top of page

Een photobooth huren voor jullie bruiloft in Middelburg en omgeving

Jullie hebben een fotograaf die jullie bruiloft gaat vastleggen maar jullie willen toch net wat extra’s. Iets speciaals als aanvulling of vervanging van een gastenboek bijvoorbeeld. Kies dan voor een photobooth. Op een leuke, ontspannen manier worden alle bijzondere momenten vastgelegd waar je nog jaren van kan genieten. Alle foto’s worden zowel digitaal als in een album geleverd.

Willen jullie ook een photobooth op de bruiloft?

Leuke foto’s door de huur van een photobooth

 

Wanneer ik langskom in Middelburg of omgeving met een photobooth om foto’s te maken op jullie bruiloft is er natuurlijk van alles mogelijk. Als bruidsfotograaf kan ik nog meer bieden, namelijk het volledig vastleggen van alle bijzondere momenten van jullie trouwdag. Met een all-in-pakket gaan we de gehele bruiloft fotograferen naar jullie wensen. Heb je specifieke wensen of wil je gewoon eens kijken wat ik voor jullie kan betekenen? Laten we vrijblijvend kennismaken.

Verras jullie gasten met een photobooth op de bruiloft in Middelburg

 

Een photobooth op je bruiloft is een ontzettend leuke en bijzondere bijdrage aan het avondfeest van jullie trouwdag in Zeeland. Ik kom de photobooth persoonlijk neerzetten op de trouwlocatie in Middelburg of ergens anders in Zeeland, zo ben je ervan verzekerd dat alles goed werkt en heb je er zelf geen omkijken naar.

Maak de leukste foto’s, druk onbeperkt foto’s af en personaliseer ze zelfs met een leuk ontwerp. Een perfect cadeau voor de trouwgasten om mee naar huis te nemen of als aanvulling op jullie gastenboek.

Wil je een photobooth huren voor jullie bruiloft?

Ik kan me goed voorstellen dat jullie nog vragen hebben over de mogelijkheden en dat bespreek ik graag met jullie. Of misschien vraag je je af of die originele en spontane bruidsfoto’s door mij als trouwfotograaf ook mogelijk zijn op jullie gekozen trouwdatum. Laten we kennismaken! Je kunt mij bellen op 06-15206813 of mailen naar andrea@zeeuwslief.nl.

Alleen foto

▶ 6 uur fotografie door 1 fotograaf

Preview binnen 2 werkdagen

Inclusief minialbum 20x20cm 

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

25% korting op loveshoot vooraf

inclusief reiskosten binnen 20 kilometer vanaf Middelburg

€1800

Foto & video

▶  8 uur fotografie door 1 fotograaf

▶  8 uur videografie door 1 videograaf

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

▶  preview foto's en teaser film binnen een week

 gratis loveshoot vooraf

▶ korte sfeerfilm van de dag van ca 3/4 minuten

Indien de omstandigheden goed zijn (gunstige weersomstandigheden en geen no-fly-zone op de shootlocatie), kunnen er dronebeelden worden gemaakt

€2800

Add-on

Deze opties zijn toe te voegen aan het basis foto pakket* of het foto & video pakket

▶ 1 extra uur fotografie €175

▶ 1 extra uur videografie €175

 Luxe fotoalbum in diverse formaten en compleet naar wens samen te stellen, prijs incl. opmaak vanaf €395

▶ (mini-)loveshoot vooraf €225

▶ Korte film ca. 3/4 minuten €395

▶ Medium film ca. 5/6 minuten €495

▶ X-tra Large film ca. 10 min. €695

 

Alle Films zijn inclusief muzieklicentie voor de muziek die onder de video wordt geplaatst.

* de film opties zijn alleen toe te voegen inclusief videograaf, dus niet los bij het basis foto pakket 

Een fotograaf op jullie trouwdag, wat kost dat?

Hierboven zie je verschillende voordelige pakketten met leuke extra’s! Deze pakketten zijn aanpasbaar met opties zoals een luxe album, extra uren fotografie of een tweede fotograaf. Bij iedere trouwreportage is een (mini-)fotoalbum inbegrepen.

Een luxe trouwalbum van jullie mooie dag

 

Wil je de fotoreportage helemaal afmaken? Dan kun je ook nog kiezen voor een luxe, handgemaakt album.  Dit album wordt met grote zorg samengesteld, en het hele proces wordt afgestemd op jullie wensen. Jullie kunnen zelf de omslag kiezen, het type papier, het aantal pagina's, en selecteer de favoriete foto's die absoluut in het album moeten staan. Een medium album (25x25cm) is beschikbaar vanaf €395, en een groot album (30x30cm) begint bij €450. Voor een XL-formaat (35x35cm) kan er een offerte aangevraagd worden op basis van de wensen.

Daarnaast bied ik wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten aan. Bekijk hieronder de foto’s (en filmpjes) voor voorbeelden van wat er mogelijk is.

bottom of page