Spontane fotografie

Persoonlijke en creatieve bruidsfotografie, daar is waar ik, Andrea, als bruidsfotograaf voor sta. Graag fotografeer ik jullie trouwdag op een voornamelijk documentaire wijze. Zo kun je ontspannen op de foto, hoef je niet de hele dag te lachen naar de camera (lach liever naar elkaar) én heb je een mooi totaalbeeld van je bruiloft. 

Originele trouwfoto’s zijn prachtige herinneringen aan een prachtige dag. Jullie willen natuurlijk nog vele jaren met ontzettend veel plezier terugkijken op deze dag. Hier wil ik jullie graag bij helpen door aanwezig te zijn gedurende jullie speciale dag en alle bijzondere momenten vast te leggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder over de mogelijkheden voor originele trouwfotografie door een expert uit Zeeland.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Originele trouwfoto’s zorgen nog vele jaren voor prachtige herinneringen

Als je mij, Andrea van Zeeuws Lief uit Middelburg, als fotograaf boekt voor jullie bruiloft, kun je originele trouwfoto’s verwachten. Dat is het voordeel van originele trouwfotografie in Zeeland. Tijdens jullie bruiloft heb ik oog voor de liefdevolle momenten, kleine details die niet gemist mogen worden en natuurlijk de gasten. Ik vind het erg belangrijk om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom heb ik drie voorbeeldpakketten opgesteld waarin duidelijk wordt weergeven wat de verschillende mogelijkheden zijn. Is budget een belangrijk aspect om rekening mee te houden voor jullie? Geen enkel probleem! Ik heb een voordelig basic pakket opgesteld waarin verschillende onderdelen op het gebied van originele trouwfotografie zijn opgenomen, zodat het voor iedereen in Zeeland mogelijk wordt de mooiste trouwfoto’s te laten maken. Een overzicht van deze onderdelen:

  • 6 uur fotografier

  • Een mini-album met jullie mooiste originele trouwfoto’s

  • Alle originele trouwfoto’s digitaal

  •  Binnen twee dagen een preview

  • Een app voor op je telefoon of tablet, waarin je alle originele trouwfoto’s kunt terugkijken.

Vraag een offerte op maat aan

Natuurlijk is het ook mogelijk om een offerte op maat aan te vragen bij Zeeuws Lief uit Middelburg. Geniet nog vele jaren van de mooie herinneringen die vastgelegd zijn op originele en spontane trouwfoto’s. Plan een kennismakingsgesprek in en ontdek de verschillende mogelijkheden. Ik denk graag met jullie mee zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken over de bruidsfotografie. Online kunnen jullie mijn portfolio bekijken en de lieve woorden van eerdere klanten lezen. Heb je vragen over de mogelijkheden voor originele trouwfotografie in Zeeland? Neem contact met mij op door te bellen naar 0118 855367 of stuur een e-mail naar andrea@zeeuwslief.nl.

All-in

▶ De hele dag (12 uur) gefotografeerd

door Andrea

tweede fotograaf 5 uur aanwezig

 luxe-album

--25x25 met 40 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal

▶ preview binnen twee dagen

▶ (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

▶ Korte sfeerfilm van de bruiloft

▶ Mogelijkheid tot uitbreiding naar uitgebreide film

€2600

Luxe

▶ 8 uur fotografie door Andrea

▶ 4 uur second shooter aanwezig

 Medium-album

--25x25 met 30 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal en op USB

▶ preview binnen twee dagen

 (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

€2200

Basis

▶ 6 uur fotografie 

 Mini-album

--20x20 met 20 pagina's--

▶ alle foto’s digitaal

▶ preview binnen twee dagen

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

25% Korting op loveshoot vooraf

€1450