Loveshoot in Ritthem

Waar ik normaal gesproken zó een hoop locaties opnoem die geschikt zijn voor een fotoreportage in Zeeland, dacht ik er nu toch wat langer over na. In verband met de geldende maatregelen vanwege het corona virus, vielen sommige locaties toch af door drukte, te weinig ruimte of omdat het tijdelijk is afgesloten voor publiek.

Dit bleek een perfecte gelegenheid om mooie, rustige plekjes te her-ontdekken, zoals deze bij het mooie Fort Rammekens bij Ritthem. Het was intussen al een aantal jaar geleden dat ik hier geweest was, maar volledig onterecht als je het mij vraagt!


We startten in het bos voor het Fort, maar al snel kwam de zon lager en scheen deze prachtig op de oude muren. Op deze fijne locatie pakten we de laatste zonnestralen mee en genoten deze lovebirds van een momentje samen.

Nu de samenleving er voor bijna iedereen er even heel anders uitziet, is even weg en genieten van deze momentjes samen ontzettend waardevol. Uiteraard houden we ten alle tijde de regels aan en zoeken we geen drukke plaatsen op. Ook interesse in een reportage? Kijk dan snel op deze pagina en reserveer jullie plekje.

Overigens ook een hele leuke en waardevolle tip voor een momentje weg met de kids deze meivakantie! Zie ik jullie binnenkort?


26 keer bekeken0 reacties

✔ spontane en professionele trouwfoto's   ✔ altijd de foto's digitaal én in een album   ✔ gespecialiseerd in bruiloften!

Contact

bellen of WhatsApp:

0118 855367

email: andrea@zeeuwslief.nl

Gevestigd in Middelburg

BTW nr: NL002308682B14

© 2020 Zeeuws Lief | privacy verklaring | cookies | Bruiloft fotograaf Middelburg - Zeeland