top of page

Trouwen in een wijngaard

In 2020 moesten alle bruidsparen hun bruiloft aanpassen of soms zelfs helemaal verzetten. Dat is natuurlijk voor niemand een ideale situatie, maar wat heb ik genoten van de prachtige oplossingen die elke keer weer bedacht werden!

Het feest van C&D wordt volgend jaar (dan samen met hun lieve zoontje!) nog dunnetjes overgedaan, maar hun bruiloft in 2020 was er alsnog één voor in de boeken! De viering was met een klein gezelschap (alleen de beide gezinnen aanwezig), en daardoor zó intiem en liefdevol op een mega unieke locatie.

En die unieke locatie, dat was dus gewoon een wijngaard (wijngaard Westerhoeve) op Walcheren!

Een Zeeuwse herfst-bruiloft, maar wel met een romantisch tintje vanwege deze unieke locatie.


Ben je al benieuwd naar de foto's? Hieronder deel ik een selectie van al het moois wat ik vast mocht leggen.

 

Het begon deze bruiloft bij de Trouwboerderij in Heinkenszand. Deze boerderij in de gemeente Borssele wordt regelmatig gebruikt als trouwlocatie en ik begrijp wel waarom! 't Hof Stenevate is een karakteristieke boerderij, wat natuurlijk een grote plus is op je trouwdag!

Best lastig hoor! Zo lang stil moeten zitten ;-)

Als je strik maar goed zit!


Aangekomen bij Landlust voor het afhalen van de taart en het diner (tijdens deze bruiloft was de horeca gesloten behalve voor afhaal) probeerden deze boefjes nog even in te breken bij een alpaca-party ;-) Geef ze eens ongelijk!

De chef legt nog even uit wat er bij zit. Het diner, de taart en de toetjes werden perfect afgeleverd door Landlust, wat denken ze daar fijn mee! Aanrader als trouw- en feest- locatie ;-)

En toen was het zo ver, een mini-feestje in de wijngaard! Een hele fijne en intieme setting met ouders en broer en zus van het bruidspaar. Natuurlijk werd er even lekker geproost met taart en bubbels, waren er super liefdevolle (en emotionele) speeches van de moeders en ging iedereen nog fijn met elkaar op de foto. Volgend jaar viert dit stel hun feest voor de overige gasten, maar het feestje in 2020 was enorm geslaagd!


Vond je het leuk om deze blog te lezen? Check ook mijn andere blogs met bruiloften en bruiloftsinspiratie. Ga jij zelf trouwen in Zeeland en zoek je nog een fotograaf? Scroll dan eens door alle blogs heen en laat je inspireren. En wil jij zulke foto's ook op jouw bruiloft? Neem dan snel contact op, dan bespreken we de mogelijkheden :-)

Liefs, Andrea

168 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page