top of page

Intieme bruiloft in Vlissingen

Jezelf klaarmaken voor je bruiloft op het strand aan de boulevard van Vlissingen, hoe relaxed is dat! Deze bruid deed het gewoon. Haar & make-up werden gedaan met uitzicht op zee, en de bruidegom kwam over het strand aangelopen om zijn bruid te bewonderen. Na deze unieke 'first look' wandelden we rustig langs het water, door de stad, streken we neer op een terrasje voor een glas wijn, en liepen we naar het stadhuis voor de ceremonie. Een klein beeldverslagje van deze intieme bruiloft vind je hieronder, kijk je mee?

Als wijnliefhebbers kon een foto in trouwkleding op het terras natuurlijk niet ontbreken ;-)

Prachtige (Zeeuwse) details bij de Oostenrijkse bruidegom. Hoe mooi om zo de afkomst van je bruid mee te nemen in de details!

En uiteraard had de bruid ook iets typisch Zeeuws omgedaan!


Als er vrienden klaarstaan die niet bij de ceremonie konden zijn, maar wel stiekem een zak met rijst bij zich hebben. Gegarandeerd veel lol! Helaas wist ik vooraf niet dat dit zou gebeuren dus was het even schakelen toen de rijst in het rond vloog, maar de gezichtsuitdrukkingen zeggen genoeg volgens mij ;-)

Na de ceremonie volgde een klein samenzijn met familie en vrienden. In de buitenlucht werd geproost op het bruidspaar met heerlijke bubbels en hapjes.

Ik adviseer vaak een klein momentje voor foto's rond zonsondergang vanwege het zachte licht. Ook al kwam de zon die dag niet meer tevoorschijn; het licht was prachtig, waardoor we nog even binnen 10 minuten een ontspannen serie konden maken op het strand. En voordeel; nu was het strand nagenoeg leeg!

Diner bij het Arion in Vlissingen; sfeervolle locatie met uitzicht op zee!

Vond je dit leuk? Check hieronder nog meer blogs vol inspiratie!

277 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page