top of page

Loveshoot in Oostkapelle

Aan het strand in Zeeland een fotoshoot met z'n tweetjes; hoe heerlijk is dat! Als fotografe met 'roots' in Oostkapelle, help ik jullie graag om de rustige en mooie plekjes in de omgeving te ontdekken tijdens een fotoreportage! Ik weet zelf als geen ander hoe vervelend het kan zijn dat er steeds mensen langs lopen terwijl we foto's aan het maken zijn namelijk ;-)


Met Yana en Maurits stond deze reportage ingepland omdat ze dit najaar gaan trouwen, en natuurlijk is het dan heel fijn om vooraf een keertje een fotoshoot in te plannen zodat we elkaar wat beter leren kennen, en jullie meer beeld hebben bij hoe ik werk. Daarbij kun je de foto's dan ook nog eens gebruiken op jullie trouwkaart!

Het leuke aan deze locatie is dat bos en strand tegen elkaar aan liggen. Vanaf de parkeerplaats loop je via het bos naar de duinen en het strand. Drie prachtige locaties op 1 route, hoe perfect is dat!

De drone ging deze keer mee voor een aantal foto's vanuit de lucht. Dit is niet op iedere locatie mogelijk en er moet natuurlijk wel voldoende tijd zijn, maar dat was deze avond geen enkel probleem.

Zelfde plekje als de foto met de drone, maar een totaal andere look door het standpunt!

Zoveel variatie, en dat op zomaar een paar honderd meter afstand van elkaar. Heerlijk! Dit is dan niet voor niets 1 van mijn favoriete locaties om foto's te maken. Vooral in het voor- en najaar is dit perfect! Het is er dan niet te druk, en je hoeft niet tot na 10 uur te wachten tot de zon eens ondergaat ;-)


Ben je ook op zoek naar een heerlijk ontspannen reportage voor jezelf, je bedrijf, je gezin, of samen met je partner? Neem eens een kijkje op mijn website en zie wat er allemaal mogelijk is.

Wie weet tot snel!

Liefs, Andrea


73 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page