top of page

Loveshoot bij Oranjezon

Veel Zeeuwen zullen het mooie stukje natuur bij Vrouwenpolder kennen. Het Waterwingebied Oranjezon. Een prachtige plek voor een zondagse wandeling, of, zoals het stel in dit verhaal; voor een eerste date!

R&L leerden elkaar kennen in de corona tijd, en omdat er op dat moment wat minder te doen was, kozen zij voor een wandeling door dit mooie natuurgebied. Als we dan een jaar doorspoelen, zien we ze daar opnieuw. Volgens R, omdat ze hun jubileum wilden vieren met een zelfde date als toen, maar L had een heel ander plannetje! Tijdens deze romantische wandeling besloot hij namelijk om R ten huwelijk te vragen. Hoe lief is dat!


Voor de loveshoot die we inplanden vóór de bruiloft, wilden ze dan ook heel graag opnieuw naar deze mooie locatie om foto's te maken. Omdat we bang waren voor regen werd het de avond er voor nog even over-en-weer ge appt, maar 's morgens bleek het gewoon stralend weer, en was het voor een januari dag eigenlijk heel aangenaam.


Kijk je mee naar de liefdevolle foto's die ik van deze leuke mensen mocht maken?

Van lekker genieten in het zonnetje, naar...

een heerlijk 'oeps'-momentje. Soms gaat er gewoon iets mis, of krijgt een van jullie (expres of per ongelijk) een enorme kietel aanval. Kan gebeuren! :D Wordt door mij helemaal niet aangespoord natuurlijk... Ik leg die momentjes heel graag voor jullie vast, want als jullie samen echt op jullie gemak zijn, en jezelf kunt zijn bij elkaar (waar ik bij ben met de camera), dan komt het met de foto's hélemaal goed.

Even rennen, want er kwam ineens een kudde paardjes aangelopen!

Binnenkort mag ik hun bruiloft vastleggen, en wat kijk ik hier al weer naar uit!


Leuk dat je tot het einde bent gebleven! Vond je deze blog leuk? Klik dan hieronder verder voor meer inspiratie. Zelf ook wel toe aan nieuwe foto's van jullie liefde, gezin, of misschien jullie bruiloft? Neem zeker een kijkje op de rest van mijn website, en neem contact met me op als je wilt reserveren of als je vragen hebt.

Liefs, Andrea

153 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page