top of page

Fotoalbums

Zeg eens eerlijk; hoe vaak kijk jij nog naar je digitale foto-archief van 6 jaar geleden? En heb je al die foto's nog wel?

Bij iedere reportage van Zeeuwslief fotografie ontvang je een fotoalbum. Zo heb je kort na jouw reportage een prachtig fysiek document liggen met jullie mooiste herinneringen. Mijn eigen boekenkast staat er vol mee, want ieder jaar maak ik van beide kinderen een jaaralbum, maar ook van vrijwel iedere vakantie en natuurlijk speciale gelegenheden zoals een familiefeest, een jubileum en onze bruiloft.


Om jullie te laten zien wat voor albums je bij Zeeuwslief kunt bestellen vind je hieronder een aantal foto's van albums die ik heb mogen leveren. Jullie album kan helemaal worden samengesteld zoals jullie willen en er is keuze uit meer dan 60 kleuren en 4 verschillende materialen, dus je hoeft niet bang te zijn dat het een 13-in-een-dozijn album wordt ;-)

De luxe bruidsalbums worden altijd geleverd in een prachtige linnen box met USB waar alle foto's (en eventueel de video) op terug te vinden zijn.

De pagina's lopen mooi over in elkaar, geen naadjes in het midden, dus je kunt 1 grote foto over de gehele breedte van je album zetten!

Je kiest zelf de kleur van de box en het album en de voorkant kan gepersonaliseerd worden met eigen tekst, jullie trouw logo, of een foto van de bruiloft.

Voorbeeld van een foto die over de gehele breedte doorloopt over 2 pagina's.Je wilt niet weten hoe vaak ik te horen krijg van klanten dat ze zelf (of een familielid) hun digitale foto's zijn kwijtgeraakt door een computer crash. Vreselijk lijkt me dat! Behalve dat je dit scenario voor kunt zijn door een goede backup te maken van je bestanden, is het toch ook gewoon veel leuker als je die mooie foto's fysiek in de kast hebt staan? Heb je dus foto's die al heel lang op de computer (of telefoon) staan en wil je daar nu echt mee aan de slag? Neem dan contact met me op over de mogelijkheden, want ook met jouw eigen foto's kan ik een prachtig album leveren.

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page