top of page

Pre-wedding reportage bij Fort Rammekens

"Ahhh, waaauuwww! Wat ben je snel en wat zijn ze mooi! Echt, ik raak er niet op uitgekeken. Wat een mooie spontane plaatjes!"

Nou, mij kun je niet blijer maken als dit de eerste reacties zijn op de preview!

Met Reinier en Gerlinde had ik eerder al kennis gemaakt, maar voordat ik hun bruiloft vast zou leggen, spraken we ook af om nog een korte reportage in te plannen. Zo kon ik meteen Gerlinde's kinderen ontmoeten en mochten ze mee op de foto. Wat een heerlijke plaatjes zijn het geworden en eigenlijk ben ik het wel met Gerlinde eens, ik raak er zelf ook niet op uitgekeken... Wat een heerlijk stel samen en wat was er een fijne klik onderling! Dit gaat helemaal goedkomen op de bruiloft.


Genieten jullie mee van deze heerlijke plaatjes?


En ja, ik schreef het al eerder, maar ik heb een prachtige locatie her-ontdekt op Walcheren! De rustige omgeving bij Fort Rammekens (nee, nu niet allemaal die kant op gaan ;-) ) en de fijne sfeer die daar hangt door het bos en de mooie oude muren, geeft een perfecte locatie voor een ontspannen fotoreportage.

Normaal gesproken zoek ik een locatie al uit op de rust, maar in deze tijd waarin we afstand moeten houden en groepsvorming moeten vermijden, is dit nog belangrijker geworden. Op een doordeweekse avond genoten we dan ook samen van deze plek en maakte ik op ontspannen wijze kennis met Reinier en Gerlinde. De kinderen van Gerlinde waren ook aanwezig, zodat we meteen voor het eerst kennis maakten voor de bruiloft in juli.


De Meivakantie staat bijna voor de deur en ik kan me voorstellen dat je wel eens even wat anders wilt dan thuis voor juf/meester of politieagent spelen! Denk er eens over om deze tijd vast te laten leggen voor later! Denk aan een korte fotoshoot zoals hierboven, maar indien mogelijk ivm de ruimte, ook een korte lifestyle reportage van hoe het leven er thuis/ in de tuin uitziet! Indien gewenst fotografeer ik alleen door het raam of op een rondje lopen in jullie buurt. Alles op afstand en volgens de regels van het RIVM. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.

174 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page