top of page

Fotografeer onze trouwdag!

Veel bruidsparen beginnen hun voorbereidingen met het vastzetten van de ceremonie en de locatie. Wist je dat fotografen vaak 6-12 maanden van tevoren gereserveerd worden? Dit geldt vooral voor de populaire trouwdata en het 'hoogseizoen' (mei-september). Buitenom dat seizoen is het vaak wat rustiger en heb je meer kans dat ik ook korter van tevoren beschikbaar ben om jullie bruiloft te fotograferen. Zeker op doordeweekse dagen ben ik soms tot een paar maanden voor jullie trouwdag nog beschikbaar.

Wil je wat meer informatie over wat een fotografie pakket met al jullie wensen nu zal kosten? Vul dan het formulier hiernaast in en ik stuur jullie binnen twee dagen een mail (m.u.v. weekenden) met meer informatie en nodig jullie daarna graag uit om eens kennis te komen maken. 

Wil je nog geen prijsinformatie, maar alleen checken of jullie trouwdatum nog vrij is in mijn agenda? Doe dan de snelle trouwdatum check!

Aanvraagformulier

Bedankt voor jullie aanvraag! Ik reageer binnen 2 werkdagen op jullie bericht. Zeker weten dat mijn bericht niet in je spam box terecht komt? Sla dan andrea@zeeuwslief.nl alvast op als contact!

bottom of page