top of page

Kies voor een persoonlijke trouwfotograaf in Zeeland

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje, en zoeken jullie nog een trouwfotograaf in Zeeland die bijzondere trouwfoto’s kan maken? Kies dan voor Zeeuws Lief. Ik, Andrea, heb als trouwfotograaf al vele koppels in Zeeland op de gevoelige plaat mogen vastleggen op hun mooiste dag. Dat doe ik als professioneel fotograaf natuurlijk op de mooiste plekken in Zeeland, waardoor je de mooiste foto’s krijgt als je gaat trouwen. Ontdek de vele mogelijkheden van trouwfotografie van dé trouwfotograaf in Zeeland.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Ontvang persoonlijk advies van jullie trouwfotograaf in Zeeland

Je trouwdag is niet zomaar een dag. Het is de mooiste dag van jullie leven. Daarom moeten alle details kloppen. Kies daarom een goede fotograaf als je je bruiloft in Zeeland aan het organiseren bent. Een persoonlijke trouwfotograaf die alle mooie plekjes in Zeeland kent. Wanneer jullie willen, bezoeken we van tevoren de mooiste plekjes, zodat we samen een mooie setting kunnen bedenken. Dankzij mijn jarenlange ervaring als trouwfotograaf verzinnen we samen de meest creatieve ideeën, zodat de trouwfotografie op jullie bruiloft prachtig zal worden, waar in Zeeland jullie ook gaan trouwen.

De trouwfotograaf uit Middelburg, Zeeland die op de details let

Als je je bruiloft in onze mooie provincie organiseert, dan wil je je trouwfoto’s laten maken door een specialist in trouwfotografie in Zeeland. Zo’n specialist in trouwfoto’s in Zeeland ben ik, Andrea, dé trouwfotograaf uit Zeeland. Ik zet graag mijn creativiteit in om jullie mooiste dag nóg mooier te maken. Zo denk ik als fotograaf graag na over de plekjes in Zeeland voor het maken van de foto’s en let ik op alle details, zoals over de beste achtergrond voor jullie spontane foto’s, die perfect staat bij jullie trouwkleding en de eventuele bloemen.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd naar wat ik als trouwfotograaf in Zeeland voor jullie kan betekenen? En gaan jullie over enige tijd trouwen, maar zoeken jullie nog een fotograaf voor jullie bruiloft in Zeeland? Neem dan contact met me op. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak om samen te bekijken hoe we jullie trouwdag op de mooiste manier kunnen vastleggen. Bel naar 0615206813 of stuur een e-mail naar andrea@zeeuwslief.nl.

Fotografie op jullie trouwdag, wat kost dat?

 

Zoals je hierboven kunt zien zijn er diverse voordeel pakketten die leuke extra's bevatten! Al die pakketten zijn uit te breiden met een luxe album, meer uren fotografie en/of een tweede fotograaf. Bij fotografie op jullie bruiloft lever ik altijd een klein fotoalbum met de mooiste foto's van jullie bruiloft.

Daarnaast kun je zelf na de bruiloft natuurlijk nog een handgemaakt luxe album bestellen. Dit album wordt met zorg samengesteld en het hele proces gaat in overleg met jullie. Kies dus zelf je omslag, papiersoort, aantal pagina's en jullie favoriete foto's die sowieso in het album moeten. Een medium album (25x25cm) is mogelijk vanaf €365 en een groot album (30x30) vanaf €425. Formaat XL (35x35) is op aanvraag mogelijk.  

Ook voor wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten kun je bij mij terecht.

Stel zelf een pakket samen

Benieuwd welke foto-producten je kunt bijbestellen of hoe een album er uit ziet? Bekijk dan snel de galerij hieronder boordevol foto's (en filmpjes) van albums en andere foto-producten.

Alleen foto

▶ 6 uur fotografie door 1 fotograaf

Preview binnen 2 werkdagen

Inclusief minialbum 20x20cm 

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

25% korting op loveshoot vooraf

inclusief reiskosten binnen 20 kilometer vanaf Middelburg

€1800

Foto & video

▶  8 uur fotografie door 1 fotograaf

▶  8 uur videografie door 1 videograaf

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

▶  preview foto's en teaser film binnen een week

 gratis loveshoot vooraf

▶ korte sfeerfilm van de dag van ca 3/4 minuten

Indien de omstandigheden goed zijn (gunstige weersomstandigheden en geen no-fly-zone op de shootlocatie), kunnen er dronebeelden worden gemaakt

€2800

Add-on

Deze opties zijn toe te voegen aan het basis foto pakket* of het foto & video pakket

▶ 1 extra uur fotografie €175

▶ 1 extra uur videografie €175

 Luxe fotoalbum in diverse formaten en compleet naar wens samen te stellen, prijs incl. opmaak vanaf €395

▶ (mini-)loveshoot vooraf €225

▶ Korte film ca. 3/4 minuten €395

▶ Medium film ca. 5/6 minuten €495

▶ X-tra Large film ca. 10 min. €695

 

Alle Films zijn inclusief muzieklicentie voor de muziek die onder de video wordt geplaatst.

* de film opties zijn alleen toe te voegen inclusief videograaf, dus niet los bij het basis foto pakket