top of page

Septemberbruiloft

De laatste blog is al weer een tijdje geleden dus hoog tijd voor een nieuwe met heerlijke plaatjes van een mooie septemberbruiloft toch?

Het is 24 september 2021 als Stefano en Laeticia zich klaarmaken voor hun grote dag. Aan alle details was gedacht, heerlijk om al dat moois vast te mogen leggen voor ze!

Stefano haalt zijn bruid op in Ritthem, waar ze elkaar in de tuin voor het eerst in hun trouwkleding zien. Ook hun hondje was al van de partij, ze mocht ook gezellig mee naar de fotoshoot en tijdens de ceremonie had ze een bijzondere taak.

Deze leuke Daf is van de vader van de bruidegom en speciaal voor deze dag weer eens tevoorschijn gehaald en mooi opgepoetst. Een plaatje van een auto en de styling met bloemen maakt het helemaal af.

De grote passie van Laeticia kun je bij onderstaande foto's vast wel raden? Zelf heb ik jarenlang paard gereden en nog steeds vind ik het prachtig als ik die dieren mag fotograferen. Het was een uitdaging met drie grote trekpaarden, maar het resultaat mag er zijn toch? ;-)

Doordat we voorafgaand aan de bruiloft al een keer een loveshoot hadden gedaan, waren L&S heerlijk ontspannen voor de camera. Ze gaven zelf aan dat het echt enorm had geholpen om te ontspannen en genieten van het moment, in plaats van bezig te zijn met de camera. En dat zie je terug in de foto's!

Voor de ceremonie kwamen we aan bij de prachtige kapel in Hoogelande. Een geweldige locatie voor je bruiloft als je het mij vraagt! De zon kwam door en ging niet meer weg; een prachtige dag met zon en fijne temperaturen aan het eind van september; wat wil je nog meer!

Let's eat some cake!

Het diner was bij de Westkaap in Westkapelle. Een klein stukje rijden met z'n allen en parkeren op de dijk met uitzicht op het water. En als je bekend bent in Westkapelle weet je dat het er eigenlijk altijd waait, dus ook die dag waaiden we bijna weg :-) Maar dat gaf niks, want de zon scheen en de temperatuur was prima.

Van de Westkaap naar de boerenschuur die ingericht was als feestlocatie; wat was er veel aandacht besteed aan de styling! Enorm veel werk (vooral verricht door het bruidspaar zelf), maar ook helemaal de moeite waard.105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page