top of page

Trouwkaart ontwerp

Een mooie trouwkaart laten ontwerpen kan hier

Wat is nou leuker dan een trouwkaart laten ontwerpen die helemaal past bij jullie stijl? Je bent je bruiloft aan het voorbereiden en het is eindelijk tijd om de save-the-date kaarten of de uitnodigingen te versturen. Spannend! Een save-the-date of trouwkaart is echt een manier om jullie gasten alvast een voorproefje te geven hoe gaaf jullie bruiloft zal worden. Laat je gasten nu al helemaal wegdromen bij jullie kaart en zorg ervoor dat niemand meer kan wachten tot het eindelijk zo ver is.

AL-web-2051.jpg

Trouwkaart ontwerp

Persoonlijk ontwerp van een unieke trouwkaart. Een luxe, smaakvolle uitnodiging voor jullie bruiloft.

AL-web-2057.jpg

Bestaande ontwerpen

Natuurlijk heb ik ook al een aantal ontwerpen in mijn studio liggen. Deze kunnen met kleine aanpassingen gemaakt worden tot jullie droomkaart.

zeeuws-lief-fotografie-9936.jpg

Bijzondere afwerking

Naast de mooie papiersoorten waaruit gekozen kan worden, is het ook mogelijk om de kaarten af te werken met een goud- roségoud (koper) of zilverfolie.

Verras jullie gasten door een trouwkaart geheel in het thema te laten ontwerpen

Een trouwkaart laten ontwerpen waar een foto op staat is een goed idee. Een persoonlijkere manier om jullie gasten op de hoogte te brengen van jullie bruiloft is er bijna niet. Als bruiloftsfotograaf vind ik het erg belangrijk om jullie op een persoonlijke en pure wijze te fotograferen. Door op een rustige manier te fotograferen, worden waardevolle momenten vastgelegd, eventueel zelfs door twee fotografen. Je wilt dat alle details van jullie bruiloft passen bij jullie stijl. Dat is een goede reden om ook jullie trouwkaart door mij te laten ontwerpen. Jullie bruiloft is natuurlijk erg bijzonder. Trouwen met je geliefde is een moment dat je nooit meer zal vergeten. Een persoonlijke trouwkaart, die je hebt laten ontwerpen door een specialist, levert hier een geweldige bijdrage aan.

Plan een kennismakingsgesprek in

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn voor het laten ontwerpen van een trouwkaart? Ik laat jullie graag de mogelijkheden zien en voelen tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Bekijk voorbeeldkaarten, voel de papiersoorten en afwerkingen en laat je adviseren over een ontwerp op maat. Hebben jullie vragen? Of willen jullie weten wat ik voor jullie kan betekenen als fotograaf tijdens de bruiloft? Neem dan gerust contact met mij op. Jullie kunnen er voor kiezen om te bellen naar 0615206813. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar andrea@zeeuwslief.nl.

bottom of page