top of page

Kies voor een persoonlijke trouwfotograaf in Zeeland

Gaan jullie trouwen en willen jullie prachtige foto’s gemaakt door een trouwfotograaf in Zeeland? Dan zit je bij mij goed! Ik ben Andrea, een ervaren trouwfotograaf die Zeeland kent als de beste. Ik heb het genoegen gehad om vele bruidsparen te mogen fotograferen tijdens hun bruiloft. Doordat ik Zeeland zo goed ken (en ook hou van de prachtige omgevingen) ken ik de mooiste plekken om jullie trouwfoto’s te maken. 

Dus gaan jullie trouwen in Zeeland? Ik ga jullie helpen!

Zullen we eens samen kijken naar de mogelijkheden?

Trouwfoto’s zoals jullie ze willen door jullie trouwfotograaf in Zeeland

 

Je trouwdag is bijzonder. Niet zomaar een normale dag maar de mooiste dag van jullie leven. Je besteedt veel tijd en energie aan de invulling van die dag en die wil je natuurlijk keer op keer opnieuw beleven. Een goede fotograaf in Zeeland is dan ook onmisbaar op jullie trouwdag. Iemand die alle mooie plekken kent en weet hoe ze de bijzondere momenten prachtig kan vastleggen in een mooie fotoreportage. Samen bekijken we wat jullie willen, bezoeken we voor jullie bruiloft prachtige foto locaties in Zeeland en bedenken we hoe alles het mooist in zijn recht zal komen. Dankzij mijn jarenlange ervaring heb ik de meest creatieve ideeën dus ook als je zelf nog geen beeld hebt van de trouwfoto’s gaan de beelden prachtig worden.

Jouw trouwfotograaf uit Middelburg, Zeeland met oog voor detail

 

Zeeland is prachtig en dat weet ik als een specialist in trouwfotografie uit Zeeland als geen ander. Deze mooie aspecten van de provincie kunnen we op een bijzondere manier laten terugkomen in jullie trouwfoto’s. Zo maken we jullie bruidsfoto’s nog mooier. Het gaat niet alleen om de locatie maar ook om de details van de dag. Welke achtergrond staat perfect bij jullie trouwkleding en bruidsboeket? Hoe krijgen we de pure liefde en het plezier van de dag op een bijzondere manier vastgelegd? Ik kijk naar meer dan alleen ‘foto’s maken’ en wil de sfeer van de dag vastleggen om daarna keer op keer te kunnen herbeleven.

Laten we kennismaken!

Ben je benieuwd hoe ik jullie trouwdag kan vastleggen om de mooiste trouwfoto’s te krijgen die je voor altijd kunt koesteren? Ga je trouwen en wil je graag een fotograaf in Zeeland? Bel of mail me dan zodat we een afspraak kunnen maken om alle mogelijkheden voor jullie bruiloft te bespreken.

Je kunt bellen naar 06-15206813 of mailen naar andrea@zeeuwslief.nl

Een fotograaf op jullie trouwdag, wat kost dat?

Hierboven zie je verschillende voordelige pakketten met leuke extra’s! Deze pakketten zijn aanpasbaar met opties zoals een luxe album, extra uren fotografie of een tweede fotograaf. Bij iedere trouwreportage is een (mini-)fotoalbum inbegrepen.

Een luxe trouwalbum van jullie mooie dag

 

Wil je de fotoreportage helemaal afmaken? Dan kun je ook nog kiezen voor een luxe, handgemaakt album.  Dit album wordt met grote zorg samengesteld, en het hele proces wordt afgestemd op jullie wensen. Jullie kunnen zelf de omslag kiezen, het type papier, het aantal pagina's, en selecteer de favoriete foto's die absoluut in het album moeten staan. Een medium album (25x25cm) is beschikbaar vanaf €395, en een groot album (30x30cm) begint bij €450. Voor een XL-formaat (35x35cm) kan er een offerte aangevraagd worden op basis van de wensen.

Daarnaast bied ik wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten aan. Bekijk hieronder de foto’s (en filmpjes) voor voorbeelden van wat er mogelijk is.

Alleen foto

▶ 6 uur fotografie door 1 fotograaf

Preview binnen 2 werkdagen

Inclusief minialbum 20x20cm 

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

25% korting op loveshoot vooraf

inclusief reiskosten binnen 20 kilometer vanaf Middelburg

€1800

Foto & video

▶  8 uur fotografie door 1 fotograaf

▶  8 uur videografie door 1 videograaf

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

▶  preview foto's en teaser film binnen een week

 gratis loveshoot vooraf

▶ korte sfeerfilm van de dag van ca 3/4 minuten

Indien de omstandigheden goed zijn (gunstige weersomstandigheden en geen no-fly-zone op de shootlocatie), kunnen er dronebeelden worden gemaakt

€2800

Add-on

Deze opties zijn toe te voegen aan het basis foto pakket* of het foto & video pakket

▶ 1 extra uur fotografie €175

▶ 1 extra uur videografie €175

 Luxe fotoalbum in diverse formaten en compleet naar wens samen te stellen, prijs incl. opmaak vanaf €395

▶ (mini-)loveshoot vooraf €225

▶ Korte film ca. 3/4 minuten €395

▶ Medium film ca. 5/6 minuten €495

▶ X-tra Large film ca. 10 min. €695

 

Alle Films zijn inclusief muzieklicentie voor de muziek die onder de video wordt geplaatst.

* de film opties zijn alleen toe te voegen inclusief videograaf, dus niet los bij het basis foto pakket 

bottom of page