top of page

Zeeland als top-fotolocatie

Dat mijn favoriete provincie van Nederland erg fotogeniek is wist ik natuurlijk al lang, maar wist jij dit ook al? In de winter zijn bijvoorbeeld de kleine straatjes in Middelburg of Veere altijd mooi, maar ook de steigers bij het Veerse meer, de duinen en het strand, veel locaties zijn in ieder jaargetijde even mooi en veelzijdig.

In de zomer komen er ook weer hele prachtige bloemenvelden op. Sommige velden met allerlei gekleurde bloemen voor een bont geheel, andere velden zijn in 1 kleur als een ware bloemenzee. Laatst was ik in zo'n paars veldje en fotografeerde ik Lydia met haar viool.

Ook fotografeerde ik al eens een bruidspaar in de prachtige bloemenvelden in de Yerseke Moer.

Dat is in het begin van de zomer echt een práchtig gezicht! Kijk hoe mooi dit klaproos veldje er bij ligt en dat middenin het mooie Zeeland! Ook andere veldbloemen geven een fleurige look aan je trouwfoto's.

Soms is het overdag te warm, of is de zon erg fel. Mijn favoriete moment om te fotograferen is 's avonds.

Je hebt dan een prachtig laaghangende zon die een warme gloed aan de foto geeft en zo'n mooi gouden randje om je haar. Wil jij nu ook eens zo'n mooie foto van je gezin of samen met je vriend/vriendin? Stuur me dan een berichtje voor meer informatie en het maken van een afspraak.


94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page