top of page

Romantische zomerbruiloft op het Arendsslot

Zeg je romantisch, dan zeg je een kasteel, toch? Dat vonden L&S ook, want zij trouwden op de sprookjesachtige locatie 'Het Arendsslot'!

Leuk detail: de bruiloftsgasten wisten allemaal niet dat de ceremonie op een kasteel plaats zou vinden. Toen ze dus met een grote touringcar aankwamen op deze locatie was de verrassing enorm!


Geniet mee van deze foto's en doe je inspiratie op voor een romantische bruiloft in het mooie Zeeland.


Fotoshoot bij het jongste kasteeltje van Nederland


De gasten werden per touringcar vervoerd naar de geheime trouwlocatie ;-)

Wat een entree! De gasten komen er aan en het bruidspaar staat zenuwachtig te wachten op het bordes.

Een heerlijk welkomstdrankje wordt de gasten aangeboden en dan gaan ze de hoek om, waar het bruidspaar op ze staat te wachten. Wat een beleving, waarbij het zonnetje ook nog eens hard haar best doet om er een feestje van te maken!

Uiteraard mét geweldige (ontspannen) ceremonie van Chantal van Meer dan trouwen. Een hele lieve BABS die je echt op je gemak laat voelen!

Een heerlijke taart kan natuurlijk niet ontbreken, gedecoreerd met zomers fruit.

Na deze ceremonie vertrekt het gezelschap naar de feestlocatie, uiteraard weer met de bus!

Bij aankomst op de feestlocatie volgt een toost met champagne en oesters, een aantal speeches en aan het einde een spetterend feest! Het eten was deze dag perfect verzorgd door TASTE Culinair, die naast het verzorgen van heerlijk eten, ook hele fijne mensen in de bediening meebrengen!


Dezelfde avond een preview op het scherm in de zaal

En met deze spetterende feest-foto sluiten we deze blog af. Wát een feestje om te mogen vastleggen!


Vond je het leuk om deze blog te lezen? Laat gerust een reactie achter, deel deze blog of kijk hieronder verder om meer te lezen/bekijken! Wil je ook zulke foto's van jouw bruiloft? Neem dan contact met me op om te zien of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben!


Liefs, Andrea

192 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page