✔ spontane en professionele trouwfoto's   ✔ altijd de foto's digitaal én in een album   ✔ gespecialiseerd in bruiloften!

Contact

bellen of WhatsApp:

0118 855367

email: andrea@zeeuwslief.nl

Gevestigd in Middelburg

© 2019 Zeeuws Lief | Algemene voorwaarden & privacy verklaring | cookies | Bruiloft fotograaf Middelburg

Trouwkaart ontwerp

Je bent je bruiloft aan het voorbereiden en het is eindelijk tijd om de save-the-date kaarten of de uitnodigingen te versturen. Spannend! Een save-the-date of trouwkaart is echt een manier om jullie gasten alvast en voorproefje te geven hoe gaaf jullie bruiloft zal worden. Laat je gasten nu al helemaal wegdromen bij jullie kaart en zorg dat niemand meer kan wachten tot het eindelijk zo ver is.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Ik laat jullie graag de mogelijkheden zien en voelen tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Bekijk voorbeeldkaarten, voel de papiersoorten en afwerkingen en laat je adviseren over een ontwerp op maat.

Trouwkaart ontwerp

Persoonlijk ontwerp van een unieke trouwkaart. Een luxe, smaakvolle uitnodiging voor jullie bruiloft.

Bestaande ontwerpen

Natuurlijk heb ik ook al een aantal ontwerpen in mijn studio liggen. Deze kunnen met kleine aanpassingen gemaakt worden tot jullie droomkaart.

Bijzondere afwerking

Naast de mooie papiersoorten waaruit gekozen kan worden, is het ook mogelijk om de kaarten af te werken met een goud- roségoud (koper) of zilverfolie.