top of page

Gezinsreportage in Zeeland

Het is zomer, de avonden zijn lang, de temperaturen zijn goed en we zijn bijna allemaal nog wat meer thuis dan normaal. Dé tijd om nieuwe gezinsfoto's te laten maken! Zeeland kent ontelbaar mooie plekken om foto's te maken, zoals bos zee en strand, maar ook dit rustige park in Middelburg!

Wat een plaatje dit gezin he! zonder dat ze wisten dat we deze mooie bloemen tegen zouden komen paste hun kleding daar ook nog eens perfect bij. Het mooie aan een rondje lopen tijdens een reportage is dat je om iedere hoek in het bos weer wat anders tegenkomt en er is voor iedere reportage wel weer een ander plekje te vinden. Ik kom regelmatig op dezelfde plekken, maar de foto's zijn iedere keer weer totaal anders.


Zoals je hieronder hopelijk wel zult zien, zijn de meeste foto's alles behalve 'standaard'. Het liefste maak ik foto's als jullie samen bezig zijn en lekker gek doen met elkaar. Zeker voor kinderen is dit veel fijner dan wanneer je steeds naar de camera moet kijken. Ook voor volwassenen veel ontspannender trouwens :-)

Een gezinsreportage betekent niet dat je alleen met z'n allen op de foto gaat of dat alles om de kinderen draait, maar er is ook tijd voor jullie samen als partners! Hoe vaak komt dat (nog) voor, samen op de foto? Soms heb ik aan twee minuten gewoon al genoeg en staan jullie ook even helemaal ontspannen samen op de foto.

Kinderen en bloemen, een opdracht als bloemen plukken werkt bijna altijd en het effect op de foto is ook nog eens super leuk!

Groupsknuffel!

Wil jij ook eens op hele ontspannen wijze foto's laten maken van jullie gezin? Stuur me een bericht op andrea@zeeuwslief.nl en ontvang heel snel meer informatie in je mailbox!

 

Als bonus: een mini filmpje van de reportage! Voor bruiloften al langer beschikbaar als extra optie, maar ook voor een fotoshoot binnenkort bij te boeken. Nu al interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Liefs, Andrea


151 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page