top of page

Bruiloftsfeest aan het strand

In 2020 en 2021 was er vaak onzekerheid of bruiloften door konden gaan en op welke manier. Voor de oplossingen van bruidsparen heb ik ontzettend veel respect gekregen, want wat hebben ze hun bruiloften vaak last-minute op een creatieve manier moeten aanpassen! Gelukkig gaf dat ook heel veel mooie momenten, zoals bij dit stel, dat hun trouwdag in 2 delen vierde. Hun feest vond precies 1 jaar na hun bruiloft plaats, en het was echt alsof de tijd een jaar had stilgestaan toen ik alle gasten en het bruidspaar opnieuw zag, zo leuk! Groot voordeel; je kunt je trouwkleding nog een keer aan! Benieuwd naar deel 1 van hun bruiloft? Check deze blog!

Het bruidspaar werd vlak voor hun bruiloft nog even extra beproefd, want ze moesten 2 weken voor hun bruiloft een nieuwe locatie vinden voor het feest, maar gelukkig was Kaapduin nog beschikbaar en vonden ze deze locatie achteraf nog mooier dan die van het oorspronkelijke plan. Geluk bij een ongeluk dus!

En toen was het tijd voor de 'first dance' waar heel veel voorbereiding voor was getroffen (lees weken lang dansles!). Echt heel erg knap (en een leuk momentje om de dansvloer te openen)!

Heerlijk om te zien dat na die first dance ook alle andere gasten lekker losgaan op de muziek

En natuurlijk is er dan ook de mogelijkheid om buiten even te ontspannen, daar is het (overdekte) terras bij Kaapduin echt een uitermate geschikte en sfeervolle plaats voor.


Heb je deel 1 van hun bruiloft gemist? S&D trouwden op het strand in Vlissingen; aanrader!


134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page