top of page
zeeuwslief-25.jpg

Spontane fotografie

Originele trouwfoto’s zijn prachtige herinneringen aan jullie mooiste dag. Jullie willen natuurlijk nog vele jaren met ontzettend veel plezier terugkijken op deze dag. Hier wil ik jullie graag bij helpen door hierbij aanwezig te zijn. Ik leg alle bijzondere momenten dan vast op een spontane manier. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder over de mogelijkheden voor originele trouwfotografie door een expert uit Zeeland.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Originele trouwfoto’s zorgen nog vele jaren voor prachtige herinneringen

Als je mij, Andrea van Zeeuws Lief uit Middelburg, als fotograaf boekt voor jullie bruiloft, kun je originele trouwfoto’s verwachten. Deze foto’s zijn niet geposeerd, waardoor de échte sfeer van jullie bruiloft in Zeeland naar voren komt in originele trouwfotografie. Tijdens jullie bruiloft heb ik oog voor de liefdevolle momenten, de kleine details die niet gemist mogen worden en natuurlijk de gasten. Ik vind het erg belangrijk om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom heb ik drie voorbeeldpakketten opgesteld waarin duidelijk wordt weergeven wat de verschillende mogelijkheden van originele trouwfotografie in Zeeland zijn. Is jullie budget een belangrijk aspect om rekening mee te houden? Geen enkel probleem! Ik heb een voordelig basic-pakket opgesteld waarin verschillende onderdelen op het gebied van originele trouwfotografie zijn opgenomen, zodat het voor iedereen in Zeeland mogelijk wordt de mooiste trouwreportage te laten maken. Ik zet een overzicht van deze onderdelen graag voor jullie op een rijtje:

  • Zes uur fotografie

  • Een mini-album met jullie mooiste originele trouwfoto’s

  • Alle originele trouwfoto’s digitaal

  • Binnen twee dagen een preview

  • Een app voor op je telefoon of tablet, waarin je alle originele trouwfoto’s kunt terugkijken

Vraag een offerte op maat aan

Natuurlijk is het ook mogelijk om een offerte op maat aan te vragen bij Zeeuws Lief uit Middelburg. Geniet nog vele jaren van de mooie herinneringen die vastgelegd zijn op originele en spontane trouwfoto’s. Plan een kennismakingsgesprek in en ontdek de verschillende mogelijkheden. Ik denk graag met jullie mee zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken over de bruidsfotografie. Online kunnen jullie mijn portfolio bekijken en de lieve woorden van eerdere klanten lezen. Heb je vragen over de mogelijkheden voor originele trouwfotografie in Zeeland? Neem contact met mij op door te bellen naar 0615206813 of stuur een e-mail naar andrea@zeeuwslief.nl.

Fotografie op jullie trouwdag, wat kost dat?

 

Zoals je hierboven kunt zien zijn er diverse voordeel pakketten die leuke extra's bevatten! Al die pakketten zijn uit te breiden met een luxe album, meer uren fotografie en/of een tweede fotograaf. Bij fotografie op jullie bruiloft lever ik altijd een klein fotoalbum met de mooiste foto's van jullie bruiloft.

Daarnaast kun je zelf na de bruiloft natuurlijk nog een luxe album bestellen. Dit album wordt met zorg samengesteld en het hele proces gaat in overleg met jullie. Kies dus zelf je omslag, papiersoort, aantal pagina's en jullie favoriete foto's die sowieso in het album moeten. Een medium album (25x25cm) is mogelijk vanaf €365 en een groot album (30x30) vanaf €425. Formaat XL (35x35) is op aanvraag mogelijk.  

Ook voor wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten kun je bij mij terecht.

Stel zelf een pakket samen

Benieuwd welke foto-producten je kunt bijbestellen of hoe een album er uit ziet? Bekijk dan snel de galerij hieronder boordevol foto's (en filmpjes) van albums en andere foto-producten.

Alleen foto

▶ 6 uur fotografie door 1 fotograaf

Preview binnen 2 werkdagen

Inclusief minialbum 20x20cm 

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

25% korting op loveshoot vooraf

inclusief reiskosten binnen 20 kilometer vanaf Middelburg

€1800

Foto & video

▶  8 uur fotografie door 1 fotograaf

▶  8 uur videografie door 1 videograaf

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

▶  preview foto's en teaser film binnen een week

 gratis loveshoot vooraf

▶ korte sfeerfilm van de dag van ca 3/4 minuten

Indien de omstandigheden goed zijn (gunstige weersomstandigheden en geen no-fly-zone op de shootlocatie), kunnen er dronebeelden worden gemaakt

€2800

Add-on

Deze opties zijn toe te voegen aan het basis foto pakket* of het foto & video pakket

▶ 1 extra uur fotografie €175

▶ 1 extra uur videografie €175

 Luxe fotoalbum in diverse formaten en compleet naar wens samen te stellen, prijs incl. opmaak vanaf €395

▶ (mini-)loveshoot vooraf €225

▶ Korte film ca. 3/4 minuten €395

▶ Medium film ca. 5/6 minuten €495

▶ X-tra Large film ca. 10 min. €695

 

Alle Films zijn inclusief muzieklicentie voor de muziek die onder de video wordt geplaatst.

* de film opties zijn alleen toe te voegen inclusief videograaf, dus niet los bij het basis foto pakket 

bottom of page