Trouwkaart ontwerp

Een trouwkaart met foto

Wat is nou leuker dan een trouwkaart laten ontwerpen met een foto van jullie als bruidspaar? Je bent je bruiloft aan het voorbereiden en het is eindelijk tijd om de save-the-date kaarten of de uitnodigingen te versturen. Spannend! Een save-the-date of trouwkaart is echt een manier om jullie gasten alvast een voorproefje te geven hoe gaaf jullie bruiloft zal worden. Laat je gasten nu al helemaal wegdromen bij jullie kaart en zorg ervoor dat niemand meer kan wachten tot het eindelijk zo ver is.

Verras jullie gasten door een trouwkaart met foto te laten ontwerpen

Een persoonlijkere manier om jullie gasten op de hoogte te brengen van jullie bruiloft is er bijna niet. Als bruiloftsfotograaf vind ik het erg belangrijk om jullie op een persoonlijke en pure wijze te fotograferen. Door op een rustige manier te fotograferen, worden waardevolle momenten vastgelegd. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Daarom lijkt het mij ontzettend leuk als jullie een trouwkaart met foto willen laten ontwerpen. Jullie bruiloft is natuurlijk erg bijzonder. Trouwen met je geliefde is een moment dat je nooit meer zal vergeten. Een trouwkaart met een foto levert hier een geweldige bijdrage aan.

Plan een kennismakingsgesprek in

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn voor het laten ontwerpen van een trouwkaart met een persoonlijke foto? Ik laat jullie graag de mogelijkheden zien en voelen tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Bekijk voorbeeldkaarten, voel de papiersoorten en afwerkingen en laat je adviseren over een ontwerp op maat. Hebben jullie vragen? Of willen jullie weten wat ik voor jullie kan betekenen als fotograaf tijdens de bruiloft? Neem dan gerust contact met mij op. Jullie kunnen er voor kiezen om te bellen naar 0118 855367. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar andrea@zeeuwslief.nl.

Trouwkaart ontwerp

Persoonlijk ontwerp van een unieke trouwkaart. Een luxe, smaakvolle uitnodiging voor jullie bruiloft.

Bestaande ontwerpen

Natuurlijk heb ik ook al een aantal ontwerpen in mijn studio liggen. Deze kunnen met kleine aanpassingen gemaakt worden tot jullie droomkaart.

Bijzondere afwerking

Naast de mooie papiersoorten waaruit gekozen kan worden, is het ook mogelijk om de kaarten af te werken met een goud- roségoud (koper) of zilverfolie.

✔ spontane en professionele trouwfoto's   ✔ altijd de foto's digitaal én in een album   ✔ gespecialiseerd in bruiloften!

Contact

bellen of WhatsApp:

0118 855367

email: andrea@zeeuwslief.nl

Gevestigd in Middelburg

BTW nr: NL002308682B14

© 2020 Zeeuws Lief | privacy verklaring | cookies | Bruiloft fotograaf Middelburg