top of page

Wat kost dat; een bruidsvideograaf?

Let's talk about money

 Tarieven 

Jullie hebben jezelf misschien al de vraag gesteld, ‘Wat kost een bruiloft videograaf’? Misschien is het budget een belangrijk onderdeel van jullie keuze, maar misschien hangt jullie keuze meer af van de video's en de klik met de videograaf. Hoe dan ook, het is altijd fijn om vooraf te weten waar je aan toe bent. Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, bied ik verschillende pakketten aan.

Bekijk de diverse pakketten

Naast de pakketten die ik heb opgesteld, is het natuurlijk ook mogelijk om een offerte op maat op te laten stellen. Hierin worden al jullie persoonlijke wensen opgenomen, zodat jullie geen zorgen ervaren op het gebied van de videografie van jullie bruiloft. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat een trouwvideograaf kost? Neem dan contact met mij op. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met jullie in. Jullie bereiken mij eenvoudig door te bellen naar 0615206813 of een e-mail te sturen naar andrea@zeeuwslief.nl.

Alleen video

▶ 6 uur videografie door 1 videograaf

Teaser van ca. 1 minuut binnen éen week

Keuze uit Medium, Large of XL film toe te voegen naar keuze

inclusief reiskosten binnen 20 kilometer vanaf Middelburg

€1800

BASIS PAKKET VIDEO

Foto & video

▶  8 uur videografie door 1 videograaf

▶  8 uur fotografie door 1 fotograaf

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

▶  preview foto's en teaser film binnen een week

 (mini-)loveshoot vooraf

▶ korte sfeerfilm van de dag van ca 3/4 minuten

Indien de omstandigheden goed zijn (gunstige weersomstandigheden en geen no-fly-zone op de shootlocatie), kunnen er dronebeelden worden gemaakt

€2800

VOORDEELPAKKET

Add-on

Deze opties zijn toe te voegen aan het basis video pakket of het foto & video pakket

▶ 1 extra uur videografie €175

▶ 1 extra uur fotografie €175

▶ Korte film ca. 3/4 minuten €395

▶ Medium film ca. 5/6 minuten €575

▶ X-tra Large film ca. 10 min. €795

 Luxe fotoalbum in diverse formaten en compleet naar wens samen te stellen, prijs incl. opmaak vanaf €395

▶ (mini-)loveshoot vooraf €225

 

Alle Films zijn inclusief muzieklicentie voor de muziek die onder de video wordt geplaatst.

EXTRA'S

Video op jullie trouwdag, wat kost dat?

 

Zoals je hierboven kunt zien kun je een basispakket kiezen met zelf te kiezen uitbreidingen, of een mooi voordeelpakket die leuke extra's bevat! Bij videografie op jullie bruiloft ontvang je de week na de bruiloft al een korte teaser met hoogtepunten van de dag. 

Daarnaast kun je kiezen voor een pakket met foto en video samen, zodat jullie dag op foto's én bewegend beeld wordt vastgelegd. 

Wanneer ik met een tweede cameraman/vrouw op de bruiloft aanwezig ben om fotograferen en te filmen, kunnen jullie na de bruiloft natuurlijk ook een luxe album bestellen. Dit album wordt met zorg samengesteld en het hele proces gaat in overleg met jullie. Kies dus zelf je omslag, papiersoort, aantal pagina's en jullie favoriete foto's die sowieso in het album moeten. Een medium album (25x25cm) is mogelijk vanaf €395 en een groot album (30x30) vanaf €450. 

Ook voor wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten kun je bij mij terecht, een aantal voorbeelden vindt je op deze pagina

Stel zelf een pakket samen

Uiteraard zijn niet alleen de opties die je hierboven ziet mogelijk. Het is ook mogelijk om een bruiloft te laten vastleggen door twee videografen, er kan een videoregistratie van de gehele ceremonie worden gemaakt, en zo zijn er nog wel meer variaties. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we jullie wensen door en kan er een pakket op maat worden samengesteld. Jullie ontvangen altijd een offerte voor jullie bruiloft zodat alle afspraken duidelijk zijn voor beide partijen.

bottom of page