top of page

Spontane fotografie

Spontane fotografie en dus ook spontane bruidsfotografie zorgen ervoor dat jullie mooiste dag wordt vastgelegd op een manier die echt bij jullie past. Zonder te poseren wordt de sfeer van jullie bruiloft direct duidelijk op de foto’s. Het plezier van jullie gasten en jullie zelf als bruidspaar wordt zo spontaan vastgelegd. Door de spontane fotografie kijk je nog jarenlang met veel plezier terug naar de foto’s van jullie bruiloft en is het net alsof jullie het opnieuw meemaken.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Door spontane fotografie worden sfeervolle beelden vastgelegd

Iets wat vaak minder goed werkt wanneer je poseert voor foto’s, is het vastleggen van de sfeer. Je hebt misschien van tevoren een heel mooi idee dat zorgt voor mooie plaatjes, maar door te focussen op spontane bruidsfotografie wordt deze bijzondere gebeurtenis op een goede manier vastgelegd. Hierdoor is de sfeer of emotie van dat moment erg goed voelbaar. Ik probeer altijd de liefde vast te leggen in warme foto’s. Tijdens een bruiloft heb ik altijd mijn ogen open voor liefdevolle momentjes, familie, vrienden en details die niet gemist mogen worden. Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen met spontane bruidsfotografie? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden van spontane fotografie voor trouwfotografie of voor het laten maken van een bedrijfsfilm.

Bekijk de reacties van andere koppels die geïnteresseerd waren in spontane bruidsfotografie

Om iedereen in regio Middelburg zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heb ik een aantal pakketten opgesteld. Natuurlijk is het naast deze pakketten ook mogelijk om een offerte op maat op te laten stellen. Hierin worden al jullie persoonlijke wensen wat betreft spontane fotografie opgenomen. Ben je benieuwd naar wat eerdere klanten in de wijde omgeving van Middelburg van mijn spontane bruidsfotografie vonden? Bekijk dan de lieve woorden die zij over mij schreven. Word je enthousiast bij het zien van mijn foto’s? Plan dan gerust een kennismakingsgesprek in. Ik ben bereikbaar via 0615206813 en via andrea@zeeuwslief.nl.

All-in

▶ 12 uur fotografie op jullie trouwdag (meer uren alleen in overleg)

tweede fotograaf 5 uur aanwezig

 twee verrassingsalbums en 10 losse afdrukken om weg te geven of zelf te houden binnen drie weken op jullie mat

▶ alle foto’s digitaal en op USB (minimaal 600)

▶ preview binnen twee dagen

▶ (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

▶ Korte sfeerfilm van de bruiloft

▶ Mogelijkheid tot uitbreiding naar langere film

€2600

Luxe

▶ 8 uur fotografie door Andrea

▶ 4 uur second shooter aanwezig

 twee verrassingsalbums en 10 losse afdrukken om weg te geven of zelf te houden binnen drie weken op jullie mat

▶ alle foto’s digitaal en op USB (minimaal 400)

▶ preview binnen twee dagen

 (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ online galerij met alle foto's van jullie bruiloft

▶ mogelijkheid voor korte sfeerfilm +185,-

€2200

Basis

▶ 6 uur fotografie 

 1 verrassingsalbum en 5 afdrukken om zelf te houden of kado te geven binnen drie weken op de mat!

▶ alle foto’s digitaal (minimaal 300)

▶ preview binnen twee dagen

▶ online galerij met alle foto's van jullie bruiloft

25% Korting op loveshoot vooraf

€1550

Fotografie op jullie trouwdag, wat kost dat?

 

Zoals je hierboven kunt zien zijn er diverse voordeel pakketten die leuke extra's bevatten! Al die pakketten zijn uit te breiden met een luxe album, meer uren fotografie en/of een tweede fotograaf. Bij fotografie op jullie bruiloft lever ik al binnen drie weken na de bruiloft 1 of 2 verrassings-albumpjes die je zelf kunt houden óf kado kunt geven aan dierbaren!

Daarnaast kun je zelf na de bruiloft natuurlijk nog een luxe album bestellen. Dit album wordt met zorg samengesteld en het hele proces gaat in overleg met jullie. Kies dus zelf je omslag, papiersoort, aantal pagina's en jullie favoriete foto's die sowieso in het album moeten. Een medium album (25x25cm) is mogelijk vanaf €365 en een groot album (30x30) vanaf €425. Formaat XL (35x35) is op aanvraag mogelijk.  

Ook voor wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten kun je bij mij terecht.

Stel zelf een pakket samen

Benieuwd welke foto-producten je kunt bijbestellen of hoe een album er uit ziet? Bekijk dan snel de galerij hieronder boordevol foto's (en filmpjes) van albums en andere foto-producten.