top of page
zeeuwslief-bruiloftfotografie-94.jpg

Spontane fotografie

Spontane fotografie en dus ook spontane bruidsfotografie zorgen ervoor dat jullie mooiste dag wordt vastgelegd op een manier die echt bij jullie past. Zonder te poseren wordt de sfeer van jullie bruiloft direct duidelijk op de foto’s. Het plezier van jullie gasten en jullie zelf als bruidspaar wordt zo spontaan vastgelegd. Door de spontane fotografie kijk je nog jarenlang met veel plezier terug naar de foto’s van jullie bruiloft en is het net alsof jullie het opnieuw meemaken.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Door spontane fotografie worden sfeervolle beelden vastgelegd

Iets wat vaak minder goed werkt wanneer je poseert voor foto’s, is het vastleggen van de sfeer. Je hebt misschien van tevoren een heel mooi idee dat zorgt voor mooie plaatjes, maar door te focussen op spontane bruidsfotografie wordt deze bijzondere gebeurtenis op een goede manier vastgelegd. Hierdoor is de sfeer of emotie van dat moment erg goed voelbaar. Ik probeer altijd de liefde vast te leggen in warme foto’s. Tijdens een bruiloft heb ik altijd mijn ogen open voor liefdevolle momentjes, familie, vrienden en details die niet gemist mogen worden. Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen met spontane bruidsfotografie? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden van spontane fotografie voor trouwfotografie of voor het laten maken van een bedrijfsfilm.

Bekijk de reacties van andere koppels die geïnteresseerd waren in spontane bruidsfotografie

Om iedereen in regio Middelburg zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heb ik een aantal pakketten opgesteld. Natuurlijk is het naast deze pakketten ook mogelijk om een offerte op maat op te laten stellen. Hierin worden al jullie persoonlijke wensen wat betreft spontane fotografie opgenomen. Ben je benieuwd naar wat eerdere klanten in de wijde omgeving van Middelburg van mijn spontane bruidsfotografie vonden? Bekijk dan de lieve woorden die zij over mij schreven. Word je enthousiast bij het zien van mijn foto’s? Plan dan gerust een kennismakingsgesprek in. Ik ben bereikbaar via 0615206813 en via andrea@zeeuwslief.nl.

Alleen foto

▶ 6 uur fotografie door 1 fotograaf

Preview binnen 2 werkdagen

Inclusief minialbum 20x20cm 

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

25% korting op loveshoot vooraf

inclusief reiskosten binnen 20 kilometer vanaf Middelburg

€1800

Foto & video

▶  8 uur fotografie door 1 fotograaf

▶  8 uur videografie door 1 videograaf

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

▶  preview foto's en teaser film binnen een week

 gratis loveshoot vooraf

▶ korte sfeerfilm van de dag van ca 3/4 minuten

Indien de omstandigheden goed zijn (gunstige weersomstandigheden en geen no-fly-zone op de shootlocatie), kunnen er dronebeelden worden gemaakt

€2800

Add-on

Deze opties zijn toe te voegen aan het basis foto pakket* of het foto & video pakket

▶ 1 extra uur fotografie €175

▶ 1 extra uur videografie €175

 Luxe fotoalbum in diverse formaten en compleet naar wens samen te stellen, prijs incl. opmaak vanaf €395

▶ (mini-)loveshoot vooraf €225

▶ Korte film ca. 3/4 minuten €395

▶ Medium film ca. 5/6 minuten €495

▶ X-tra Large film ca. 10 min. €695

 

Alle Films zijn inclusief muzieklicentie voor de muziek die onder de video wordt geplaatst.

* de film opties zijn alleen toe te voegen inclusief videograaf, dus niet los bij het basis foto pakket 

Fotografie op jullie trouwdag, wat kost dat?

 

Zoals je hierboven kunt zien zijn er diverse voordeel pakketten die leuke extra's bevatten! Al die pakketten zijn uit te breiden met een luxe album, meer uren fotografie en/of een tweede fotograaf. Bij fotografie op jullie bruiloft lever ik altijd een klein fotoalbum met de mooiste foto's van jullie bruiloft.

Daarnaast kun je zelf na de bruiloft natuurlijk nog een luxe album bestellen. Dit album wordt met zorg samengesteld en het hele proces gaat in overleg met jullie. Kies dus zelf je omslag, papiersoort, aantal pagina's en jullie favoriete foto's die sowieso in het album moeten. Een medium album (25x25cm) is mogelijk vanaf €365 en een groot album (30x30) vanaf €425. Formaat XL (35x35) is op aanvraag mogelijk.  

Ook voor wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten kun je bij mij terecht.

Stel zelf een pakket samen

Benieuwd welke foto-producten je kunt bijbestellen of hoe een album er uit ziet? Bekijk dan snel de galerij hieronder boordevol foto's (en filmpjes) van albums en andere foto-producten.