top of page

Trouwen in Zeeland

Een bruiloft die begon in Borssele en Ovezande, door voor de fotoshoot naar slot Baarland, de ceremonie in de Burgerzaal van het oude stadhuis in Middelburg en het diner en feest in Goes, in de zaal van Katoen. Je kunt niet zeggen dat we Zeeland niet van alle kanten hebben gezien die dag!

Graag neem ik jullie mee in een beeldverslag van de bruiloft van Joan en Suzanne. Deze beelden zijn onderdeel van hun preview die de volgende ochtend al voor hen klaar stond.

Suzanne houdt van de controle houden en alles was door haar ook zo mooi bij elkaar gezocht! Toen ze met de sieraden aankwam zocht ik een mooie stoel om alles op te leggen en doordat ze de tijd hadden genomen voor foto's van het klaarmaak-moment was er ook echt de mogelijkheid om hier even voor te gaan zitten.

Prachtige ringen in een mooi doosje

Eindelijk de jurk aan!

Fotoreportage bij Slot Baarland


De Burgerzaal in het oude stadhuis in Middelburg was de plaats voor de ceremonie. Wát een prachtige zaal! Echt een aanrader voor je trouwceremonie

Proosten met champagne!


Joan en Suzanne, wat zijn jullie een ontzettend leuk stel! Van het ontwerp van het kaartje tot het fotograferen van de hele trouwdag; ik heb ze in de afgelopen tijd echt beter leren kennen en wat was het een voorrecht om zo dichtbij te mogen komen op hun grote dag! Doordat we veel over en weer ge-appt en gemaild hebben, was er ook echt een fijne band ontstaan die er voor zorgt dat ze ontspannen op de foto staan en konden genieten van elk moment.

Alle goeds voor jullie toekomst samen lieve Joan en Suus!


Leveranciers

Feestlocatie: Katoen (Goes)

Video: Bas van Keulen

Fotoshoot locatie: Slot Baarland

Make-up & Haar: Balance-Beauty

Bruidstaart: Hannies Bakery

Trouwauto: Auto Poppe

Bloemen: Bloemisterij Wisse

Trouwjurk: Koonings

Trouwpak: Henri's Fashion

Trouwringen: Fabery de Jonge Juweliers

Trouwkaart: Zeeuwslief

119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page