top of page

Deze cursussen fotografie kun je volgen bij mij in Zeeland

Mijn liefde voor fotografie deel ik graag met iedereen die het wil horen! Daarom keek ik er ook al lange tijd naar uit om in Zeeland cursussen te gaan geven. Sinds begin dit jaar is het zover: ik heb mijn eigen cursusaanbod met verschillende mogelijkheden binnen de fotografie. Wil jij graag mooiere foto’s leren maken? Lees dan gauw welke opties er zijn en wat je bij mij kan leren.

 

Ik ben Andrea Labeur en ik werk vanuit mijn bedrijf Zeeuwslief al twaalf jaar als professioneel fotograaf. Ik ben gespecialiseerd in het maken van trouwfoto’s, maar verzorg ook fotografie voor gezinnen en ondernemers. Bovendien heb ik een aantal jaar kunstlessen gegeven op een middelbare school.

 

Om me te ontwikkelen als fotograaf, heb ik zelf natuurlijk ook heel wat cursussen gevolgd. Hierin ontdekte ik dat je in korte tijd veel kan leren. Niet alleen door de technische lesstof, maar ook door het bespreken van foto’s met je medecursisten. En om het allermeeste uit een cursus te kunnen halen, wil je natuurlijk graag zoveel mogelijk oefenen in de praktijk. Ik heb er daarom voor gekozen om al mijn cursussen lekker praktisch in te richten, zodat je na de eerste dag meteen al verschil zal zien. Of je nu een beginner of een gevorderde fotograaf bent. Vergeet dus vooral niet om je accu’s op te laden en je geheugenkaartje te legen voordat je meedoet!

cursist fotocursus zeeuwslief in Middelburg

Basiscursus fotografie

Heb jij nog geen ervaring maar zou je graag meer willen leren over het maken van foto’s? Dan is deze cursus de beste optie voor jou. Ik neem je mee in het hele proces: van lichtgebruik tot compositie en natuurlijk de instellingen van de camera. Want hoe ga je eigenlijk om met slecht licht? En hoe kan jij je camera beter leren begrijpen? Ik loop er stap voor stap met je doorheen. Je krijgt alle ruimte om vragen te stellen en ik zorg ervoor dat het materiaal zoveel mogelijk op de deelnemers is afgestemd, zodat je er echt iets aan hebt. Op deze pagina vind je alle informatie over de basiscursus, inclusief data en prijzen.

 

Gevorderden cursus

Heb jij al een basis in fotografie maar wil jij jouw skills naar een hoger niveau tillen? Meld je dan aan voor de gevorderden cursus! In mijn ruimte in Middelburg (Zeeland) bespreken we de manuele stand van de camera. Wat doet iedere functie, hoe werkt het diafragma, de sluitertijd en ISO, en wat voor effect heeft dat op je foto? Ook leer je hoe je als fotograaf jouw eigen stijl kan ontwikkelen. Houd je er bijvoorbeeld van om de regie te hebben of leg je liever spontane momentjes vast? Duik samen met mij dieper in jouw passie voor fotografie! Aanmelden kan hier.

Fotocursus Middelburg

1-op-1 cursus

Deze cursus sluit perfect aan op jouw wensen en behoeftes, omdat ik ‘m volledig kan personaliseren. We kunnen zo echt de diepte in gaan en inzoomen op jouw specifieke situatie. Hiervoor hoef je trouwens geen professional te zijn, ook als je ‘voor de lol’ foto’s maakt van je kinderen of bij de sportclub ga ik graag met je aan de slag. Je kan zelf bepalen of je voor een hele of een halve dag wil gaan, maar een ding is zeker: je gaat naar huis met een hoop kennis en inspiratie! Lees op deze pagina meer over de 1-op-1 cursus.

 

Cursus smartphone fotografie

Grote kans dat jouw telefoon ook vol staat met duizenden foto’s. Van je kinderen, huisdieren, dat concert waar je laatst geweest bent of die heerlijke vakantie met de familie. Foto’s maken doen we allemaal. En hoewel de camera’s van onze smartphones door de jaren heel wat verbeterd zijn, wil dat niet zeggen dat je het beste er nu ook al uithaalt. Je kan hier veel meer mee dan je denkt! In deze cursus leer ik je om scherpe foto’s van een hoger niveau te maken. En daar hoef je heus geen professional voor te zijn. Hier vind je meer informatie, ook over data en prijzen.

Smartphone fotografie cursus Zeeland

Cursus nabewerking

Gaat het fotograferen jou al wel prima af, maar wil je leren om het materiaal achteraf te verbeteren? Dan leer ik je graag mijn tips en tricks voor het gebruik van Adobe Lightroom. Dat programma heeft nogal wat opties, dus het kan fijn zijn om er samen even stap voor stap doorheen te lopen. Ik laat je zien hoe ik zelf mijn foto’s nabewerk en zal ook laten zien wat er mogelijk is met de foto’s die jijzelf gemaakt hebt. Na mijn cursus hoef je voortaan geen presets meer te kopen, omdat je zelf een stuk beter weet hoe je het beste uit je nabewerking kunt halen. Aanmelden kan op deze pagina.

 

Ben je er toch nog niet helemaal uit welke fotografiecursus het beste bij jou past? Stuur me dan even een berichtje. Ik denk graag met je mee!

11 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page