top of page

Bruiloft in het najaar | Trouwen in Zeeland

Trouwen jullie in het najaar? Dan heb ik hier een blog vol inspiratie om jullie bruiloft helemaal te stylen in herfst-sfeer. Deze bruiloft vond plaats in Middelburg bij het oude stadhuis en op het strand bij Dishoek (Strandpaviljoen Kaapduin).


Met deze blog neem je een kijkje bij de bruiloft van A&E. Ze trouwden op 9 oktober 2020 en hadden hun hele bruiloft in het teken van de herfst staan. Kijk mee en laat je inspireren door deze fantastische herfstbruiloft!

Detail bruidsjurk bruidsfotografie zeeland

Een hele leuke first-look met de bakfiets prominent in beeld. Hét trouwvervoer van de dag ;-)

First look foto bruidspaar
First look bruidspaar

De styling van dit bruidspaar was helemaal compleet! De bakfiets versierd met bladeren en pompoenen en een bruidsboeket en corsage die qua kleur helemaal aansloten bij het thema.

Herfst-styling bruiloft in oktober

Wat schreeuwt er meer herfst dan door de bladeren lopen? Het Abdijplein in Middelburg lag tijdens de bruiloft nog bezaaid met bladeren (die later ook nog eens gebruikt zijn na de ceremonie in het stadhuis!).

Bruiloft foto herfstbladeren

Heb je slecht weer op je bruiloft? Dan is het fijn om een backup locatie te hebben waar je overdekt foto's kunt maken op je trouwdag. A&E wilden ondanks dat het prima weer was alsnog graag een paar foto's bij de Abdij in Middelburg maken, wat ik heel goed kan begrijpen ;-)

Trouwfoto abdij Middelburg

Bruidsboeket: Huis van Bloemen Middelburg

Bruidsboeket huis van bloemen Middelburg
fotoreportage bruiloft in Middelburg

Het oude stadhuis in Middelburg; een prachtige plek om te trouwen! Ondanks de corona maatregelen en een kleinere groep gasten ín het stadhuis, was het een hele mooie en intieme ceremonie. Leuk detail: Een aantal gasten kon buiten de ceremonie gewoon mee volgen op een livestream die in een kofferbak was opgezet! Hoe creatief!

Trouwen stadhuis Middelburg
Bruiloft oude stadhuis markt in Middelburg
Bruidspaar op de markt in Middelburg

Zie je de auto met livestream scherm staan?

Livestream bruiloft Middelburg markt

En de herfstbladeren als strooigoed ;-)

Herfstbruiloft Middelburg

En toen was het tijd voor taart! Een complete tafel vol verschillende taartjes door familie en vrienden gebakken en 1 herfst-bruidstaart gemaakt door Sweet treats by Gina!

Kaapduin bij de strandovergang bij Dishoek is een hele fijne feestlocatie voor je bruiloft. Ook tijdens de corona maatregelen zorgden zij voor een fijne sfeer! Ook denken ze graag mee in oplossingen als het met de geldende maatregelen ivm de corona pandemie allemaal anders moet dan gedacht.

Wanneer je denkt aan een bruiloft of trouwfoto's aan het strand, dan denk je al snel aan de zomer. Heel begrijpelijk, want hoe heerlijk is het om met een fijn zonnetje door het zand te lopen en te genieten van de warmte! Toch heeft ook het najaar veel voordelen als het gaat om foto's- of trouwen op het strand. Denk als eerste eens aan alle toeristen die in de zomer het strand onveilig maken en die in het najaar/de winter compleet afwezig zijn. Een strand, soms helemaal voor jullie alleen, geeft toch een heel ander plaatje dan een strand vol zonnende badgasten. Daarnaast heb je zeer regelmatig prachtige wolkenluchten die niet alleen zorgen voor mooi zacht en gefilterd licht (geen gekke schaduwen in je gezicht of knijp-oogjes; yes!), maar ook een prachtig decor voor je foto's. Nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar onderstaande foto's en laat je inspireren!

Wie zegt dat groepsfoto's saai moeten zijn of dat je alleen maar stil moet staan en lachen? :-)

Om er zeker van te zijn dat alle kleding netjes bleef werden deze leuke schorten uitgedeeld voor het eten ;-)

Alsof je nog niet voldoende inspiratie hebt kunnen halen deel ik hier de ontwerpen voor de trouwkaart en save-the-date kaart met je. Hoe gaaf is dit! Speciaal op maat ontworpen voor deze herfst-bruiloft!

Super tof dat je tot zo ver bent gekomen! Wil je meer van dit soort inspiratie-blogs lezen? Kijk dan zeker even naar de andere blogs of volg me op social media! Pinterest & Instagram En wil je zelf ook zulke foto's van je trouwdag? Mail me dan zeker even op andrea@zeeuwslief.nl om te zien of jullie trouwdatum nog vrij is!

201 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page