top of page
zeeuwslief-25.jpg

Originele trouwfoto's van jullie bruiloft

Jullie trouwdag wil je vastleggen met originele trouwfoto’s. Het zijn prachtige herinneringen waar je nog vele jaren met veel plezier naar terug wil kijken. Bijzondere momenten worden vastgelegd op een spontane manier waardoor je de liefde en sfeer kunt voelen door de foto. Gaan jullie trouwen in Zeeland en wil je originele trouwfoto’s van jullie bruiloft? Dan ga ik jullie helpen!

Wil je ontdekken hoe ik jullie speciale dag kan vereeuwigen? Laten we praten!

Originele trouwfoto’s zorgen nog vele jaren voor prachtige herinneringen

Jullie trouwdag is speciaal dus horen de trouwfoto’s net zo speciaal te zijn. Dat is ook waar ik als trouwfotograaf voor sta: spontane en originele foto’s. Ik ben Andrea van Zeeuws Lief en ik kom uit Middelburg. Ik ken Zeeland als de beste waardoor ik de mooiste trouwfoto locaties van Zeeland weet te vinden. 

De foto’s zijn niet ‘gemaakt’ waardoor de echte emotie en sfeer naar voren komt, precies hoe je jullie dag wil onthouden. Ik heb oog voor alle liefdevolle momenten, de emotionele omhelzingen en de kleine details die jullie bruiloft in Zeeland tot een prachtig geheel maken. En doordat er verschillende trouwfoto pakketten zijn kun je kiezen voor welke aanpak bij jullie past. Heb je een kleiner budget voor trouwfoto’s? Geen probleem! Omdat ik iedereen blij wil maken met prachtige bruiloftfoto’s heb ik een voordelig basispakket opgenomen waarin ook verschillende onderdelen voor originele trouwfoto’s zijn opgenomen. Om je een wat beter beeld te geven van de verschillende onderdelen zet ik ze graag voor jullie op een rijtje:

 

  • Zes uur fotografie

  • Een mini album met jullie mooiste originele trouwfoto’s

  • Alle originele trouwfoto’s digitaal

  • Binnen twee dagen een preview van de trouwfoto’s

  • Een app voor op je telefoon of tablet waarin je alle originele trouwfoto’s kunt terugkijken

Heb je speciale wensen?

Natuurlijk is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen. Je hebt nu eenmaal een beeld voor je van jullie bruiloft en daar werk ik graag aan mee. Het is immers de mooiste dag van je leven! Als bruidsfotograaf in Zeeland wil ik dat je nog jaren geniet van de mooie herinneringen die zijn vastgelegd op een originele en spontane manier. Bekijk ook eens mijn portfolio en de lieve woorden van eerdere klanten

Wil je eens weten wat er mogelijk is? Dan maak ik graag kennis zodat we alle opties kunnen bespreken. Ik denk graag mee met jullie wensen en door mijn ruime ervaring krijg je de mooiste foto’s. Je kunt mij bellen op 06-15206813 of mailen naar andrea@zeeuwslief.nl.

Een fotograaf op jullie trouwdag, wat kost dat?

Hierboven zie je verschillende voordelige pakketten met leuke extra’s! Deze pakketten zijn aanpasbaar met opties zoals een luxe album, extra uren fotografie of een tweede fotograaf. Bij iedere trouwreportage is een (mini-)fotoalbum inbegrepen.

Een luxe trouwalbum van jullie mooie dag

 

Wil je de fotoreportage helemaal afmaken? Dan kun je ook nog kiezen voor een luxe, handgemaakt album.  Dit album wordt met grote zorg samengesteld, en het hele proces wordt afgestemd op jullie wensen. Jullie kunnen zelf de omslag kiezen, het type papier, het aantal pagina's, en selecteer de favoriete foto's die absoluut in het album moeten staan. Een medium album (25x25cm) is beschikbaar vanaf €395, en een groot album (30x30cm) begint bij €450. Voor een XL-formaat (35x35cm) kan er een offerte aangevraagd worden op basis van de wensen.

Daarnaast bied ik wanddecoratie, losse afdrukken en andere foto-producten aan. Bekijk hieronder de foto’s (en filmpjes) voor voorbeelden van wat er mogelijk is.

Alleen foto

▶ 6 uur fotografie door 1 fotograaf

Preview binnen 2 werkdagen

Inclusief minialbum 20x20cm 

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

25% korting op loveshoot vooraf

inclusief reiskosten binnen 20 kilometer vanaf Middelburg

€1800

Foto & video

▶  8 uur fotografie door 1 fotograaf

▶  8 uur videografie door 1 videograaf

 mini verrassingsalbum 20x20

▶  alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal in een online galerij

▶  preview foto's en teaser film binnen een week

 gratis loveshoot vooraf

▶ korte sfeerfilm van de dag van ca 3/4 minuten

Indien de omstandigheden goed zijn (gunstige weersomstandigheden en geen no-fly-zone op de shootlocatie), kunnen er dronebeelden worden gemaakt

€2800

Add-on

Deze opties zijn toe te voegen aan het basis foto pakket* of het foto & video pakket

▶ 1 extra uur fotografie €175

▶ 1 extra uur videografie €175

 Luxe fotoalbum in diverse formaten en compleet naar wens samen te stellen, prijs incl. opmaak vanaf €395

▶ (mini-)loveshoot vooraf €225

▶ Korte film ca. 3/4 minuten €395

▶ Medium film ca. 5/6 minuten €495

▶ X-tra Large film ca. 10 min. €695

 

Alle Films zijn inclusief muzieklicentie voor de muziek die onder de video wordt geplaatst.

* de film opties zijn alleen toe te voegen inclusief videograaf, dus niet los bij het basis foto pakket 

bottom of page