top of page

Pre-wedding reportage C+D

Ondanks alle maatregelen zijn er gelukkig nog voldoende stellen die wel verder gaan met het plannen van hun bruiloft dit najaar. Dit mooie stel wilde graag tijdens het gouden uurtje hun 'oefen-shoot' -zoals ik het ook wel eens noem- inplannen.

Voordeel van zo'n korte reportage voor de bruiloft is dat je in korte tijd went aan mijn manier van werken, je weet ook meteen hoe jullie er samen op staan en dat helpt dan ook om met vertrouwen op de bruiloft te starten met de foto's.


Omdat het begin altijd wat ongemakkelijk kan voelen (en dat heb je dus liever tijdens zo'n oefen-shoot dan op de bruiloft zelf ;-) ) heb ik wat opdrachtjes voor jullie en laat ik tussendoor wat foto's aan jullie zien.

Voor mijzelf is het altijd erg leuk om foto's te zien van het begin en het einde van de reportage. Er is vaak een soort 'omslagpunt' wat heel duidelijk zichtbaar is. Voor mij goed om te weten op welk moment en bij welk opdracht dit omslagpunt komt! Bij iedereen weer anders namelijk. Sommige stellen hebben een wat langere aanloop om ontspannen op de foto te staan, terwijl anderen dat vanaf het begin als van nature hebben.

Ook deze reportage is gemaakt in Zeeland in corona tijd met overal meer dan 1,5 meter afstand. Geen probleem dus om veilig en ontspannen foto's te laten maken! Wil jij dit ook? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

29 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page