top of page

Spontane fotografie

Originele trouwfoto’s zijn prachtige herinneringen aan jullie mooiste dag. Jullie willen natuurlijk nog vele jaren met ontzettend veel plezier terugkijken op deze dag. Hier wil ik jullie graag bij helpen door hierbij aanwezig te zijn. Ik leg alle bijzondere momenten dan vast op een spontane manier. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder over de mogelijkheden voor originele trouwfotografie door een expert uit Zeeland.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op! 

Originele trouwfoto’s zorgen nog vele jaren voor prachtige herinneringen

Als je mij, Andrea van Zeeuws Lief uit Middelburg, als fotograaf boekt voor jullie bruiloft, kun je originele trouwfoto’s verwachten. Deze foto’s zijn niet geposeerd, waardoor de échte sfeer van jullie bruiloft in Zeeland naar voren komt in originele trouwfotografie. Tijdens jullie bruiloft heb ik oog voor de liefdevolle momenten, de kleine details die niet gemist mogen worden en natuurlijk de gasten. Ik vind het erg belangrijk om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom heb ik drie voorbeeldpakketten opgesteld waarin duidelijk wordt weergeven wat de verschillende mogelijkheden van originele trouwfotografie in Zeeland zijn. Is jullie budget een belangrijk aspect om rekening mee te houden? Geen enkel probleem! Ik heb een voordelig basic-pakket opgesteld waarin verschillende onderdelen op het gebied van originele trouwfotografie zijn opgenomen, zodat het voor iedereen in Zeeland mogelijk wordt de mooiste trouwreportage te laten maken. Ik zet een overzicht van deze onderdelen graag voor jullie op een rijtje:

  • Zes uur fotografie

  • Een mini-album met jullie mooiste originele trouwfoto’s

  • Alle originele trouwfoto’s digitaal

  • Binnen twee dagen een preview

  • Een app voor op je telefoon of tablet, waarin je alle originele trouwfoto’s kunt terugkijken

Vraag een offerte op maat aan

Natuurlijk is het ook mogelijk om een offerte op maat aan te vragen bij Zeeuws Lief uit Middelburg. Geniet nog vele jaren van de mooie herinneringen die vastgelegd zijn op originele en spontane trouwfoto’s. Plan een kennismakingsgesprek in en ontdek de verschillende mogelijkheden. Ik denk graag met jullie mee zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken over de bruidsfotografie. Online kunnen jullie mijn portfolio bekijken en de lieve woorden van eerdere klanten lezen. Heb je vragen over de mogelijkheden voor originele trouwfotografie in Zeeland? Neem contact met mij op door te bellen naar 0615206813 of stuur een e-mail naar andrea@zeeuwslief.nl.

All-in

▶ 12 uur fotografie op jullie trouwdag (meer uren alleen in overleg)

tweede fotograaf 5 uur aanwezig

 twee verrassingsalbums en 10 losse afdrukken om weg te geven of zelf te houden binnen drie weken op jullie mat

▶ alle foto’s digitaal en op USB (minimaal 600)

▶ preview binnen twee dagen

▶ (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ app voor op je telefoon/tablet met alle foto's van jullie bruiloft

▶ Korte sfeerfilm van de bruiloft

▶ Mogelijkheid tot uitbreiding naar langere film

€2600

Luxe

▶ 8 uur fotografie door Andrea

▶ 4 uur second shooter aanwezig

 twee verrassingsalbums en 10 losse afdrukken om weg te geven of zelf te houden binnen drie weken op jullie mat

▶ alle foto’s digitaal en op USB (minimaal 400)

▶ preview binnen twee dagen

 (mini-)loveshoot vooraf twv. €149

▶ slideshow tijdens het feest

▶ online galerij met alle foto's van jullie bruiloft

▶ mogelijkheid voor korte sfeerfilm +185,-

€2200

Basis

▶ 6 uur fotografie 

 1 verrassingsalbum en 5 afdrukken om zelf te houden of kado te geven binnen drie weken op de mat!

▶ alle foto’s digitaal (minimaal 300)

▶ preview binnen twee dagen

▶ online galerij met alle foto's van jullie bruiloft

25% Korting op loveshoot vooraf

€1550

Fotografie op jullie trouwdag, wat kost dat?

 

Zoals je hierboven kunt zien zijn er diverse voordeel pakketten die leuke extra's bevatten! Al die pakketten zijn uit te breiden met een luxe album, meer uren fotografie en/of een tweede fotograaf. Bij fotografie op jullie bruiloft lever ik al binnen drie weken na de bruiloft 1 of 2 verrassings-albumpjes die je zelf kunt houden óf kado kunt geven aan dierbaren!

Daarnaast kun je zelf na de bruiloft natuurlijk nog een luxe album bestellen. Dit album wordt met zorg samengesteld en het hele proces gaat in overleg met jullie. Kies dus zelf je omslag, papiersoort, aantal pagina's en jullie favoriete foto's die sowieso in het album moeten. Een medium album (25x25cm) is mogelijk vanaf €365 en een groot album (30x30) vanaf €425. Formaat XL (35x35) is op aanvraag mogelijk.  

Ook voor wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten kun je bij mij terecht.

Stel zelf een pakket samen

Benieuwd welke foto-producten je kunt bijbestellen of hoe een album er uit ziet? Bekijk dan snel de galerij hieronder boordevol foto's (en filmpjes) van albums en andere foto-producten.

bottom of page