top of page

Een Stralende Zomerbruiloft in het Hart van Zeeland: Kim, Rowen en Kleine Nika

De dag waarop Kim en Rowen elkaar het jawoord gaven, te midden van familie en vrienden, was echt een sprookjesachtige dag. Deze zomerbruiloft was een viering van de liefde tussen Rowen en Kim, maar ook Kim's dochtertje Nika speelde een belangrijke rol.


Een Perfecte Locatie voor de Perfecte Dag

Kim en Rowen wonen in Breskens, dus voor deze bruiloft mocht ik naar 'de overkant', zoals wij op Walcheren zeggen ;-) Na een ritje door de tunnel, kwam ik aan bij hun huis, waar Kim en Nika werden klaargemaakt voor de dag. Wanneer een meisje bij de bruiloft van haar moeder aanwezig is, wil ze natuurlijk zelf ook niet achterblijven, en dat hoefde ook niet. Ze had die dag twee prachtige witte jurkjes, en werd 's morgens net zoals mama heerlijk in de make-up gezet!


Rowen kon niet wachten om zijn aanstaande vrouw en haar dochtertje te zien in hun speciale trouwkleding. Bij het first-look momentje begon de dag dan echt, waarna we vertrokken richting de fotoshoot locatie(s).

Trouwen in juni betekent vaak wel zon, en deze dag was daarop geen uitzondering. Voor de fotoshoot zoek ik daarom graag schaduwrijke plaatsen op. Gelukkig vonden we een prachtige bosrijke omgeving!

Een heerlijke foto van moeder en dochter!

Uiteraard wilde dit bruidspaar nog een mooie foto bij de vuurtoren in Breskens. Kijk hoe sfeervol! De wolken geven deze foto ook een heerlijke dynamiek. Ik houd er van!

De Ceremonie: Een Emotioneel Hoogtepunt

De ceremonie van deze zomerbruiloft vond plaats in het prachtige Belfort in Zeeuws Vlaanderen, Zeeland. Wat een heerlijke sfeer en prachtige locatie!

Bruid Kim kwam binnen met haar vader, en natuurlijk het prachtige bruidsmeisje Nika!

Wat een herinnering voor die stoere dame! Bloemblaadjes strooien bij binnenkomst van mama, en later mocht ze ook nog eens de ringen aangeven.

De favoriete foto van het bruidspaar; first kiss!

Na de ceremonie ging bruidspaar en hun gasten naar de feestlocatie; Restaurant de Afslag in Breskens. Veel speel locatie voor de kinderen, binnen en buiten voldoende ruimte om te zitten, en verschillende ruimtes voor diner en het feest!

Intussen wordt bij het spelen een huwelijksaanzoek nagespeeld, hoe heerlijk om al die leuke momentjes, waar het bruidspaar zelf niet bij was, vast te mogen leggen op zo'n dag!

Vrolijke momentjes tijdens het maken van de groepsfoto's!

Als je nog twijfelt of je het diner vastgelegd wilt hebben, omdat je geen foto's in je album wilt van etende mensen? Check dan deze sfeerplaatjes eens! Natuurlijk sta ik er niet bovenop als iedereen net begint aan het heerlijke gerecht, maar er zijn zoveel mooie momentjes die vastgelegd kunnen worden tijdens een maaltijd! Hoe heerlijk om altijd terug te kunnen kijken op jullie heerlijke huwelijksdiner met de mensen die dichtbij jullie staan. Ik fotografeer indien mogelijk ook de verschillende gerechten. Het water loopt me altijd weer in de mond als ik die foto's op mijn beeldscherm langs zie komen ;-)

Tijdens het heerlijk uitgebreide diner hadden Kim en Nika een prachtige speech voorbereid. Deze momentjes zijn zo waardevol om te mogen fotograferen!

Feesten tot in de late uurtjes

Feesten tot in de late uurtjes, dat was aan deze gasten wel toevertrouwd! Het bruidspaar had aan het begin van de avond een speciale kinderdisco georganiseerd, en natuurlijk werd de dansvloer geopend met een openingsdans van het bruidspaar, samen met Nika.

Dankjewel lieve Rowen, Kim en Nika! Het was een feestje om jullie bruiloft te mogen fotograferen.Zoeken jullie ook nog een fotograaf voor jullie (zomer-)bruiloft in Zeeland? Stuur me dan zeker een berichtje. Ik ben er graag bij op jullie trouwdag!

152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page