Kies voor een persoonlijke trouwfotograaf in Zeeland

Persoonlijke en creatieve bruidsfotografie, daar is waar ik, Andrea, als bruidsfotograaf voor sta. Graag fotografeer ik jullie trouwdag op een voornamelijk documentaire wijze. Zo kun je ontspannen op de foto, hoef je niet de hele dag te lachen naar de camera (lach liever naar elkaar) én heb je een mooi totaalbeeld van je bruiloft. 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zoeken jullie nog een trouwfotograaf in Zeeland die bijzondere trouwfoto’s kan maken? Kies dan voor Zeeuws Lief. Ik, Andrea, heb als bruidsfotograaf en trouwfotograaf al vele koppels in Zeeland op de gevoelige plaat mogen vastleggen op hun mooiste dag. Dat doe ik als bruidsfotograaf natuurlijk op de mooiste plekken in Zeeland, waardoor je de mooiste foto’s krijgt als je gaat trouwen. Ontdek de vele mogelijkheden van trouwfotografie van dé trouwfotograaf in Middelburg en omgeving.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Ontvang persoonlijk advies van jullie trouwfotograaf in Zeeland

Je trouwdag is niet zomaar een dag. Het is de mooiste dag van jullie leven. Daarom moeten alle details kloppen. Kies daarom een goede bruidsfotograaf als je gaat trouwen in Zeeland. Een persoonlijke trouwfotograaf die met je meedenkt over de setting en die alle mooie plekjes om foto’s te maken in de omgeving van Middelburg en in de rest van Zeeland kent. Wanneer jullie willen, bezoeken we van tevoren de mooiste plekjes, zodat we samen een mooie setting kunnen bedenken. Dankzij mijn jarenlange ervaring als trouwfotograaf verzinnen we samen de meest creatieve ideeën, zodat de trouwfotografie op jullie bruiloft prachtig zal worden, waar in Zeeland jullie ook gaan trouwen.

De trouwfotograaf uit Middelburg, Zeeland die op de details let

Als je gaat trouwen in onze mooie provincie, dan wil je je trouwfoto’s laten maken door een specialist in trouwfotografie in Zeeland. Zo’n specialist in trouwfotografie in Zeeland ben ik, Andrea, dé trouwfotograaf in Middelburg. Ik zet graag mijn creativiteit in om jullie mooiste dag nóg mooier te maken. Zo denk ik als bruidsfotograaf graag na over de mooiste omgeving in Zeeland voor het maken van de foto’s en let ik op alle details, zoals over de beste achtergrond voor jullie foto’s, die perfect staat bij jullie trouwkleding en de eventuele bloemen.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd naar wat ik als trouwfotograaf in Zeeland voor jullie kan betekenen? En gaan jullie over enige tijd trouwen, maar zoeken jullie nog een bruidsfotograaf in Zeeland? Neem dan contact met me op. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak om samen te bekijken hoe we jullie trouwdag op de mooiste manier kunnen vastleggen. Je kunt bellen naar 0615206813 of mailen naar andrea@zeeuwslief.nl.

All-in

▶ 12 uur fotografie op jullie trouwdag (meer uren alleen in overleg)

tweede fotograaf 5 uur aanwezig

 twee verrassingsalbums en 10 losse afdrukken om weg te geven of zelf te houden. Binnen drie weken op jullie mat!

▶ alle foto’s digitaal en op USB (minimaal 600)

▶ preview binnen twee dagen

▶ (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ online galerij met alle foto's van jullie bruiloft

▶ Korte sfeerfilm van de bruiloft

▶ Mogelijkheid tot uitbreiding naar langere film (+245)

€2600

Luxe

▶ 8 uur fotografie door Andrea

▶ 4 uur second shooter aanwezig

 twee verrassingsalbums en 10 losse afdrukken om weg te geven of zelf te houden. Binnen drie weken op jullie mat!

▶ alle foto’s digitaal en op USB (minimaal 400)

▶ preview binnen twee dagen

 (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ online galerij met alle foto's van jullie bruiloft

▶ mogelijkheid voor korte sfeerfilm +185,-

€2200

Basis

▶ 6 uur fotografie 

 1 verrassingsalbum en 5 afdrukken om zelf te houden of kado te geven. Binnen drie weken op de mat!

▶ alle foto’s digitaal (minimaal 300)

▶ preview binnen twee dagen

▶ online galerij met alle foto's van jullie bruiloft

25% Korting op loveshoot vooraf

€1550

Fotografie op jullie trouwdag, wat kost dat?

 

Zoals je hierboven kunt zien zijn er diverse voordeel pakketten die leuke extra's bevatten! Al die pakketten zijn uit te breiden met een luxe album, meer uren fotografie en/of een tweede fotograaf. Bij fotografie op jullie bruiloft lever ik al binnen drie weken na de bruiloft 1 of 2 verrassings-albumpjes die je zelf kunt houden óf kado kunt geven aan dierbaren!

Daarnaast kun je zelf na de bruiloft natuurlijk nog een luxe album bestellen. Dit album wordt met zorg samengesteld en het hele proces gaat in overleg met jullie. Kies dus zelf je omslag, papiersoort, aantal pagina's en jullie favoriete foto's die sowieso in het album moeten. Een medium album (25x25cm) is mogelijk vanaf €365 en een groot album (30x30) vanaf €425. Formaat XL (35x35) is op aanvraag mogelijk.  

Ook voor wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten kun je bij mij terecht.

Stel zelf een pakket samen

Benieuwd welke foto-producten je kunt bijbestellen of hoe een album er uit ziet? Bekijk dan snel de galerij hieronder boordevol foto's (en filmpjes) van albums en andere foto-producten.