top of page

Bruiloft in het najaar | Trouwen in Zeeland

Trouwen jullie in het najaar? Dan heb ik hier een blog vol inspiratie om jullie bruiloft helemaal te stylen in herfst-sfeer. Deze bruiloft vond plaats in Middelburg bij het oude stadhuis en op het strand bij Dishoek (Strandpaviljoen Kaapduin).


Met deze blog neem je een kijkje bij de bruiloft van A&E. Ze trouwden op 9 oktober 2020 en hadden hun hele bruiloft in het teken van de herfst staan. Kijk mee en laat je inspireren door deze fantastische herfstbruiloft!

Detail bruidsjurk bruidsfotografie zeeland

Een hele leuke first-look met de bakfiets prominent in beeld. Hét trouwvervoer van de dag ;-)

First look foto bruidspaar
First look bruidspaar

De styling van dit bruidspaar was helemaal compleet! De bakfiets versierd met bladeren en pompoenen en een bruidsboeket en corsage die qua kleur helemaal aansloten bij het thema.

Herfst-styling bruiloft in oktober

Wat schreeuwt er meer herfst dan door de bladeren lopen? Het Abdijplein in Middelburg lag tijdens de bruiloft nog bezaaid met bladeren (die later ook nog eens gebruikt zijn na de ceremonie in het stadhuis!).

Bruiloft foto herfstbladeren

Heb je slecht weer op je bruiloft? Dan is het fijn om een backup locatie te hebben waar je overdekt foto's kunt maken op je trouwdag. A&E wilden ondanks dat het prima weer was alsnog graag een paar foto's bij de Abdij in Middelburg maken, wat ik heel goed kan begrijpen ;-)

Trouwfoto abdij Middelburg

Bruidsboeket: Huis van Bloemen Middelburg

Bruidsboeket huis van bloemen Middelburg
fotoreportage bruiloft in Middelburg

Het oude stadhuis in Middelburg; een prachtige plek om te trouwen! Ondanks de corona maatregelen en een kleinere groep gasten ín het stadhuis, was het een hele mooie en intieme ceremonie. Leuk detail: Een aantal gasten kon buiten de ceremonie gewoon mee volgen op een livestream die in een kofferbak was opgezet! Hoe creatief!