top of page

Van Andrea Labeur - fotografie naar Zeeuws Lief

Misschien ben je op deze website terecht gekomen omdat je zocht naar Andrea Labeur - fotografie. Dat kan heel goed kloppen, want dat was de naam van mijn bedrijf tot eind 2018. In 2019 ben ik met een frisse start begonnen met Zeeuws Lief! Waarom? Dat lees je hieronder.


Heb je geen zin in het hele verhaal, maar wil je gewoon foto's zien of informatie vinden? Ga dan naar de homepage, bekijk foto's, persoonlijke kaartjes of neem contact op!

 

Logo Zeeuws Lief

Als startende ondernemer nam ik bij de start een grote diversiteit aan opdrachten aan. Aan het begin was dit vooral omdat ik alles erg leuk vond om te doen en later omdat ik zocht naar een eigen stijl. In 2018 werd dat steeds duidelijker. Ik begon bij te houden waar ik de meeste voldoening uit haalde en waar ik me graag in wilde specialiseren. Dit bleek hoofdzakelijk bruidsfotografie, maar daarnaast wilde ik ook graag weer meer gaan ontwerpen. Na mijn opleiding grafisch ontwerp heb ik wel meerdere ontwerp opdrachten mogen doen, maar ik heb nooit de tijd genomen om het goed op mijn website te plaatsen of voorbeelden te laten zien via internet. Het was hoofdzakelijk af en toe een opdracht via-via.


In de rustige maanden na een heerlijk bruiloft-seizoen heb ik de tijd genomen om mijn bedrijf te analyseren, heb ik opgeschreven wat mij het meeste voldoening gaf en wat ik zou willen veranderen.


De afgelopen jaren fotografeerde ik veel verschillende onderwerpen. Van kinderen, baby's en portretten in mijn fotostudio in Middelburg tot zakelijke foto's op locatie en bruiloften. Naast een gezin met twee jonge kindjes (1 en 3 jaar momenteel) en het geven van beeldende vorming lessen op een middelbare school werd het gewoon te veel om alles aan te houden. De studio heb ik in januari 2019 daarom helemaal leeggeruimd, veel spullen verkocht en de studio ingericht als ontvangstruimte. In die ruimte spreek ik bruidsparen om hun wensen te bespreken en heb ik gesprekken voor ontwerp op maat voor een geboortekaartje of trouwkaart.Door te kiezen voor minder verschillende fotoreportages heb ik gekozen voor meer rust in mijn gezin en in mijn hoofd. Ik kan meer ontwerp opdrachten aannemen (YES!) en focus voor de fotografie vooral op bruiloften en stellen. Ik houd er van om de liefde te fotograferen en ben graag aanwezig op jullie bruiloft om een onvergetelijk foto-verslag van jullie dag te maken.Heb ik jullie bruiloft gefotografeerd of heb je de afgelopen jaren vaker voor mijn lens gestaan? Dan kun je nog steeds bij me terecht voor kinderportretten, zwangerschapsreportages en babyfoto's. Ik kan het natuurlijk niet laten om vaste klanten te blijven fotograferen :-)


Bestel je trouwens een geboortekaartje op maat bij mij? Dan kun je voor een sterk gereduceerd tarief foto's laten maken van je kleintje (binnen 24 uur) voor op het geboortekaartje.


Leuk dat je helemaal tot hier hebt gelezen! Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen voor een ontwerp op maat of foto's op jullie trouwdag? Neem gerust een kijkje op deze website, maar voel je ook zeker vrij om een mailtje of WhatsApp te sturen als je meer informatie wilt.


Liefs, Andrea

40 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page