top of page

Trouwen in het voorjaar


Op 1 mei 2021 trouwden M&S in Brabant. Een klein en intiem gezelschap, een persoonlijke ceremonie en vooral veel tijd voor de fotoshoot maakten het een hele mooie en ontspannen dag vol mooie momenten. Naast veel foto's maakte ik als verrassing een korte sfeerfilm van de bruiloft. Kijk je mee naar deze fantastische en zonnige lente-bruiloft? Wie weet haal jij er inspiratie uit voor je eigen voorjaarsbruiloft!

Op de foto zien voorbereiding-ochtenden er vaak zo ontspannen uit! Dat is alleen niet altijd het geval, maar in dit geval kwam ik toch in een relatief rustige sfeer binnen. Er kwam wat meer stress bij kijken toen de jurk wat meer tijd kostte om aan te doen dan verwacht, maar uiteindelijk komt het altijd goed ;-)

Ook mannen hebben soms meer tijd nodig dan verwacht voor het klaarmaken. Zéker als je niet gewend bent om een pak te dragen of de stropdas nog geknoopt moet worden!

Dan het meest spannende moment voor veel bruidsparen; de ceremonie! Deze keer in de prachtige Lambertuskerk in Raamsdonksveer. Wát een mooie sfeer, en prachtige ruimte is dat! Hun eigen hond bracht de ringen, wat de ceremonie meteen een extra persoonlijk tintje gaf.


Na de ceremonie stonden er prachtige taarten klaar en kreeg iedere gast een mooi pakketje mee om te genieten van wat lekkers.

Vanwege alle maatregelen rondom het virus was de dag met de gasten beperkt, maar hierna kon het bruidspaar alsnog heel ontspannen foto's maken op prachtige plaatsen.


Naast alle foto's maakte ik dit keer dus ook nog een korte sfeerfilm van de bruiloft. Geniet mee met bewegende beelden in onderstaand filmpje (zet het filmpje op de hoogste resolutie voor de beste kijkervaring).


15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page