodat je meer kunt delen op social media? Hoe meer je met me deelt; hoe specifieker ik in kan gaan op jouw vragen en hoe meer je dus aan deze cursus zult hebben!

Datum fotocursus

Ben je benieuwd wanneer deze smartphone fotografie cursus plaatsvindt? Kijk dan hieronder naar de beschikbare data voor de komende maand. 

27 mei van 09.30u - 11.30u | Middelburg

Jessica | gevorderden cursus

Ik ben bij Andrea op fotocursus geweest waarbij de belangrijkste basistools voor fotografie aan bod kwamen. Andrea neemt alle tijd om dingen uit te leggen en toe te lichten aan de hand van praktijkvoorbeelden. Met haar ervaring weet ze goed waar ze het over heeft, dat merk je aan alles. Haar feedback en hulp was erg fijn. In een paar uurtjes tijd heel wat wijzer geworden. Hier kan ik wat mee, dankjewel!!

Reviews 

Linda | cursist gevorderden fotocursus

Door deze cursus bij Andrea te volgen kreeg ik precies de uitleg en feedback ik nodig had om nog mooiere en betere foto’s te maken.

Bekijk beschikbare data

Kosten en aanmelden

 

Wat kost een fotocursus? Goede vraag! Deze smartphone fotografie cursus kost €69 per persoon. Vanaf 5 aanmeldingen gaat de cursus door.

Aanmelden voor de fotocursus

Je wilt je aanmelden voor de smartphone fotografie cursus; wat leuk! Dit kan heel gemakkelijk door het formulier in te vullen wat vanzelf opent als je op onderstaande knop klikt. Het duurt maar 2 minuten! 

Wil je zeker weten dat het ook iets voor jou is? Klik op de knop 'ik heb een vraag' en stuur direct een Whatsappje naar mij om te overleggen of het bij je past. En ja; daar ontvang je eerlijk antwoord op, ook als het niet zo is ;-)

Dit wil ik!

Ben je klaar om jouw fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en meld je vandaag nog aan voor een van mijn inspirerende fotografiecursussen! Of je nu een beginner bent die de eerste stappen wil zetten in de wereld van de fotografie of een ervaren fotograaf die zijn technieken wil verfijnen, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw creatieve reis.

Ontdek de schoonheid van fotografie en leer hoe je jouw visie kunt vastleggen met verbluffende beelden. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van jouw vaardigheden en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met me op om je aan te melden voor een cursus en begin jouw fotografie avontuur!

Meld je vandaag nog aan en laat je passie voor fotografie tot leven komen!

zeeuwslief-cursus-gevorderden-3.jpg
Logo_Tekengebied 1 kopie 7.png
bottom of page