top of page

Newborn fotoreportage

Op een hele zonnige winterochtend vertrok ik richting 'de overkant' (ja zo zeggen we dat in Walcheren :) ) om in Sluiskil een pasgeboren meisje te fotograferen. Het voordeel van een newbornshoot bij Zeeuwslief, is dat ik altijd aan huis kom, zodat je lekker in je eigen bubbel kunt blijven!

Het had de nacht vóór de shoot veel geregend dus de weg was net een spiegel met een enorm felle weerkaatsing van de zon, maar dat gaf niet, want ik wist op dat moment dat het extra licht wat ik had meegenomen (een daglichtlamp en flitsers) niet nodig zouden zijn. En dat bleek ook! Alle foto's die je hieronder ziet zijn gemaakt met het beschikbare omgevingslicht, zonder gebruik van flitsers of lampen. Ik heb in jullie huis vaak aan een paar kleine hoekjes al genoeg!

De ouders hadden de wens om een mooie foto voor een donkere muur te maken, dat is gelukt in hun slaapkamer voor een egaal groene wand. We schoven het bed aan de kant en hadden maar een klein stukje nodig om de gewenste foto's te maken!

Kun je je voorstellen dat al deze foto's bij jou thuis gemaakt kunnen worden? Als het donker weer is, gebruik ik daarvoor lampen of flitsers, als het mooi weer is kan het vaak gewoon zonder!

Zoek je meer informatie over een newborn reportage zoals deze?

Klik dan snel door naar deze pagina


110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page