top of page
zeeuwslief-bruiloftfotografie-94.jpg

Spontane fotografie van jullie trouwdag

Jullie bruiloft wordt pas echt mooi vastgelegd met spontane fotografie. Op die manier leg je de echte emoties en sfeer van de dag voor eeuwig vast. Niet te veel poseren en een gemaakte glimlach opzetten maar het echte geluk in de ogen zien tijdens een spontane foto. Nog jarenlang zal je met veel plezier naar jullie trouwfoto’s kijken en terugdenken aan die bijzondere dag. De foto’s zullen stralen door het plezier van de gasten en door jullie als bruidspaar. Net alsof je het opnieuw mee kunt maken.

Wil je ontdekken hoe ik jullie speciale dag kan vereeuwigen? Laten we praten!

De sfeer écht vastleggen door spontane fotografie

 

Wanneer je telkens moet poseren voor het maken van trouwffoto’s leg je niet de sfeer vast van jullie mooie dag. Het is natuurlijk leuk om wat foto’s in een bepaalde setting te nemen maar de mooiste foto’s zijn de foto’s die gemaakt zijn in een spontane houding. Zo leggen we de meest bijzondere momenten vast en hierdoor is de sfeer en emotie goed voelbaar. De liefde leg ik vast in warme foto’s door de dag heen. Ik heb altijd mijn ogen open voor bijzondere momenten, liefdevolle omhelzingen, familie, vrienden en andere details die jullie trouwdag zo speciaal maakt. Spontane fotografie voor trouwfoto’s is daarbij erg belangrijk.

Lieve woorden van bruidsparen die kozen voor spontane fotografie

 

Een bruiloft is een persoonlijke aangelegenheid en ik ben altijd vereerd als ik die mag bijwonen. Daarom zijn de lieve woorden die ik ontvang van de bruidsparen ook altijd extra waardevol.

 

"Andrea heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd! Het is erg leuk om achteraf (kleine) momentjes terug te zien die je zelf gemist had die dag :-) Door de kennismaking vóór de bruiloft was het op de dag zelf erg ontspannen en gezellig. Wij zijn erg blij met de foto's!"

 

"Superblij met mijn foto's. Niet geposeerd, Andrea weet echt het moment zelf weer te geven in haar eigen unieke stijl. Aanrader!"

 

Word je enthousiast van mijn spontane foto’s? Laten we dan kennismaken!

Je kunt mij bellen op 06-15206813 of mailen naar andrea@zeeuwslief.nl.

Alleen foto

▶ 6 uur fotografie door 1 fotograaf

Preview binnen 2 werkdagen

Inclusief minialbum 20x20cm 

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

25% korting op loveshoot vooraf

inclusief reiskosten binnen 20 kilometer vanaf Middelburg

€1800

Foto & video

▶  8 uur fotografie door 1 fotograaf

▶  8 uur videografie door 1 videograaf

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

▶  preview foto's en teaser film binnen een week

 gratis loveshoot vooraf

▶ korte sfeerfilm van de dag van ca 3/4 minuten

Indien de omstandigheden goed zijn (gunstige weersomstandigheden en geen no-fly-zone op de shootlocatie), kunnen er dronebeelden worden gemaakt

€2800

Add-on

Deze opties zijn toe te voegen aan het basis foto pakket* of het foto & video pakket

▶ 1 extra uur fotografie €175

▶ 1 extra uur videografie €175

 Luxe fotoalbum in diverse formaten en compleet naar wens samen te stellen, prijs incl. opmaak vanaf €395

▶ (mini-)loveshoot vooraf €225

▶ Korte film ca. 3/4 minuten €395

▶ Medium film ca. 5/6 minuten €495

▶ X-tra Large film ca. 10 min. €695

 

Alle Films zijn inclusief muzieklicentie voor de muziek die onder de video wordt geplaatst.

* de film opties zijn alleen toe te voegen inclusief videograaf, dus niet los bij het basis foto pakket 

Een fotograaf op jullie trouwdag, wat kost dat?

Hierboven zie je verschillende voordelige pakketten met leuke extra’s! Deze pakketten zijn aanpasbaar met opties zoals een luxe album, extra uren fotografie of een tweede fotograaf. Bij iedere trouwreportage is een (mini-)fotoalbum inbegrepen.

Een luxe trouwalbum van jullie mooie dag

 

Wil je de fotoreportage helemaal afmaken? Dan kun je ook nog kiezen voor een luxe, handgemaakt album.  Dit album wordt met grote zorg samengesteld, en het hele proces wordt afgestemd op jullie wensen. Jullie kunnen zelf de omslag kiezen, het type papier, het aantal pagina's, en selecteer de favoriete foto's die absoluut in het album moeten staan. Een medium album (25x25cm) is beschikbaar vanaf €395, en een groot album (30x30cm) begint bij €450. Voor een XL-formaat (35x35cm) kan er een offerte aangevraagd worden op basis van de wensen.

Daarnaast bied ik wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten aan. Bekijk hieronder de foto’s (en filmpjes) voor voorbeelden van wat er mogelijk is.

bottom of page