top of page

Fotoreportage met zonsondergang in Zeeland

Zeeland, vakantieland! In de zomer stroomt het vol met toeristen die overdag hun handdoekje op strand neerleggen om te genieten van zon, zee en strand. Wanneer het allemaal wat rustiger wordt op de weg en de zon langzaam zijn weg naar beneden zoekt, trek ik er vaak op uit met klanten om foto's te maken bij dat prachtige licht tijdens het 'gouden uurtje'.

Tijdens de warme zomer die we op dit moment ervaren, is het heerlijk om pas 's avonds richting strand te gaan, de temperaturen zijn dan al een stuk beter! Ook heb je dus prachtig licht en zijn de stranden (en duinen) heel rustig.

Wil je na jullie vakantie in Zeeland een prachtig aandenken hebben? Reserveer dan nog voor je vakantie een fotoreportage. Niet alleen een prachtige herinnering voor later, maar ook gewoon een leuke ervaring, waarbij je lekker jezelf mag zijn en kan genieten!

Natuurlijk niet alleen leuk voor tijdens je vakantie, maar als je in Zeeland woont is het toch prachtig om zo'n mooie foto op te kunnen hangen, maar dan met jullie gezin, jullie als stel of misschien wel met je vriendengroep!

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page