top of page

Pre-wedding reportage in Middelburg

Wát een lief stel en een heerlijk kindje mocht ik afgelopen week vastleggen! Over een maand trouwen M&C en ik mag er als fotograaf (samen met mijn second shooter en zijn Photo Booth) getuige van zijn met de camera's. Door deze 'proef-sessie' weten ze precies wat ze kunnen verwachten op de trouwdag en zullen ze op een ontspannen manier aan hun dag kunnen beginnen.


We maakten foto's in een klein en rustig stukje bos aan de rand van Middelburg en genoten van de warmte tijdens de zonsondergang. Een heerlijk ontspannen sessie met warmte, liefde, gezelligheid en mooie herinneringen!


"Andrea, wat super dat je de foto's al af hebt en wat zijn ze mooi geworden! Er zitten er zeker een paar tussen die zo aan de muur kunnen! Dat Ilay zich zo op zijn gemak voelt bij je geeft een ontzettend fijn gevoel dat het helemaal goed gaat komen op de bruiloft. Bedankt!"

Zie hier de heerlijke foto's! Kijk hoe ontspannen en liefdevol ze op de foto staan!

Zoek jij ook nog een fotograaf voor liefdevolle gezinsfoto's in Zeeland of wil jij met je partner ervaren hoe het is om voor mijn lens te staan? Je kunt een gezinsreportage of loveshoot boeken of kennis met me maken voor het vastleggen van jullie trouwdag!

Wie weet tot snel!

92 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page