top of page

Bedrijfsfotografie De Klerk Vloeren

Als huisfotograaf van de Klerk Vloeren, mag ik regelmatig op pad naar klanten om het eindresultaat van de geplaatste of gerenoveerde vloer vast te leggen. Soms zelfs een aantal keer om het proces te fotograferen of filmen! Op de social media van de Klerk en hun website, zie je dus een hoop foto's langskomen die door mij zijn gemaakt.

Het is als bedrijf fijn om consistente beelden te kunnen laten zien aan klanten. Dit zorgt niet alleen voor een rustig geheel, maar ook voor een professionele uitstraling van je bedrijf!


Zakelijke bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie de Klerk Vloeren
Bedrijfsfotografie

Zakelijke fotografie - project de Klerk vloeren

showroom fotografie zeeland

De foto hierboven maakte ik in de showroom van de Klerk. Zo is bijvoorbeeld goed te zien dat er ruime keuze is uit houten visgraat vloeren in deze winkel!

Project fotografie in Zeeland, bedrijven

Ook foto's bij mensen thuis of bij een bedrijf verzorg ik voor de Klerk. Zo kan ik de projecten die zijn afgerond fotograferen en kunnen zij laten zien wat er onder andere mogelijk is. Soms verzorg ik korte stukjes bewegend beeld. Soms voor een korte instructie, of gewoon om te laten zien wat er mogelijk is, zoals hier met de schuurmachine. Tussen alle foto's af en toe een afwisseling met bewegend beeld zorgt ook weer voor variatie en dat houdt de aandacht van de kijker dan weer wat langer vast.


Ben je zelf ook nog op zoek naar bedrijfsfotografie, of videografie in Zeeland? Kijk eens op deze pagina met meer informatie over zakelijke fotografie en film. Wie weet tot snel!13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page