Spontane fotografie

Persoonlijke en creatieve bruidsfotografie, daar is waar ik, Andrea, als bruidsfotograaf voor sta. Graag fotografeer ik jullie trouwdag op een voornamelijk documentaire wijze. Zo kun je ontspannen op de foto, hoef je niet de hele dag te lachen naar de camera (lach liever naar elkaar) én heb je een mooi totaalbeeld van je bruiloft. 

Spontane fotografie en dus ook spontane bruidsfotografie zorgen ervoor dat een herkenbaar moment wordt vastgelegd. Zonder te poseren wordt de sfeer van jullie bruiloft vastgelegd. Het plezier van jullie gasten en jullie zelf als bruidspaar wordt zo spontaan vastgelegd. Door de spontane fotografie kijk je nog jarenlang met veel plezier terug naar de foto’s van jullie bruiloft en is het net alsof jullie het opnieuw meemaken.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Door spontane fotografie worden sfeervolle beelden vastgelegd

Iets wat vaak minder goed werkt, wanneer je poseert voor foto’s, is het vastleggen van de sfeer. Een vooruit bedacht idee zorgt voor mooie plaatjes, maar door te focussen op spontane bruidsfotografie wordt een moment vastgelegd. Hierdoor is vaak de sfeer of emotie van dat moment erg goed voelbaar. Ik probeer altijd de liefde vast te leggen in warme foto’s. Tijdens een bruiloft heb ik altijd mijn ogen open voor liefdevolle momentjes, familie, vrienden en details die niet gemist mogen worden. Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen met spontane bruidsfotografie? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden van spontane fotografie voor bijvoorbeeld geboortekaartjes en bruidsfotografie.

Bekijk de reacties van andere koppels die geïnteresseerd waren in spontane bruidsfotografie

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heb ik een aantal pakketten opgesteld. Natuurlijk is het naast deze pakketten ook mogelijk om een offerte op maat op te laten stellen. Hierin worden al jullie persoonlijke wensen wat betreft spontane fotografie opgenomen. Benieuwd naar wat eerdere klanten van mijn spontane bruidsfotografie vonden? Bekijk dan de lieve woorden die zij over mij schreven. Word je enthousiast bij het zien van mijn foto’s? Plan dan gerust een kennismakingsgesprek in. Ik ben bereikbaar via 0615206813 en andrea@zeeuwslief.nl.

All-in

▶ De hele dag (12 uur) gefotografeerd

door Andrea

tweede fotograaf 5 uur aanwezig

 luxe-album

--25x25 met 40 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal

▶ preview binnen twee dagen

▶ (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

▶ Korte sfeerfilm van de bruiloft

▶ Mogelijkheid tot uitbreiding naar uitgebreide film

€2600

Luxe

▶ 8 uur fotografie door Andrea

▶ 4 uur second shooter aanwezig

 Medium-album

--25x25 met 30 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal en op USB

▶ preview binnen twee dagen

 (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

€2200

Basis

▶ 6 uur fotografie 

 Mini-album

--20x20 met 20 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal

▶ preview binnen twee dagen

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

25% Korting op loveshoot vooraf

€1450